ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 333
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Днес моя приятелка ми заяви, че ваксините и антибиотиците били почти едно и също Shocked и че съм имала двоен стандарт, понеже не ваксинирам, но давам антибиотик за пневмония.....Изтъпях.....
Какво да отговориш на такъв човек....После заяви, че по-добре да се моля на Бог, отколкото да тъпча детето си с лекарства.....били те и хомеопатия.....Има дете....Онемях пак...
Е, какво да отговориш.....

И аз имам приятелки, които са на различно мнение от мен, ама....не си говорим чак тъй Joy

По тази логика нейната защо тя не дава антибиотик ей тъй превантивно на детето си против бактериална инфекция, за която няма ваксина  Whistling

# 346
Ами...писах и аз, не че ще има смисъл, но никога не се знае.
Ей, направо се изумявам в последните години как разсъждават много от възрастните. Че и си вярват, че и самочувствие имат, пък други ги и следват кат' овце. Все по-често намирам прилики с обществата по времето на магьосничествата - на кладата или нещо друго. Без да се замислят поне за миг. Ах, само ако можеха да се замислят! И каква е тази мода да заемаш директно опозиция? Важното е спор да има. Аз не мога да споря за нещо, от което си нямам представа.

# 347
  • София - Варна - Бургас
Влизам само да кажа, че имаме потвърдено решение на втора (и последна) инстанция, с която се отменя наказателно постановление на РИОКОЗ срещу родители, неимунизирали детето си... Повече подробности не са необходими...   Laughing

Необходим е линк към Държавен Вестник, където е публикувано Постановлението.
 Всичко което излиза като решение на който и да е съд, задължително се публикува в Д.В.

# 348
Влизам само да кажа, че имаме потвърдено решение на втора (и последна) инстанция, с която се отменя наказателно постановление на РИОКОЗ срещу родители, неимунизирали детето си... Повече подробности не са необходими...   Laughing

Всичко което излиза като решение на който и да е съд, задължително се публикува в Д.В.

Ми то туй е частен случай, не е за всички Tired

# 349
  • София - Варна - Бургас

Ми то туй е частен случай, не е за всички Tired
Пак трябва да е излезнало в Държавен в-к, но е разбираемо че хората не искат да се шуми за това.

# 350
  • Stuck in a moment
Отношението на феновете на ваксините в дебата в "Капитал" е отвратително!
Едновременно пак там върви и дебат Трябва ли продуктите от клонирани животни да бъдат задължително обозначавани? - там същите хора се държат по същия начин.
Нека да гласуваме и в двата дебата с "ДА"!

И там е станало мазало...
Избеснявам като ги чета.
Стигам до извода, че в днешно време правото на избор е лукс.

# 351
Обьрнете внимание защо ваксината за Хепатит Б е преместена веднага след раждането.

http://www.vaccines.net/hepatiti.htm

The continuance of the recommendation to vaccinate new-born babies has
been justified by the fact that diseases such as multiple sclerosis do not occur in this
age group
.

При ваксиниране в по кьсна вьзраст се вижда врьзка между ваксината и Множ.склероза.
Защо бебетата не развиват МС след поставена ваксина,никой не знае или поне на едно бебе не му личи началния стадйи на МС.
Увреждания след ваксина най малко личат при малки бебета.След няколко месеца или година,когато започнат истинските проблеми,официалния период даден от производителя за корелация с ваксината е минал отдавна и родителите нямат никакьв реален шанс да докажат,че детето им е пострадало именно от ваксината.
Методите им са много простички,но вьрвят с много реклама,льжи и заблуждение. Peace

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14679101?ordinalpos=10&itool=...RVDocSum
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8890866
http://diabetes.webmd.com/news/20000613/hepatitis-b-vaccine-link … onset-of-diabetes

Врьзка между диабет и ваксини.

# 352
  • София - Варна - Бургас
ЕТО ОЩЕ ЕДНА ИЗПОВЕД НА МАЙКА С УВРЕДЕНО СЛЕД ВАКСИНА ДЕТЕ:

Връзка към сайта  

notes :

"Публикувано: 23 юни 2011 - 07:46
Аз мисля , че състоянието на моето дете го отключи именно ваксина .... В един ден и сложиха 2 , ДТК и живата капка полиомиелит ...Вечерта преди да ваксинирам , сънувах , че я вкарвам жива в една печка , която гори ...тя излиза и аз пак я тъпча..Представете си какъв сън , станах и плаках , беше ми едно такова тягостно на другия ден , едно мрачно чувство...но , като млад родител , си мислех , че поставяйки ваксина на детето го предпазвам ....До ваксината , малко сладко бебче , гукаше и се усмихваше на всички , гледаше ме в очите , като и говорих ..Един месец , след ваксината получи обрив , после си запуши ушите , после загуби очния контакт и се почна Sad и до днес ...После , се свързах с други майки от кабинета на нашия личен лекар и ....още 6 деца родени 2004-2005 година , само от нашия кабинет са с аутизъм ..това е .Незнам ,дали точно ваксината е предизвикала това състояние , предполагам , че си е било в нея , но ваксината определено "спомогна " Оттогава , насам не съм я ваксинирала , аз си знам само през , какво после минах ...Ходих в ХЕИ , изисквах да я освободят от ваксини , но ми отказаха с мотива , че не е възможно ваксината да е причинила състоянието и , но така и не я ваксинирах повече Simple Smile "

# 353
Я да го публикувам тук, готино е Simple Smile

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Всички сме чували за спорния въпрос относно „полезността” на ваксините (имунизациите). Обикновено, болшинството от хората избират страната на ваксините, вярвайки че така залагат „на сигурно” , като основен мотив затова е страха. Страха обаче е и основен лост за манипулация. Тук дори не става дума за конспирация, много лекари, учени, изследователи излизат с имената си срещу натравянето с ваксини. От другата страна са редовите лекари и СЗО (същата организация, която си затваря очите пред доказано токсичните флуориди, хлор, аспартам, глутамат и т.н.) Опитайте се да огледате добре и двете страни и после изберете на кой да повярвате.

Основната психологическа бариера според мен е, че хората просто вярват че някой, там горе се грижи за тях и не би допуснал нещо толкова глобално зло, като токсични ваксини!!!
Вие обаче не можете да видите истинското лице, защото срещу вас стои вероятно една състрадателна педиатърка, която иска да се погрижи за вашето дете! Самата тя обаче не е наясно какво се случва и е използвана от една система, създадена с определени цели, които общо взето нямат нищо общо със здравето.

Тези цели обслужват интереси свързани с манипулация и контрол на населението. Нещата не са черни и бели, в някакъв период или в някакъв случай ваксините може и да са помогнали и като замисъл да са правилни, но това не пречи идеята да бъде опорочена нали? И така, състрадателната лекарка инжектира живак и алуминий в кръвта на детето, с усмивка и загриженост, точно както симпатичната майка в някоя реклама рекламира фиксове или чипс натъпкани с отровния невротоксин мононатриев глутамат (Е-621-Е623).

И двете не си дават сметка какво правят, просто защото дори не допускат че има нещо нередно, та нали живота е хубав, слънце, море .... и жестока целенасочена пропаганда от страна на управляващите корпорации чрез „авторитетите” и средствата за масова информация. Не съдете лекарите, те просто са „отгледани” с една подправена и фалшива информация и заставяйки зад нея, и когато говорите с тях те защитават егото (авторитета) си (кой си ти, аз съм учил 6 години медицина!!!!)

Когато си промените настройката, че системата се "грижи" за вас, вместо вас самите всичко си идва на мястото. Не казвам че трябва да вярвате в злото, а просто да мислите преди да вярвате и да се информирате без предразсъдъци Само си помислете, коя фармацевтична компания има полза вие да сте здрави? Леле, ....ами къде отидоха, хуманността и т.н.!! Има ги някъде, между хората, но не и в корпоративните интереси и глобалната политика, там човешкия живот не струва нищо и хората са просто биологична маса, която трябва да бъде управлявана, насочвана, редуцирана и т.н.

ТОВА Е ЛИНКА КЪМ МАТЕРИАЛА, ако нещо не проработи, потърсете го в снимките на групата.
--------------------
facebook
--------------------

Освен това интервю, има още множество материали, както и направени сериозни филми по въпроса.
Vaccine Nation
Shots in the Dark
Vaccination - The Hidden Truth
Are vaccines safe
Vaccines - The True Weapons of Mass Destruction
(някои от тези ги има в kolibka.com на български)
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

# 354
"Vaccines - The True Weapons of Mass Destruction" от горния пост е другото име на "Vaccines induced diseases"

Този филм се е качил на опашката и ще направя каквото е нужно за превода му!

# 355
  • София
Ще ни изпадне темата от първа страница!

Имате ли идея този дебат в Капитал с каква цел се прави и от кого?

# 356
  • в матрицата
Вени*, целта на дебата не ми е известна.... Прави се от Капитал..

# 357
Само казвам ДЗАК . Вече сме с мъж в повече в къщи и с две ваксини по-малко newsm10
Още не мога да повярвам да реакцията в родилното.Само казах,че искаме да се откажем от ваксините и дотук.Разбира се,изредиха се почти всички да ме питат защо се отказваме.Но отговора на някои беше : Няма проблем,това е решение на родителите. Shocked
Най-голямото ми удовлетворение беше,че в колектива имаше една неонатоложка около 50-55 годишна ,която беше много напред с материала и то не само за ваксините,а по принцип с новостите по отглеждането на бебетата.
Та това е накратко от мен.
Язък ми за пледоарията ,която си бях подготвила #Cussing outТо не бяха цитати от закона,разпечатани откази и какво ли още не.И накрая - само едно ОТКАЗВАМЕ СЕ се оказа достатъчно.
Успех на всички.Скоро ще ви наваксам и ще се включвам по-активно Heart Eyes

# 358
ВяраВики , честит малък мъж!  Hug Да расте здрав и щастлив за радост на цялото семейство и за спокойствие на родителите си! Радвам се, че всичко е минало гладко и не са те натоварвали излишно с агитации за ваксините. Дано идва чаканата промяна и докато се навия за 2-ро вече нещата да са уредени...е, не че това ме спира Grinning

# 359
ВяраВики, честито не ваксинирано здравно момченце!  Hug

Ако отказвате ваксини и за напред ще се радвате на най-здравото дете на света Wink

Общи условия

Активация на акаунт