ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 341
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • в матрицата
Аз пак с въпрос!
В ДГ искат бележка от ЛЛ, че детето има поставени ваксини или картона на детето?
И ако дам картона, това означава ли, че той остава в ДГ или е в мен?

Благодаря отново!
Картона остава в ДГ при сестрата

# 211
А тази статия излязла ли е в списанието или само в електронен вариант я има?
Ако е излязла в кой брой ?

# 212
Само в електронен.

# 213
Аз пак с въпрос!
В ДГ искат бележка от ЛЛ, че детето има поставени ваксини или картона на детето?

Благодаря отново!

А защо трябва да стои при нея? Това е документ, който може да бъде или при личен лекар, или при родител. Откъде накъде ще го давам на когото и да е?
И само бележка върши работа. Peace

# 214
Аз само по спомен, но мисля че в наредбата за прием в ДГ беше записано копие от картона или имунизациен паспорт на детето, не оригинала. Също не виждам смисъл да стои в ДГ, защото те не правят и не насят нищо по него, само за сравка го ползват и в този смисъл нямат нужда от оригинал.

# 215
  • Добрич
Колкото да го изгубят в ДГ. Между първата и втората година в нашата ДГ се сменяха мед.сестри. Изведнъж се оказа, че детето ми нямало изследванията, които се правят в началото и пак да сме ги пускали. Аз обаче се запънах и им занесох копията, които си бях оставила за мен, да не ме правят на загубена.
Втората година пък, ме гониха за една извънредна ваксина за морбили. Нямало да приемат детето на есен без нея. Е, детото все още си е там.

И още нещо интересно, дано не повтарям някого. Ако е така, Извинете!
Причиняват ли ваксините аутизъм, или не?

# 216
Аз пак с въпрос!

Благодаря отново!

Ще остане, но друг път!
Спирайте я ве4е тази ненормална практика всеки да разполага с картоните на децата ви.
Аз като у4ени4ка още съм си прибрала картона, при мен е, можеше и навремето дори. Вярно, не ми го дадоха с ентусиазъм, но не им и принадлежи.
Тук картона на детето ми е при мен. Няма изследване, независимо какво е, да не съм го прибрала, въпреки 4е в пове4ето слу4аи искат да ги задържат.
Тези сестрински кабинети в у4илищата въобще каква функция имат?
Ако те поемат оттук нататък, каква е при4ината детето да има и педиатър? Разбирам за психолог, да, но сестри, лекари, зъболекари...

# 217
  • И аз не знам къде...
Благодаря ви за отговорите!

И ако на детето му липсва ваксина, ЛЛ няма да даде бележка за ДГ или трябва да напише, че му липсва?

# 218
И на моите картоните са при ЛЛ. (аз предпочетох да стоят при него, и без друго не бих го сменила за нищо на света)

# 219
Влизам само да кажа, че имаме потвърдено решение на втора (и последна) инстанция, с която се отменя наказателно постановление на РИОКОЗ срещу родители, неимунизирали детето си... Повече подробности не са необходими...   Laughing

# 220
Влизам само да кажа, че имаме потвърдено решение на втора (и последна) инстанция, с която се отменя наказателно постановление на РИОКОЗ срещу родители, неимунизирали детето си... Повече подробности не са необходими...   Laughing

Браво!   bouquet

Това е страхотно постижение, на което може да се стъпва всеки път, когато родители решат да обжалват актовете за непоставени ваксини.  grinning039

# 221

Чудесна новина за всички !  bouquet

Само така , с малки стъпки и ... повече хора . Heart Eyes

# 222
Супер новина! Браво! smile3501

# 223

Поздравления!   bouquet   bouquet   bouquet
 Радвам се!

# 224

Ехааа, и аз се развълнувах и влизам да ви поздравя отново!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт