Тема Незабравима 206

• 37 348
  • 741
  •   1
Отговори
# 375

Добре заварила, Ради!  Hug
Малиииииии, представяш ли си верно да ни забаламосат с поредното обяснение в любов, докато Бату гони харун с хеликоптер да го гърми!  smile3555

Аз пък вече си имам друг любим сценарии за финал
....след 40 години.....
Харун седи на пейката пред оная къща, дето искаше да я строи на брега на морето - побелял, турил очилата и чете вестник.
Отвътре се чува гласа на Еда...нервно подвиква "Харун, хайде стига с тоя вестник вече! И без това след 5 минути ще си забравил какво си чел. Обади се на Ямур да видиш дали кацнаха вече и дали е успяла да се обади и на другите пет...шест деца. Домъчня ми за внуците. Оф, кога ще си дойде сина ни от холдинга, че обеща да купи подаръци за внуците. Айде размърдай се, де!"
Харун - "Добре де, ашшшшшшшшшшшк, стига си се тръшкала. Нали я знаеш Ямурчето, всичко е уредила! Ти вземи да полееш градината, че не успях сутринта. С Арас ходихме на голф, а Ниса още ми се сърди, че трябвало да вземе внука от детската градина!"
Еда се доближа до него, прегръща го и се засмива  "Не се сърди, ашкъм! Нали си ме знаеш каква съм припряна".
....той я прегръща и двамата се заглеждат в морето.....
The end!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бобооо.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Аз имам един сценарии за Бату

Седи Бату с Бурак на пейката на известната Истанбулска психо-клиника "Куку-руку сме си всички, неповторими сме еднички..."
Бату както е задрямал на рамото на Бурак се сепва и извиква"Х-А-Р-У-Н". Кошмара е страшен чак Бурак се е притеснил нищо, че си мисли, че е Доналд Тръмп и чат пат Онасис.

Д-р Изкукян (известно светило в психарските среди) гледа през през прозореца и констатира:
"Колко време изгубих в тази "Мисия Невъзможна" няма лечение за тия...тцтцтцтцтцтц..."

Отдолу надпис SON

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря на Весела за резюмето и на Роси за превода му    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 376
  • Русе
Ох,Зизу,Бобо, не мога пове4е! rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Малииииииииии, какви сценарии сте спретнали! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ради, златни ти пръст4ета за Както са я подкарали, за 90 епизод, може и само едно изречение да ни пуснат-Harun ve Eda assssssssssssk! Praynig Praynig Praynig bishop bishop bishop Ха, дано!
Росисан, благодаря ти за превода на резюмето! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

# 377
  • София
Бобо, тя отдавна го е пратила да пали и се е задомила за виден бизнесмен със стъкларски магазини в местния мол. Човеко даже е с интереси в енергийния бизнес. hahaha Joy
newsm62 newsm62 newsm62 Така ще да е!  smile3521 Нема какво Ашълката да се прави на грижлива бивша съпруга, като Бурак и без това не я припознава като Джаки Кенеди! Тя е видна дама, да не е някаква случайна!  newsm03

# 378
Бобо,Зизу влизате с гръм и трясък  newsm51 newsm51 newsm51
Страхотни хрумки и сценарии сте спретнали  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Росисан благодаря за превода на резюмето    bouquet

# 379
Всички , които подкрепят идеята да видим отново Серхан и Йозлем заедно , в друг проект, моля да изберете "харесва ми "на  тази страница :

http://www.facebook.com/pages/Serhan-yava%C5%9F%C3%96zlem-y%C4%B1lmaz%C4%B1-ayn%C4%B1-projede-g%C3%B6rmek-istiyoruz/215579251809162

Благодаря ви!  Kissing Heart

# 380
Всички , които подкрепят идеята да видим отново Серхан и Йозлем заедно , в друг проект, моля да изберете "харесва ми "на  тази страница :

http://www.facebook.com/pages/Serhan-yava%C5%9F%C3%96zlem-y%C4%B1lmaz%C4%B1-ayn%C4%B1-projede-g%C3%B6rmek-istiyoruz/215579251809162

Благодаря ви!  Kissing Heart

E, харесах идеята - №440
Дано се намерят добри сценаристи за "евентуалния" проект! Simple Smile    

# 381
# 382

де го бе Диди или аз нещо  newsm78 Сори  Embarassed появи се и при мен .

# 383
Ееееее....пак сълзи на Еда . Crossing Arms На тези сценаристи и на финала ли не им писва  ooooh!

# 384
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нищо не сме споменали за Мецата.

Нея я виждам така:

Прощавайки се с Истанбул и всички останали Мелда хваща пътя за Грузия.
Там се запознава с мъж с нежното име Изодзадзе Харунадзе. Единствената причина да срути беззъбия левент е просто името. Тя му ражда две деца пасейки грузинския едър рогат добитък.
Новата и професия е Оператор на биологична единца- професия с която много се гордее. Joy hahaha Joy

# 385

Нея я виждам така:

Там се запознава с мъж с нежното име Изодзадзе Харунадзе. Единствената причина да срути беззъбия левент е просто името. Тя му ражда две деца пасейки грузинския едър рогат добитък.
Новата и професия е Оператор на биологична единца- професия с която много се гордее. Joy hahaha Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 386

Нея я виждам така:

newsm10
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 387
По фрагмана нищо ново  Thinking Освен,че си имаме и думички  hahaha

# 388
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ферда Непогрешима...как можах да я забравя...

Ферда ще отвори частен гинекологичен кабинет "Ефетивната закачалка"
След последния й аборт страшно се била прочула и куцо, кьораво и сакато ходело там на аборт.
Най сетне и тя даде своя принос за финансите на Гюлер. Mr. Green
Баба Тюркян е щастлива...вече не пести от каймата докат прай чушки и сърми. Joy hahaha Joy hahaha

# 389

Нея я виждам така:

Ех, Зизу   newsm62 newsm62 newsm62

Диди, благодаря за фрагмана   bouquet Наистина няма нови картинки, само думички имаме hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт