Тема Незабравима 206

• 37 187
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Зизу, голяма си скица! Joy Joy Joy Joy Joy
Но една малка корекция, ако позволиш. На разпита на Бурак и двамата титани са там /според снимките,де?!/. Хем пред къщата, хем в склада! Разпитът е пред Харун, няма скрито-покрито.

# 496
  • София
От фрагментите и снимките за мен титаничната среща Бату-Харун ще протече така:
...Бату се обажда на Харун и го кара да се срещнат на гарата. Харунски отива и се върти като обран евреин на перона...Бату го извиква по име и после с глава го приканва да го последва...метка се на влака и после от другата страна слиза...Така се озовават на релсите между влаковете....после следва настървяването на Бату и след като изрови с крак чакъла се втурва срещу Харунски, а нашичкия турил страшния поглед е готов да посрещне удара. Следва сцената с насоченте пистолети един срещу друг и после Харунски го хваща за гръцмуля или обратно....Е, те така ще свърши според мен, освен ако не решат да дадат за финал ревящата Едичка за цвят...
Как ви се струва?  newsm78
Аз бих доокрасила сцената с един Арас примерно, а Бурак ще бъде за фон.
Първо Харун се е обадил на своя саратник в боя Араско, но от яд е забравил на коя гара да му каже да иде. Араско се лута кат идиот и времето течееее, течееее...Това го кара да отида да намери Бурак който в този момент сваля Ъшъл за кой ли път, ама тя не поддава. Араско го гепва за ревера и почва да го тегли кат свиня блажен вестник. Бурак от страх казва къде е гарата, пък и го е страх да не би да му се скъса костУмчето "Версаче".
Намират гарата, но не са закъснели защото до този момент Харун и Бату още не са се намерили. Бату успешно се крие между вагоните, а Харун е вече с изчерпано търпение.
Точно тогава Араско намира Батута и Харун се насочва натам. Точно в момента когато вадят патлаците опастност няма защото Бурак е застанал между патлаците от страх да не би Харун да му свитне касичката -Бату. Тогава се развива твойта сцена с титаничния сблъсък. Бату почти ще занули ЕГН-то, ама почти...нали все пак го чакат в клиниката. Д-р Изкукян вече доволно протрива ръчици...идат VIP- гостите.
Еда ще плаче, ама малко...ще останови, че вече няма течове от слъзните канали. Заради това ще си облече булчинската рокля и ще иде на пробен грим в очакване на младоженеца Харун.
Мелда ще изпрати за сватбата уведомителна картичка с много крави. Текста ще гласи : Търсете между тях!!!"

Бобо, сори ....ама не се въздържах. Може да не съм проследила правино събитията. Подреди си ги по хронология и пращай на ония изветрелите да преписват. Peace

Ох, Зизууууууууу, умора немаш, бе сестро!  smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImbo rotfImao
Аз хубаво ще си ги подвържа подред листета със спиралки, ама ти нещо много я претупа картинката, ааааа Naughty Кажи сега какво стана с Арасчо, че ми стана любопитно, а ти го заряза некъде по пероните! newsm78 Кво, гилзите ли ще събира и или ще иде пръв да каже на Ниса, че Бату даде фира и да й под ръка, ако тя реши да се пожали или дай Боже да реши да припадне! Айде давай последните щрихи, че вече съм се обадила на Спиди да идват за пратката  travel
Това с картичката с кравите направо ме разби!  Joy Joy Joy Joy

# 497
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу, голяма си скица! Joy Joy Joy Joy Joy
Но една малка корекция, ако позволиш. На разпита на Бурак и двамата титани са там /според снимките,де?!/. Хем пред къщата, хем в склада! Разпитът е пред Харун, няма скрито-покрито.
Приемам корекцията щото не съм в час. Peace Hug
Нали си пишем едно към гьотере...тя Бобо ще си подреди хронологията. hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 498
  • София
Сега съм се затръшкала какво го направиха Бурак - освен с бой, глад и стирагане да го принудят да си изпее всичко за Бату, какво става после?  newsm78 Дали го пускат да иде да реве на Ашълката на рамото и да се оплаква от Харун или е отърчал при Бату да му се крие зад раменцето. Много ще е тъпо да го ставят на мира просто така, ама Харунски няма да даде на Арас да го свитне, щото кака ще му се сърди после.
А и нерде го Арас, та не е с Харун да се трепят с Бату?  newsm78 Май Харунски иска сам да я свърши тази работа, защото неговия баща е първопричината за беса на Бату! От друга страна Арас така е освирепял, че едва ли го свърта на едно място докато не им види сметката и на Бату и на Бурак!
Не съм убедена, 4е Арас ще остави цялата работа на Харунски! Thinking Няма да се у4удя, ако е измислил и 2-ри капан, двоен дикиш по-здраво държи!
Интересно ми е да видя доколко Бурак се страхува от Арас и Харун! Дали пове4е, отколкото от Бату или по-малко... newsm12
Ще бъде интересна серия утре!
И на мен това ще ми бъде интересно!  smile3521 Божке, докъде я докарахме, да се вторачваме в тоя плазмодий - Бурак!  smile3555

