ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 799
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Дано, дано, дано!

Сашо, много хубави снимки и чудна хубавица! Даваш ли я за снаха? Ала да знаеш, че моето син има две васкини за съжаление.

# 421
  • Варна
Ани, не е работа на РЗОК да глобява за ваксини, дори не им е работа и да докладват, не са оправомощен орган. Работа е на РЗИ, бившите РИОКОЗ. РЗОК глобяват само за шашми с финансирането на изпълнителите на здравни грижи, не на ЗЗОЛ. Но дали си струва нервите да се разправяш? На твое място бих махнала с ръка. Аз самата бях решила да си платя пътеката и да не се разправям. Все пак ме познават там и ще ме гледат накриво.
Но сега вече нещата са променени и нямат моралното право да искат пари. Като знаят каква ми е длъжността, няма да посмеят. Все пак наблюдавайте линка, може и да го отменят това, случвало се е вече.

# 422
Чукчи, не ти е чак толкова грозна мутрата! А пък с тази руса дъщеричка, ще трябва още от сега да събираш камъчки на терасата и като му дойде времето, с една прашка да ускоряваш естествения подбор сред ухажорите! Joy
Е, че как ще има живак във ваксините?! И как после ще ходим по безплатни семинарчета с едене, пиене и прочие - за сметка на Санофи примерно, ако твърдим неподходящи неща за ваксините? А пък ако наистина допуснат правото на избор, може и да повярвам, че е възможно някога нашата държавица да почне да си уважава гражданите поне мъничко!

# 423
Сашо, много хубави снимки и чудна хубавица! Даваш ли я за снаха? Ала да знаеш, че моето син има две васкини за съжаление.
И ние имаме двете в родилното... още помня, но съм щастлив, че повече няма от тея простотии! Аз за снаха я давам, ама първо трябва да се запозная с... теб Simple Smile f2f

# 424
Чукчи, не ти е чак толкова грозна мутрата!
10q Wink Аз кога ще ви видя... всичките! Нямате представа колко много искам!!! Sad

Цитат
Е, че как ще има живак във ваксините?! И как после ще ходим по безплатни семинарчета с едене, пиене и прочие - за сметка на Санофи примерно, ако твърдим неподходящи неща за ваксините?
Точно за това говорим! Цялата система на здравеопазване трябва да се разпадне, за да бъдат здрави хората! Лошото е, че покрай нея ще се разпаднат още куп други системи и .... трудно е за нормалните хора да мислят и работят в това направление. (Аз също попадам тук Wink)

# 425
Вчера се замислих върху това, че по света има издадени книги, стотици материали, публикации, статии във вестници и списания, които доказват вредата от ваксините.Защо нито един от авторите не е бил осъден от компаниите- производители на ваксини newsm78
Чукчи, пак ще се повторя, изглеждаш чудесно, но няма начин с този силен , борбен дух!

# 426
Чукчи, пак ще се повторя, изглеждаш чудесно, но няма начин с този силен , борбен дух!
Благодаря отново, Мари, ти също си....еххх Wink

# 427
  • София
Айде среща тогава!

# 428
Веднага! Пу да е вкъщи...

# 429
Вчера се замислих върху това, че по света има издадени книги, стотици материали, публикации, статии във вестници и списания, които доказват вредата от ваксините.Защо нито един от авторите не е бил осъден от компаниите- производители на ваксини newsm78

За какво да ги осъдят?
В демократичните държави има собода на словото. Simple Smile)

Е, на доста от тях са съсипали кариерата и живота и ги унищожават индиректно, но това е друга тема..

# 430
lady Green , да има свобода на словото!Но примерно ако разруша имиджа с твърдения като например , че продуктите на еди коя си марка са вредни и разпространявам инфото навсякъде, то би трябвало някой да ми потърси сметка, ако не е така.
http://www.onnouscachetout.com/themes/medecine/vaccins-mensonges.php
Във втората табличка, оцветена в синьо са изватки от материали, публикувани статии във вестници и списания, книги, които се разпространяват във Франция и в чужбина.
С малки букви е написано-
Нито едно от тези работи, широко разпространени във Франция и в чужбина, е предмет на съдебен процес.

# 431
Убав си бре, Чукчи. Laughing Hug

Цял университет хора клип им направиха какво прави живака с невроните.....не знам какво искат вече..... Tired

# 432
Embarassed

Цитат
Цял университет хора клип им направиха какво прави живака с невроните.....не знам какво искат вече..... Tired
Да не говориш за това Simple Smile

# 433
Ох, задръсти ми компа с твоите директни линкове, ама сигурно е то Joy
Онази "сладка" анимация

# 434
Ох, задръсти ми компа с твоите директни линкове, ама сигурно е то Joy
Онази "сладка" анимация
Аз го давам, в случай, че някой иска да си го дръпне и гледа offline Wink Дали иска или не - негов избор.
Все пак не всеки знае и може да си го направи сам...

Общи условия

Активация на акаунт