ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 772
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Добрич
Аз казах - връзка в реално време, както д-р Стойчев води лекциите по хомеопатия.

# 481
Аз казах - връзка в реално време, както д-р Стойчев води лекциите по хомеопатия.
  newsm10
Подкрепям с две ръце!

а тук - http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniran … aika_na_dve_deca/ останах без сили вече Sad
Сам водя битката с много хора Sad

# 482
  • Добрич
И аз се включвам когато ми е възможно, но много бавно се зарежда сайта, коментар трудно се публикува и пр. неудобности.

# 483
Понякога си мисля, че воденето на такива спорове е просто безсмислено. Сума ти мои познати ме слушат какво ни се е случило от ваксина, кимат и после отиват и си ваксинират децата, щото можело да хване нещо на детската площадка?!?
Пък и ваксинаторите много държат, че знаят най-добре как да си гледам собствените деца - т.е. като ги ваксинирам задължително. А пък тези като нас в края на краищата се борят просто да имаш избор как да гледаш детето си - който иска, да си ги ваксинира, който не иска - не, без да е свързано с някакви детско-градински главоболия и прочие. Ама, българина явно е свикнал някой бащица да взима решения вместо него и само да му ги свежда за изпълнение.

# 484
И аз завиждам за срещата, но Мече, очертава се и аз август да съм около Бургас.Може да спретнем една анти-ваксинаторкса среща  Laughing

А по новините на Нова даваха за Хепатит Б. Говориха как се предава - вибратори, презервативи, стоматолози и все неща, с които бебетата имат допир.  Mr. Green Mr. Green

# 485
Ама, българина явно е свикнал някой бащица да взима решения вместо него и само да му ги свежда за изпълнение.
Сами си заслужаваме съдбата, след като по социалистически тертип чакаме все някой да ни "оправи". Щом "подлежи" на ваксинация, трябва да го ваксинираш.- цитат на мои близки. Думата 'подлежи" жестоко ми се запечата в главата и ме заболя от тази студенина. Подлежало..  Sick  
Не само, че децата ни са собственост на дъжавата, но и родителите са примирени с този факт, смятат го за нормално! ooooh!

П.С. Отдавна не бях влизала тук, но темата се е раздвижила доста.  Grinning  Щом и срещи се правят. Браво! Hug

# 486
За бургаската среща и на мен ще ми е приятно да се запозная и поговоря със съмишленици. Simple SmileНа кого да изпратя координати за връзка?

# 487
  • София
none

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 22:30 от Парци

# 488
  • в матрицата
Парци, мисля, че точно тук не е удобно да уговаряте срещи, току виж дошла и някоя нежелана персона, представяща се с ник от форума Peace

# 489
  • София
none

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 22:30 от Парци

# 490
chukchi,знаеш ,че сьм с теб,но взех да се отвращам от човекоподобните ваксинатори.За мен това това не са нормални трезвомислещи хора.

# 491
За Бургас вече сме достатъчни за каре белот... Wink
А за уговорките..., частично си имаме скайповете.. може и там....Може и чрез лични съобщения.
Колкото до споровете..., отказала съм се. Дори и най-близките ми приятелки, ваксинират и ще ваксинират. Знаят мнението ми, видяха..., но не желая да ги убеждавам. Ако искат, могат да се поинтересуват, да почетат, сами да вземат решенията за децата си. Решението за моето дете ми е достатъчна отговорност.

# 492
chukchi, знаеш, че сьм с теб, но взех да се отвращавам от човекоподобните ваксинатори. За мен това това не са нормални трезвомислещи хора.
Аз също и затова не мисля повече да пиша там...

# 493
  • И аз не знам къде...

а тук - http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniran … aika_na_dve_deca/ останах без сили вече Sad
Сам водя битката с много хора Sad

Алекс, прочетох ти всички коментари и се чудя защо се мориш да убеждаваш хора, които не искат нищо да разберат!
Не се хаби! Няма да те разберат! Те просто не искат! Обиждат те и ми стана доста гадно като прочетох коментарите  Hug!

Аз вече дори и не загатвам пред приятелките си за своите убеждения! Няма смисъл!
Скоро една приятелка с две деца, второто е на годинка, гордо ми заяви, че ще слага на детето Пневмококова ваксина и как ако знаела, че има по-рано щяла да си спести толкова главоболия с голямата! Всеки си има право на мнение! Не се опитах да я разубедя! Тя е сигурна, че ваксините са едно от най-големите изобретения на медицината!
Така че, аз за себе си съм решила, че никого няма да разубеждавам!
Може да звучи егоистично, но както аз съм намерила точната информация, така всеки който иска може да я намери  Peace!

# 494
както аз съм намерила точната информация, така всеки който иска може да я намери...
Леекичко не се съгласявам с теб, леко...
Малко още да се стабилизирам и ще направя страхотен сайт! Там няма да има нужда от спорове и обяснения...

Общи условия

Активация на акаунт