# 499
Такаааа, какво ще стане с Арас....

Араско е събрал гилзите и вече може да диша спокойно. Харун е в безопасност щастливо женен за Еда.
Това му дава възможност да се огледа по-сериозно в Ниса. Там намира любовта. С Ниса ще заминат за Щатите защото изведнъж щастието се е усмихнало на Арас и е получил поръчка от Пентагона да строи самолетоносачи " Арас-Марина". Ще бъде богат и зает. Няма да има време да се сеща за предишната си лЕбоФ Еда. Наште гълъбчета ще им ходят на гости.

# 500
  • София
BoBoYana, ivva, winona (+ 1 Скрит/и) и 14 Гости преглежда(т) тази тема.
Нещо сме малко  newsm78, ама така и така съм направила кафенце и кексче, та да се почерпим!
Афет олсун, дами!

# 501
Нещо сме малко  newsm78, ама така и така съм направила кафенце и кексче, та да се почерпим!
Афет олсун, дами!

Скрития съм аз...надничам зад пердето. Joy hahaha Joy
Ще хапна с удоволствие. Peace Hug

# 502
  • София

Араско е събрал гилзите и вече може да диша спокойно. Харун е в безопасност щастливо женен за Еда.
Това му дава възможност да се огледа по-сериозно в Ниса. Там намира любовта. С Ниса ще заминат за Щатите защото изведнъж щастието се е усмихнало на Арас и е получил поръчка от Пентагона да строи самолетоносачи " Арас-Марина". Ще бъде богат и зает. Няма да има време да се сеща за предишната си лЕбоФ Еда. Наште гълъбчета ще им ходят на гости.

Така стана вече завършенко!  smile3521 Айде аз бегам да нижа спирали...и да го пращам, та да го получат преди първия фргамент за 99 епизод, че квито са шматки...докато ни Фанат мисълта, ще отече и втори сезон... ooooh!

# 503

Така стана вече завършенко!  smile3521 Айде аз бегам да нижа спирали...и да го пращам, та да го получат преди първия фргамент за 99 епизод, че квито са шматки...докато ни Фанат мисълта, ще отече и втори сезон... ooooh!
Само глей да не се отплеснеш и да дадеш мат'рял и за 3-ти сезон...че ще има големи мАки.... ooooh! hahaha Joy hahaha Joy Joy Joy Joy

# 504
  • София

Само глей да не се отплеснеш и да дадеш мат'рял и за 3-ти сезон...че ще има големи мАки.... ooooh! hahaha Joy hahaha Joy Joy Joy Joy

Мани, не думай!  newsm09 НеАм нерви и за трети сезон!  smile3511

# 505

Мани, не думай!  newsm09 НеАм нерви и за трети сезон!  smile3511
За това...давай по резюмирано та да свършва тая мъка... hahaha Joy

# 506
  • Русе
Добър ден,

Отново дискутираме, вината, отново се опитваме да оневиним един и да обвиним друг. Мисля, че така, както ни показват филма, сякаш в огледало искат да ни покажат сладостта и пепелта от действителността.
Бедните, хората, които се борят с живота, ако не съумеят да запазят честта и достойнството изгарят, превръщат всичко в руини и пепел. Ако дръзнеш да имаш собствен избор, преминаваш през ада или те чака смърт. Ако си толерантен и не отмъстиш навреме на теб ще ти отмъстят.  Всеки един от героите осъзнава много добре действителността и според собствения си интелект и вътрешна същност действа, за да оцелее.
Мелда  е с аналитичен ум - нормално е да е манипулативна.
Еда емоционална - за това и емоционално постъпваше.
Ферда консервативна - за това не успява да направи точния избор.
Джамил роб на действителността - сърцето му не издържа.
Тюркян роб на действителността - разболя се от рак.
Бату повече от 20 години таи омразата в себе си - превръща се в психопад.
Харун - новия тип човек, който смята, че ще се впише в действителността, но е докаран до фалит и почти до задънена улица да се пребори с проблемите, дори да е силен и здраво мислещ.

