ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 349
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
 newsm74 dance

# 226
Влизам само да кажа, че имаме потвърдено решение на втора (и последна) инстанция, с която се отменя наказателно постановление на РИОКОЗ срещу родители, неимунизирали детето си... Повече подробности не са необходими...   Laughing
Супер, новината е чудесна!

# 227
И ако на детето му липсва ваксина, ЛЛ няма да даде бележка за ДГ или трябва да напише, че му липсва?

Ако липсва ваксина, тя няма да е отразена в картона или в имунизационния паспорт, коипе от което трябва да се представи в ДГ. Т.е. ДГ ще бъдат уведомени за липсата, ако си направят труда да прегледат внимателно документа.

Стелт, чудесна новина!!!   bouquet

# 228
  • София
Ехааа, най-после!
А какво стана с оспорването на изискването за наличие на всечки ваксини за детските? Не се ли оспорваше и това? И доколкото си спомням прокорорката го подкрепяше.

# 229
  • Пловдив
 Hug   bouquet Страхотна новина!!!
Това за кой град беше, че ми се е изплъзнала информацията, май?  newsm78

# 230
А какво стана с оспорването на изискването за наличие на всечки ваксини за детските? Не се ли оспорваше и това? И доколкото си спомням прокорорката го подкрепяше.

Там още дремят... Вярно е, че са заети, ама делата ги насрочват 6 месеца след като си подал жалбата, после чакаш решение не знам колко (вече 7 месеца за конкретното), тепърва ще излизат лятна ваканция... Докато дочакаме решение и след това мине и обжалването, мислете колко години са това....

Прокурорката подкрепяше частта с детските надбавки, но тази част не присъства в протокола, така че само присъствалите в съда знаем какво точно каза тя...

# 231
Прокурорката подкрепяше частта с детските надбавки, но тази част не присъства в протокола, така че само присъствалите в съда знаем какво точно каза тя...

Shocked Защо не е в протокола, знае ли се? Аз също бях там и ясно чух какво каза прокурора за тази част!

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 14:59 от Love&Light

# 232
Поздравления!!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3508
Да ви кажа честно, не вярвах, че български съд може да държи на правото и да защити гражданите си! И още не мога да повярвам. ЕВАЛА на този съдия и съдийски състав!

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 02:55 от г-жа Претенция

# 233
Браво! Дълго очакваната новина дойде!

# 234
Поздравления за успеха!!!  bouquet Променят се нещата, бавно, но сигурно!
Не е лошо да се систематизира кратка информация по процедурите и делото, инфо за адвокати, които се занимават с това - ще има и други дела със сигурност, такава информация ще е полезна.

# 235
  • И аз не знам къде...
 smile3501 Чудесна новина! Поздравления за положените усилия и постигнатия успех!

# 236
Браво! Laughing Laughing Laughing   bouquet  bouquet  bouquet

Основата е положена.

# 237
  • София
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/427484 … ini_za_detsa.html - а това гледахте ли? Любителите на Мънгъров могат да поплакнат очи!

# 238
  • София
Мисля, че не е лошо на първа страница да има номера на делото!

# 239
Вени*, видеото е на повече от година...  Peace  Мангъров го знаем, няма задължителни ваксини... точка...  Stop   Номера на делото няма да дам, защото не съм упълномощена от родителите...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт