Тема Незабравима 206

• 37 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Имам идея , всеки да предложи някакъв финал и да видим , кой ще познае  Joy Joy Joy
После ще измислим наградата  Joy
Аз и майка ти мисля, че вече се изказахме по въпроса......обстойно!  hahaha hahaha hahaha

Аз продължавам да си мечтая за финал....след 40 години....с баба Еда и дядо ви Харун...прегърнати щастливо пред къщата на брега, очаквайки внуците!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 526
  • София
Димана, много се радвам, че ти е харесала песента Hug

На мен пък много ми хареса това за едната струна , на която свирят душите на Харун и Еда.
Така е.Едно цяло са, при всичките им грешки, грехове, недостатъци, затова се надявам да устоят на всичко и накрая да бъдат щастливи ... Heart Eyes Heart Eyes

Като се замисля и върна всичко към началото се сещам, че те винаги са си вярвали. Въпреки многото разминавания и недоверие на думи. Дълбоко Еда винаги му е вярвала. Говореше с уста, че не, а с очи обратно - показваше че му вярва. Той виждаше тази вяра в очите й и не я предаде.Магия!
newsm10 newsm10 newsm10

# 527
  • Русе

Приемате ли поздрав с едно старо пар4е? Party

# 528
Бгхелп, Вени   bouquet
коментирам вашите постове от предната страница и не ги цитирам, за да не поствам чаршафи:

Бгхелп, хареса ми анализа ти! Според мен е доста точен. Мисля, че разбрах и посланието ти - обществото ти налага правила, особено консервативни общества, които произвеждат хора под калъп! Хората сме социални животни и искаме или не възприетите норми в обществото, в което живеем ни рамкират поведението.
Вени също е права - все пак всеки човек има право на избор, дори и в рамките на нормите и правилата. И това го прави различен от останалите.
Има хора, които са родени да летят - Еда е от този тип - тя има красиви мечти и развито въображение! Такива хора прелитат над преградите, ако не им пречупят крилата. Много спорим за слабостта на персонажа на Еда и донякъде и на мен ми идва в повече и съм абсолютно съгласна, че нейният попътен вятър е Харун - само с неговата сила и подкрепа тя успя да прелети отвъд двора на Гюлерови. Но, изобщо не я съдя, защото уважавам желанието й да лети! И без Харун това жизнерадостно девойче щеше да се опита, но едвали ли щеше да успее. Щеше да стои нещастно с пречупени криле някъде в квартала, но винаги щеше да сънува, че лети!
Има хора, които са родени да пълзят - това е Ферда! Не го казвам с лошо - жал ми е за нея. Тя стоически понася рамките, в които са я оковали, но не й минава през ум, че може да избяга.
Има хора, които научават добре и използват правилата, за да се наместят удобно в тях - това е Мелда - умна, решителна, властна! Такива хора не понасят поражение и много мразят такива птички, дето се опитват да се правят на волни. Такива хора нямат въображение и връзват за крачетата всеки дръзнал да полети, за да го държат в подчинение, защото промяната на правилата ще ги лиши от властта върху тях.
Нали познавате хора и от трите типа?
Сигурно има и други класификации, но с тези се опитах само да илюстрирам как аз виждам сестрите от семейство Гюлер и да кажа защо Еда си остава моята любимка!  Peace

Поздравления за поста Бобо. Само ще допълня и трите групи хора остават нещастни, когато не живеят на точното място в точното време.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 529
  • София
Привет на компанията!
Бобо,личи си,че си била на почивка!Нахлу свежа струя във форума!А в сценариите,двете със Зизу сте върха!Ама карайте по-леко с ентусиазма,че ако дадете материал и за трети сезон-няма да се издържи!
Благодаря за кафенцето и кексчето -хубаво ти се е получило,а гледам си извадила и сребърните прибори!
Вени,страхотно стихотворение,и чудесен пост!-напълно го споделям!

Не смятам,че някой може да живее изолирано от обществото-освен ако не забегне в гората.Въпросът,според мен,е доколко да се спазват нормите на това общество,и доколко да се отстояват собствените позиции.И кой и как разчупва тези норми,за да се върви напред.
Здрасти, Незабравимче!  Hug
Край, приключихме със сценария. Вече пътува надлежно прошнурован към Стамбула!  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 14:29 от BoBoYana

# 530
Имам идея , всеки да предложи някакъв финал и да видим , кой ще познае  Joy Joy Joy
После ще измислим наградата  Joy

Кажи първо наградата, че аз без стимул не мога да работя....Пък и да се оправдая пред жената за извънредния труд, който полагам до сред нощ. Тя сега много не ме закача, понеже сбъднах поредната й мечта, ама знае ли човек....То женските желания и мечти край нямат.