Извода - не живей изолирано от обществото, защото нищо добро не те очаква.

Въпросът ми не беше за вината, а за 4естта и достойнството - двете добродетели, с които еднакво са захранени 3-те сестри- Еда, Ферда, Мелда, коя как ги отстоява и т.н.
Всяка имаше и направи своя избор:
Ферда се подлъга от бившата си любов, искаше да се бори за нов живот, докато не разбра, 4е вси4ко е било лъжа и измама. Загуби 4естта и достойнството си, с риск за живота си направи криминален аборт... и все пак в излизането й от тази ситуация показа 4ест и достойнство-съумя да загърби грешката си и да продължи напред, макар все още да е презирана от брат си и критикувана от майка си.
Еда - разбра, 4е е потъпкала 4ест и достойнство в деня на годежа. За да спаси поне малка 4аст от достойнството си, тя го сложи в краката на Мелда - за нейното щастие. Запо4на да се бори за Харун едва тогава, когато разбра, 4е Мелда е лъгала и манипулирвала вси4ки за вси4ко.  Тогава, когато се убеди, 4е нищо не може да спре Харун в борбата му за нея и Яамур.
Мелда - в мига , когато разбра, 4е съперницата й е собствената й сестра, загуби аналити4ността си. Тя не можа да разбере, 4е взаимната любов е по-силна от едностранната/в слу4ая/, 4е любов не е да притежаваш, а да даваш. В нито една нейна постъпка аз не видях двете добродетелни ка4ества - 4ест и достойнство.
Освен в последния й ход - да замине надале4! Нещо, което трябваше да направи отдавна.

Бгхелп, това последното ме озада4ава!"Извода - не живей изолирано от обществото, защото нищо добро не те очаква." Ако вси4ки постъпваме еднакво, според критериите на обществото, това не е ли калъп? Къде остава правото на избор тогава?
Спирам, 4е стана 2 км! Peace

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 13:10 от winona

# 507
  • Русе
Афет олсун, дами!

Скрития съм аз...надничам зад пердето. Joy hahaha Joy
Ще хапна с удоволствие. Peace Hug

Зизу,ама ти май нещо да не прихвана от Бурак?! hahaha/зад пердето/ Давай смело, и аз сядам!
Бобо, благодаря ти за по4ерпката!  love001

# 508
Вени, страшен пост. smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 509
  • Русе
Сега съм се затръшкала какво го направиха Бурак - освен с бой, глад и стирагане да го принудят да си изпее всичко за Бату, какво става после?  newsm78 Дали го пускат да иде да реве на Ашълката на рамото и да се оплаква от Харун или е отърчал при Бату да му се крие зад раменцето. Много ще е тъпо да го ставят на мира просто така, ама Харунски няма да даде на Арас да го свитне, щото кака ще му се сърди после.
А и нерде го Арас, та не е с Харун да се трепят с Бату?  newsm78 Май Харунски иска сам да я свърши тази работа, защото неговия баща е първопричината за беса на Бату! От друга страна Арас така е освирепял, че едва ли го свърта на едно място докато не им види сметката и на Бату и на Бурак!
Не съм убедена, 4е Арас ще остави цялата работа на Харунски! Thinking Няма да се у4удя, ако е измислил и 2-ри капан, двоен дикиш по-здраво държи!
Интересно ми е да видя доколко Бурак се страхува от Арас и Харун! Дали пове4е, отколкото от Бату или по-малко... newsm12
Ще бъде интересна серия утре!
И на мен това ще ми бъде интересно!  smile3521 Божке, докъде я докарахме, да се вторачваме в тоя плазмодий - Бурак!  smile3555
Ще се втрен4вам не ами...?! Така съм му набрала... такъв маникюр съм си пуснала...немма нужда от ма4ете или нож! Само ме пусни! newsm61 И ми гледай сеира! smile3508

Общи условия

Активация на акаунт