Раждане вкъщи 15

• 20 882
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
............е мазнините в коремната област пречат на яйцеклетката да слезе в матката, защото тя не можела да си намери пътя и се губела в мазнината. Rolling Eyes Човекът е лекар с две специалности, .........
ами помъчил се е човекът да  обясни нещо на достъпен за теб език. Така е преценил нивото ти, така се е опитал да ти обясни.  Laughing

селото пак се изказА hahaha
колко проста жена си, не е истина Laughing

# 736
В езика има различни начини да се каже едно нещо, включително по артистични като това пъллийз. Ако не го знаеш, запиши се на курс по английски. То си е съвсем директно и ясно, не е завоалирано хич.

Пълийз е начин да кажеш на някой че говори глупости, вярвам си запозната с това.

Както знаеш от личен опит - когато Бу иска да каже на някой, че говори глупости, му казва, че говори глупости.

Ако му казва нещо друго, а той си мисли, че му казва, че говори глупости - е, има там една поговорка за гузния, дето бяга. Simple Smile

И откога ppleeease е обида?

# 737
В езика има различни начини да се каже едно нещо, включително по артистични като това пъллийз. Ако не го знаеш, запиши се на курс по английски. То си е съвсем директно и ясно, не е завоалирано хич.

И кой речник ще ми препоръчаш в случая? Simple Smile Да си го купя за курса.

Пусни едно търсене в Google и се пробвай да намериш изречение, в което да се ползва като обида...

Вече съвсем го закъсахте с Atti откъм смислени идеи явно, щом стигнахте до това, да се разпознавате като обидени от ужасно, ужасно обидното (или да цитирам Atti - "убидното") ppleease.   ooooh!

Всъщност вие двечките какво пушихте тая вечер? Не мога по друг начин да си обясня сюрреалистичното ви поведение.

# 738
  • София
Почвам да си мисля, че си родена неасистирано у дома и по естествен път...

# 739
  • София
Всъщност вие двечките какво пушихте тая вечер? Не мога по друг начин да си обясня сюрреалистичното ви поведение.
Да търсиш обяснение на това клони към чист мазохизъм... недей...  Rolling Eyes

# 740
Да търсиш обяснение на това клони към чист мазохизъм... недей...  Rolling Eyes

Е, права си, разбира се. Просто все се надявам, че там някъде има някакво зрънце адекватност - ама все се оказва фалшива надеждата.

# 741

И една вметка за безумния израз "аз си обърнах бебето" - не, не си го обърнала ти. В голям процент от случаите бебето просто се обръща. Твоето самочувствие, че ТИ си причината за това, е признак на високо самочувствие, базирано на невежество.
Тъй като аз казах, че съм си обърнала бебето, предполагам имаш предвид мен. Ще те посъветвам да прочетеш малко по въпроса. Писано е много и не малка част от нещата са съвсем логични, че могат да помогнат на едно бебето да се обърне. Глупостите за самочувствие и невежество ще ги подмина.. Нормално е да реагираш така, когато нямаш никаква представа за какво говоря  Stop

# 742
  • София

И една вметка за безумния израз "аз си обърнах бебето" - не, не си го обърнала ти. В голям процент от случаите бебето просто се обръща. Твоето самочувствие, че ТИ си причината за това, е признак на високо самочувствие, базирано на невежество.
Тъй като аз казах, че съм си обърнала бебето, предполагам имаш предвид мен. Ще те посъветвам да прочетеш малко по въпроса. Писано е много и не малка част от нещата са съвсем логични, че могат да помогнат на едно бебето да се обърне. Глупостите за самочувствие и невежество ще ги подмина.. Нормално е да реагираш така, когато нямаш никаква представа за какво говоря  Stop
Леле, ми аз как съм пропуснала ooooh! що за невежество че не го обърнах.....простете, явно с третото имам да наваксвам Mr. Green

# 743
Въх, речник Laughing Разговорният английски не се учи по речници, слънце, учи се или в разговори с хора, които владеят езика до най-малък детаил или на подходящи курсове на високи нива-примерно профишънси. Това, че някой е объркал правописа на една дума, не значи, е идиот и не усеща като се гарвят с него. Не знам от кога пушенето на каквото и да било помага за познанията по английски, ако искаш патентовай откритието си, голям успех ще пожънеш. Wink

И кой речник ще ми препоръчаш в случая? Simple Smile Да си го купя за курса.

Пусни едно търсене в Google и се пробвай да намериш изречение, в което да се ползва като обида...

Вече съвсем го закъсахте с Atti откъм смислени идеи явно, щом стигнахте до това, да се разпознавате като обидени от ужасно, ужасно обидното (или да цитирам Atti - "убидното") ppleease.   ooooh!

# 744
Ами в интерес на истината, наистина е било невежество, че не си поне опитала някой от методите да го обърнеш. А такива има доста-от хомеопатия, през йога, през разни позиции, през медитация и разговаряне с бебето до акупунктура.  И колкото и да им е странно на някои, тия неща работят. Но е къде къде по лесно да те порнат, да ти застрашат живота и този на бебето и после ти да се подиграваш по форумите, на другите, че намерили начин да обърнат бебето си, вместо да постъпят като теб и да не се информират хич за нищо извън каквото им обади лекарят.

Леле, ми аз как съм пропуснала ooooh! що за невежество че не го обърнах.....простете, явно с третото имам да наваксвам Mr. Green

# 745
Почвам да си мисля, че си родена неасистирано у дома и по естествен път...

О, благодаря, чудесен комплимент! За жалост, не мога да го върна. Rolling Eyes

# 746
  • София
Ами в интерес на истината, наистина е било невежество, че не си поне опитала някой от методите да го обърнеш. А такива има доста-от хомеопатия, през йога, през разни позиции, през медитация и разговаряне с бебето до акупунктура.  И колкото и да им е странно на някои, тия неща работят. Но е къде къде по лесно да те порнат, да ти застрашат живота и този на бебето и после ти да се подиграваш по форумите, на другите, че намерили начин да обърнат бебето си, вместо да постъпят като теб и да не се информират хич за нищо извън каквото им обади лекарят.

Дам, невежа съм явно, след като опитах всичко и не се получи.... LaughingБлагодаря Ви за уточнението, от много време се мъчех да се самоопределя Laughing
И да, порнаха ме в 37-ма седмица, след двойни вълни на Доплер-а.....явно малко съм говорила с дъщеря си(неродената) Явно и със себе си трябваше да поговоря- за мен рискът беше по-голям, ама нейсе- не се разбираме ние "двете" hahaha Joy

# 747

Имаше някъде един разказ за един ясновидец, дето взимал пари да предскаже пола на нероденото дете и връщал парите на всички, на които не е познал. Simple Smile

Твоят случай с обръщането ми звучи точно така. В крайна сметка само 3-4% от бебетата са разположени седалищно при раждането. И останалите 97% си се обръщат с приказки или без.

Не ми отговори как се елиминират всички възможни проблеми при едно раждане?

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 09:50 от jp

# 748
Не е невежество да не се получи, ако си опитала  различни методи. Нито говори каквото и да било лошо за теб, ако е трябвало са родиш секцио поради някакви конкретни медицински причини и това е било спасително. Невежество, както казах, е да не искаш да узнаеш тези методи и поне да не ги опиташ. Но при всички положения не виждам защо трябва да се подиграваш на жени, които са успели. Или идеята е, че след като при теб не е станало то при никой не може да стане и значи те си въобразяват, че са обърнали бебетата си с тези методи? Малко рисковано за правилността на изводите е да се сложи човек за критерии за всички останали.  Все едно да кажа, че понеже за мен е невъзможно да се покача на върха на едно дърво и за всеки друг е невъзможно. Peace

Дам, невежа съм явно, след като опитах всичко и не се получи.... LaughingБлагодаря Ви за уточнението, от много време се мъчех да се самоопределя Laughing
И да, порнаха ме в 37-ма седмица, след двойни вълни на Доплер-а.....явно малко съм говорила с дъщеря си(неродената) Явно и със себе си трябваше да поговоря- за мен рискът беше по-голям, ама нейсе- не се разбираме ние "двете" hahaha Joy

# 749
  • Куциндрел
А как се разбира дали метода за обръщане е помогнал или бебето се е обърнало без помощта на този метод?

Общи условия

Активация на акаунт