Тема Незабравима 206

• 37 133
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
............
 Ураганче,с тези безумци сценаристите не смея и да -предполагам какво ще е гранде финалето. Thinking ooooh! Rolling Eyes
Аз също, Наде! "Вси4ки щастливи" и "прецедентен финал" са в състояние да извадят и най-невероятната хипотеза от ръкава! newsm78

# 556
# 557
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
............
 Ураганче,с тези безумци сценаристите не смея и да -предполагам какво ще е гранде финалето. Thinking ooooh! Rolling Eyes
Аз също, Наде! "Вси4ки щастливи" и "прецедентен финал" са в състояние да извадят и най-невероятната хипотеза от ръкава! newsm78
Вениии, тия наште сценаристи не са единствените дет са тотал щета. Дочух, че и Улуч Байрактар (Езел) е повисял на далекопровода. Там гранде финалето се очертава ХОРЪР. Май има сценарна епидемия. hahaha Joy hahaha Crazy Crazy Crazy

# 558
# 559
От фрагментите и снимките за мен титаничната среща Бату-Харун ще протече така:
...Бату се обажда на Харун и го кара да се срещнат на гарата. Харунски отива и се върти като обран евреин на перона...Бату го извиква по име и после с глава го приканва да го последва...метка се на влака и после от другата страна слиза...Така се озовават на релсите между влаковете....после следва настървяването на Бату и след като изрови с крак чакъла се втурва срещу Харунски, а нашичкия турил страшния поглед е готов да посрещне удара. Следва сцената с насоченте пистолети един срещу друг и после Харунски го хваща за гръцмуля или обратно....Е, те така ще свърши според мен, освен ако не решат да дадат за финал ревящата Едичка за цвят...
Как ви се струва?  newsm78
Аз бих доокрасила сцената с един Арас примерно, а Бурак ще бъде за фон.
Първо Харун се е обадил на своя саратник в боя Араско, но от яд е забравил на коя гара да му каже да иде. Араско се лута кат идиот и времето течееее, течееее...Това го кара да отиде да намери Бурак който в този момент сваля Ъшъл за кой ли път, ама тя не поддава. Араско го гепва за ревера и почва да го тегли кат свиня блажен вестник. Бурак от страх казва къде е гарата, пък и го е страх да не би да му се скъса костУмчето "Версаче".
Намират гарата, но не са закъснели защото до този момент Харун и Бату още не са се намерили. Бату успешно се крие между вагоните, а Харун е вече с изчерпано търпение.
Точно тогава Араско намира Батута и Харун се насочва натам. Точно в момента когато вадят патлаците опастност няма защото Бурак е застанал между патлаците от страх да не би Харун да му свитне касичката -Бату. Тогава се развива твойта сцена с титаничния сблъсък. Бату почти ще занули ЕГН-то, ама почти...нали все пак го чакат в клиниката. Д-р Изкукян вече доволно протрива ръчици...идат VIP- гостите.
Еда ще плаче, ама малко...ще останови, че вече няма течове от слъзните канали. Заради това ще си облече булчинската рокля и ще иде на пробен грим в очакване на младоженеца Харун.
Мелда ще изпрати за сватбата уведомителна картичка с много крави. Текста ще гласи : Търсете ме между тях!!!"

Бобо, сори ....ама не се въздържах. Може да не съм проследила правино събитията. Подреди си ги по хронология и пращай на ония изветрелите да преписват. Peace

Браво на творческия екип! Много логично, аналогично, хумористично!
Очаквам продължение, че серията е дълга.

# 560
  • Русе

Дъждът в Русе спря и ми напомни за още един дъжд. newsm53

# 561
  • София
Ей, човек може да се п.....е от вашите сценарии! Голяма работа сте. И Бобо и Зизу са във върхова спортна форма!

# 562
  • Русе
Ей, човек може да се п.....е от вашите сценарии! Голяма работа сте. И Бобо и Зизу са във върхова спортна форма!
Бганьо, не се помайвай! Пускай своя вариант! newsm47

# 563

Вени, "Изповед" е прекрасен стих !                                                                                     Зузу, за теб!

# 564
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрастиииииииии  Mr. Green
Ураганчето еееееееееееееее  Crazy Crazy Crazy

# 565
Привет, Незабравими! Hug Hug Hug
Бобо   bouquet , Зизу  bouquet, страхотен сценарий творите! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Остава сега да го  видим осъществен. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Вени  bouquet , Дани   bouquet, Боб  bouquet ,Бганьо подравявам ви за стиховете !Вени   202uu,Бобо  202uu !Поздрав за Златна рибка за клипчето и легендата! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 Ураганче,с тези безумци сценаристите не смея и да -предполагам какво ще е гранде финалето. Thinking ooooh! Rolling Eyes
+1 Благодаря ви момичета, разсмяхте ме от сърце тази вечер!

# 566
# 567
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
Следих през деня вашите коментари за честта и достойнството, прошката, героите...Имаше интересни мнения   202uu Поздравявам всички за оригиналните постове Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose...., невероятното чувство за хумор на Бобо Flowers Rose и Зизу Flowers Rose (+ стихчето за Тарък и Нильош), великолепното стихче на Вени smile3501- впечатляващ талант! newsm51
Искам да цитирам един пост на Ураганчето- малко ще кръцна оттук-оттам да оставя това, което ми трябва Peace
................................................
 Скоро сериала свършва по-добре да помислим какъв би бил финала, какъв ще е прецедента, а не да се връщаме в първи сезон, там действието се развиваше преди 5 години  Peace
................................................
Вслушах се и предлагам мнооого варианти за финала ooooh!
Първата група съм ги нарекла условно "изненадващи":
- истинска сватба между актьорите Серхан- Йозлем  newsm10 newsm03 newsm44
- истинска сватба на някой от актьорите с партньора му в живота- ??? с кого??? newsm78
- сватба на Нилюфер и Тарък- Харун и Еда- свидетели!  smile3555 Къде го чукаш- къде се пука! Crossing Arms
- сватба Харун с Мелда  #Crazy newsm34- случилото се в сериала цели два сезона е било сън/фантазия на Еда! Shocked
- сватба на Харун с Мелда- друга  newsm34- сега пък сън/фантазия на Харун #Crazy
- сватба на Еда и Толга #Shocked още след като свали Еда от автобуса и й предложи брак- останалото- негов сън/фантазия #Crazy Не е толкова невъзможно за изпълнение, че Буура Гюлсой пак е свободен- май утрепаха героя му в един друг сериал! Wink
- целия сериал- сън/фантазия на Мелда #Crazy и сме в началото в мола....
Втората група съм ги нарекла "черни": newsm09
- смърт на Харун  no doh- убит от Бату  #Cussing out
- смърт на Еда  #Puppy dog doh- при раждането ( боже, какви ги говоря!!! Shocked)
- смърт на всички главни герои Shocked Shocked Shocked newsm34- не знам при какви обстоятелства Thinking без децата естествено! newsm09
Край на ужасиите! ooooh!
Последната група са в т.нар.отворен финал:
- почнала е сватбената церемония Харун и Еда, изведнъж се чуват изстрели и КРАЙ!- #Crazy ooooh!- кой, какво, защо, как, дали....   33uu
- пак е почнала церемонията Харун- Еда, появява се познатата ни циганка и изблъвва едно "Чок язък!" и  #Shocked #Shocked #Shocked Thinking Crossing Arms
- всички сватбари са се събрали, младоженците Харун и Еда пристигат с хеликоптер, но вместо да се приземи на тържеството- отлита в неизвестна посока и пак КРАЙ! #Crazy #Crazy #Crazy
Е, стига толкоз, че стана 1 км... Peace

# 568
# 569
Варианти за финала!
1.Първата група "изненадващи":
- истинска сватба между актьорите Серхан- Йозлем
- истинска сватба на някой от актьорите с партньора му в живота- ??? с кого???
- сватба на Нилюфер и Тарък- Харун и Еда- свидетели!  
- сватба Харун с Мелда  - случилото се в сериала цели два сезона е било сън/фантазия на Еда!
- сватба на Харун с Мелда- друга  - сега пък сън/фантазия на Харун
- сватба на Еда и Толга !: още след като свали Еда от автобуса и й предложи брак- останалото- негов сън/фантазия . Не е толкова невъзможно за изпълнение, че Буура Гюлсой пак е свободен- май утрепаха героя му в един друг сериал!
- целия сериал- сън/фантазия на Мелда  и сме в началото в мола....
Втората група  "черни":
- смърт на Харун:- убит от Бату
- смърт на Еда  - при раждането ( боже, какви ги говоря!!! )
- смърт на всички главни герои :- не знам при какви обстоятелства,  без децата естествено!
Последната група т.нар.отворен финал:
- почнала е сватбената церемония Харун и Еда, изведнъж се чуват изстрели и КРАЙ!- - кой, какво, защо, как, дали....  
- пак е почнала церемонията Харун- Еда, появява се познатата ни циганка и изблъвва едно "Чок язък!"
- всички сватбари са се събрали, младоженците Харун и Еда пристигат с хеликоптер, но вместо да се приземи на тържеството- отлита в неизвестна посока и пак КРАЙ!
Дани ,  smile3501 smile3501 smile3525 Много добре си ги подредила.
Аз съм за финала от третата последна група -  т.нар.отворен финал. И там избирам последната опция -- всички сватбари са се събрали, младоженците Харун и Еда пристигат с хеликоптер, но вместо да се приземи на тържеството- отлита в неизвестна посока!  Отлитат на сватбено пътешествие  на Малдивите!

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 20:48 от Isis

Общи условия

Активация на акаунт