ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 404
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Людмил, това не е ли стара новина или има и друго спечелено дело?

# 286
Благодаря за съветите и пожеланията    въпроса е ,че сам в майчинство и няма как да избегна ЛЛ,но ще проуча въпроса.Ясно е ,че без спънки няма да мине.
В момента върви предаването на Гала по Нова телевизия за аутизма в което майки казват, как след ваксинация, нормалните им деца на 1, 1.5 годинка са заболели от аутизъм.

# 287
Благодаря за съветите и пожеланията    въпроса е ,че сам в майчинство и няма как да избегна ЛЛ,но ще проуча въпроса.Ясно е ,че без спънки няма да мине.
В момента върви предаването на Гала по Нова телевизия за аутизма в което майки казват, как след ваксинация, нормалните им деца на 1, 1.5 годинка са заболели от аутизъм.
Гала не за първи път засяга този въпрос.
Дано да стигне до повече родители.

# 288
  • София
Супер, ще го гледам на запис.

# 289
Гледайте предаването на Гала - наистина беше много интересно!
Разглежда проблема за възпалената чревна лигавица(което е много честа реакция след ваксина) и болестите, които отключва автоимунни - аутизъм, АБКМ и др. - в резултат на по-голямата си пропускливост и навлизането в кръвта на големи белтъци и други вещества, които не би трябвало да се случва! Явно бяха предупредени и майката само го спомена като факт, а Гала не му обърна внимание, но за мен е достатъчно, че все пак се каза - проблема започна след ваксиниране - все някой го е чул! Confused

# 290
ужас, ужас, с всеки изминал ден все повече се убеждавам, че за съжаление вредата от ваксините  е истина... (а все ми се искаше да е само лош сън както се казва, нали и аз ваксинирах докато не се просветих). Cry сега, като прочета/чуя нещо такова за увредени деца след ваксинация, почвам да "треперя" над моето и да се вторачвам в него, мислейки си дали и какво съм му причинила... Най-голямото ми желание е никой никога повече не изпитва вина и ужас относно здравето на децата си!

# 291
# 292
Ще потърся днескашното предаване на Гала, ако някой има линк да пуска Hug

# 293
# 294
Ивка, мерси Hug

# 295
И аз благодаря.Утре ще го изгледам,че ще ми е по-спокойно...Днес си имам рожденник и няма кога...Аз все още съм в голяма чуденка за ваксините,но сякаш везната повече клони към неваксинирането.

# 296
Sunny_Girl , в началото и аз бях като теб!Чудих се, мислих, дали не правя грешка, четях...четях...гледах...както казах, че не случайно точно в този момент и съдбата ме срещна с две майки на увредени деца от имунизации.Дори все още , когато не бях запозната , интуицията ме водеше във вярна посока.
Мъжа ми никога не беше чел за вредата и последиците от ваксини.Той е много интуитивен човек, слушам го за много неща.Той не използва медикаменти, месо не яде, както и аз, храни се предимно със непреработена храна.Когато взех това решение, той ме подкрепи без много думи.Убеден е , че постъпваме правилно.

# 297
  • в моя свят
Изпуснах ви,но се връщам да чета.

# 298
ужас, ужас, с всеки изминал ден все повече се убеждавам, че за съжаление вредата от ваксините  е истина... (а все ми се искаше да е само лош сън както се казва, нали и аз ваксинирах докато не се просветих). Cry сега, като прочета/чуя нещо такова за увредени деца след ваксинация, почвам да "треперя" над моето и да се вторачвам в него, мислейки си дали и какво съм му причинила... Най-голямото ми желание е никой никога повече не изпитва вина и ужас относно здравето на децата си!

Толкова ми е познато  това усещане за вина ! Всеки ден гледам с такива очи голямото си момче .

# 299

Толкова ми е познато  това усещане за вина ! Всеки ден гледам с такива очи голямото си момче .

И аз съм така Sad

Общи условия

Активация на акаунт