ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 379
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
А аз полагам здрави греди (преведени от мен филми и репортажи) за ужас на фармафията... да свикват, защото още не съм почнал, многоуважаеми!

# 241
  • София
Вярно че е старо, ама що не съм видяла че е чак от мин.година, е нищо! какво ли стана с онази журналистка, която искаше да прави предаване?

# 242
А аз полагам здрави греди (преведени от мен филми и репортажи) за ужас на фармафията... да свикват, защото още не съм почнал, многоуважаеми!
Внимавай с гредореда Joy

Я някой да ме светне на лични къде  е ИС в Решението и каква е тази дата? newsm78

# 243
Влизам само да кажа, че имаме потвърдено решение на втора (и последна) инстанция, с която се отменя наказателно постановление на РИОКОЗ срещу родители, неимунизирали детето си... Повече подробности не са необходими...   Laughing

Не участвам много дейно в темата , но се опитвам да ви чета редовно , но дано има повече такива чудесни новини!

Още веднъж благодарности за хората , полагащи усилия да превеждат , систематизират и разпространяват информацията за вредата от ваксините!
Поклон пред труда и ентусиазма ви!

# 244
Привет от Филибето  Stop
Не съм влизла няколко дни и ето какво чудесни новини са дошли.
Дано и занапред вървят нещата така.
Чукчи - успех в строежа.Пък викай да помагаме с каквото можем Wink
Аз да си питам нещичко.
Преносвам вече трети ден и не се знае още колко.Дали това може да е ОСНОВАТЕЛНА причина за отказ от ваксина в родилното newsm78

# 245
Преносвам вече трети ден и не се знае още колко.Дали това може да е ОСНОВАТЕЛНА причина за отказ от ваксина в родилното newsm78

ВяраВики, те на недоносени бебета слагат ваксини, та... не ми се вярва.  Rolling Eyes

# 246

Твърдо НЕ... Само на недоносени бебета ТРЯБВА да се отложат ваксините... Казвам трябва, но не го правят почти никога, което е нарушение на Наредба 15 за имунизациите...

# 247
Недоносените ги имунизират с ваксината за хепатит В.
Не знам само дали слагат на абсолютно всички, или все пак си имат някакъв праг. (килограми, проблеми при бебето).
А за отлагането, вече е задължение на майката и педиатъра на бебето да се запознаят със закона и в съответствие с него да започне ваксинирането на детето. Ако изобщо започне.

# 248
Ian ist in den USA im Alter von 47 Tagen an einer nach der Geburt verabreichten Hepatitis B Impfung gestorben. Dieses Photo wurde 9 Tage nach der Impfung aufgenommen.
Ян е роден в Америка и умира 47 дни след раждането си след поставена ваксина срещу хепатит Б.Снимката е направена 9 дни след поставянето на ваксината

Моля този линк да не се отваря от бременни жени или хора със слаби нерви !

# 249
  • Добрич
Горкото дете, виждала съм снимката във фейсбук  Cry  Flowers Rose Flowers Rose

# 250
  • Пловдив
Ian ist in den USA im Alter von 47 Tagen an einer nach der Geburt verabreichten Hepatitis B Impfung gestorben. Dieses Photo wurde 9 Tage nach der Impfung aufgenommen.
Ян е роден в Америка и умира 47 дни след раждането си след поставена ваксина срещу хепатит Б.Снимката е направена 9 дни след поставянето на ваксината

Моля този линк да не се отваря от бременни жени или хора със слаби нерви !

Ужас Sad Може ли линк към статията?

# 251
Отговорите ви не ми харесаха Wink,но това е за съжаление реалността.
Скоро очаквайте доклад от борбата ми по тая точка. Simple Smile

# 252
Здравейте мамита,
скоро ми педстои раждане,но нямам намерение да ваксинирам бебето си.Проучих въпроса и съм твърдо решена.В момента търся педиатър,които да ни поеме след раждането,но за сега нямам успех.Ако може някои да ми даде съвет или да ми предложи лекар ще съм много благодарна.Аз съм от София моля, пишете ми лично съобщение по разбираеми причини. Grinning

# 253
Здравейте, ВяраВики и Мамба1234! И на двете - успешно раждане и едно живо и здраво човече, което да ви радва!
В отказа, който подписвате в родилното, посочете саморъчно, че не отказвате ваксините, а само ги отлагате до консултация с ЛЛ.
А пък нашата ЛЛ ми подсказа чудесен начин да останеш извън системата - просто не си записваш детето при никакво ДжиПи. Ако веднъж се запишеш - влизаш в системата и няма отърване. Нямало такъв вариант, след като веднъж си избрал ЛЛ, да "излезеш" от списъка. Можеш само да сменяш лекаря. Иначе си водиш детето, ако желаеш на частен прием при педиатър или при какъвто лекар искаш. Това разбира се не решава въпроса с т.нар. официален имунизационен статус, но пък ти спестява досадата да се разправяш, че не си безотговорен родител, а напротив. Иначе решението е очевидно, както Мамба е загатнала в поста си, ако искаш някой ден да си пуснеш детето на детска градина.

# 254
Аз това писах на mamba Simple Smile
Държа да съм далече от мерения, тегления и заключения от сорта на  - "Хммм, май е малко слабо/дебело/ниско/високо - ей сегичка ще го коригираме с едно хапче..."

Благодаря на жена ми, че направи тази стъпка тогава Wink

Общи условия

Активация на акаунт