# 531
Една древна индуска легенда разказва: Бог Тваштри създал най-напред мъжа и го оставил да живее на земята сред птици и зверове. Но първият човек страдал от самота и се помолил на своя господар да му изпрати за утеха друго същество, което да го разбира. Бог Тваштри, както изглежда, имал меко и благородно сърце. Той направил от разнообразни подръчни материали жената и тя ощастливила първия мъж самотник. Обаче радостта била краткотрайна и трагедията не закъсняла да настъпи. Огорченият мъж само след осем дни отишъл при могъщия бог Тваштри и с мъка на душата му казал: Господарю, какво същество си ми дал, то непрекъснато мърмори край мене и не мога да работя. То ме дразни всяка минута и прави живота ми ад. Вземи си го при тебе обратно!
Тваштри съжалил нещастния мъж, трогнал се от неговата молба. Той взел немирната жена и набързо я настанил да живее накрай земята. След осем дни обаче мъжът пак отишъл при своя господар. Със сълзи на очи той започнал да му се моли: Господарю, не знам какво стана с мене, откак го няма това същество, живея самотен. Радостта изчезна. Пред очите ми пада постоянно мъгла. Спомням си как това същество играеше и пееше край мене. Животът беше много приятен и весел. Дай ми обратно това същество, иначе всичко е черно. Смилил се бог Тваштри, върнал жената на самотния мъж и отново настъпила радостта в неговото жилище. Но след няколко дни той пак трябвало да се отказва от жената. После, както по-напред, молил Тваштри да му я върне обратно. И така историята се повтаряла. Накрая мъжът отишъл при своя бог създател и му казал: Господарю, аз съм нещастен! Разбрах, че не мога да живея нито с жената, нито без жената.
Незабравима е същата тема- без значение с любов, без любов-нещастието не ти мърда.Няма щастливи в този филм и туй то, както и в повечето турски филми. Явно за да живееш, трябва да страдаш.

# 532
  • Русе
Maгията на грима!

# 533

Имам в предвид извода от филма, който се втълпява.
Мили4ка, спрях да търся извод и поука в сериала! Peace Опитвам се през собствената си камбанария да си анализирвам , без претенции за непогрешимост.

И аз Вени. Но търся някакви причини да оправдая сценаристите за много от нелогичните, според моите виждания, действия.

# 534
  • София

Приемате ли поздрав с едно старо пар4е? Party
Ухааа! И още как приемаме!  smile3521 Аз, де!  hahaha Joy hahaha

# 535
  • Русе
Златна рибке, за легендата  smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 !

# 536
  • Русе

Имам в предвид извода от филма, който се втълпява.
Мили4ка, спрях да търся извод и поука в сериала! Peace Опитвам се през собствената си камбанария да си анализирвам , без претенции за непогрешимост.

И аз Вени. Но търся някакви причини да оправдая сценаристите за много от нелогичните, според моите виждания, действия.
Мария, оправданието на сценаристите се нари4а "4ейндж-мъни-импекс"! hahaha Ина4е - "Гит бурда!"

# 537
Привет на компанията!
Бобо,личи си,че си била на почивка!Нахлу свежа струя във форума!А в сценариите,двете със Зизу сте върха!Ама карайте по-леко с ентусиазма,че ако дадете материал и за трети сезон-няма да се издържи!
Благодаря за кафенцето и кексчето -хубаво ти се е получило,а гледам си извадила и сребърните прибори!
Вени,страхотно стихотворение,и чудесен пост!-напълно го споделям!

Не смятам,че някой може да живее изолирано от обществото-освен ако не забегне в гората.Въпросът,според мен,е доколко да се спазват нормите на това общество,и доколко да се отстояват собствените позиции.И кой и как разчупва тези норми,за да се върви напред.
Здрасти, Незабравимче!  Hug
Край, приключихме със сценария. Вече пътува надлежно прошнорован към Стамбула!  hahaha hahaha hahaha

Офф,успокоих се ,че имаме финал най-после! Grinning

# 538
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бреййййй, как изпуснахме баце Тарък и кака Нилюфер... Thinking

Пу, не ни е срам... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Аз за тях ще се изкажа в рими...уно моменто молим...а до тогава...рИкламииииииии... hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 539
Златна рибке, за легендата  smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 !
Пуснах я заради БайГън, да не се отчайва. Така е с жените... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт