Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 966
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
edamianova понеже и аз ще раждам там съм сондирала мнения (не много) но общо взето са за естественото раждане и без излишно секцио. Прави се само по медицински причини или ако вече си раждала така първото си дете. На мене това ще ми е трето (сигурно нормално) раждане, но пак ме е шубе  Mr. Green Ние също ще сме без помощници от страна на баби, дедковци т.н. но пък си имам две страхотни каки, които ще помагат до дупка! Успех ти пожелавам!
П.п. само да споделя, че и ние знаем пола. Отново девойка  Crazy
Честито трето бебче ! На мен ми е първо  вече си мисля че трябваше в България да си остана и да си платя за секцио.

# 391
  Здравейтее, чаках да мине малко време, че не смея да се похваля  Whistling Стискането на палци даде резултат, вече работя и малката е на градина от вчера. Първо бяха назначили англичанка и три дена подсмърчах лекичко, но тъкмо ми мина и звъннаха, че са я освободили и да отида. Още не съм 100 процента сигурна, но уж ме харесват.
  Големи вълнения имам около детето повече, вчера щях да пукна от притеснение като я оставях, а преди това докато намерим нърсерито и оправим всичко.
  Някой ползва ли тези ваучери за чайлдкеър. Навсякъде се трабят по градините, а колкото познати питах с деца и тн, никой не ги е чувал и ползвал, включително и мойте и на мъжо работодатели до момента. Ще звънна на тах офиса, като почна офицялно на работа, дано отпуснат нещо. Уж до 70 процента може, но да видим  Simple Smile А дребната вчера много добре си е прекарала в градината, не е плакала, спала си е, яла и тн. Дано и днес да е така  Praynig
  За учителките аз мисля цветя, картичка и сладко нещо.
  Ана  честит розав щъркел на вас. Мъжа ти голям майстор ще дойде  Grinning Да са ти много здравички   bouquet
  edamianova аз раждах тук, с епидурално-цял ден спах, много съм доволна. Накрая ми направиха секцио, че имаше проблем, но и то мина за 2 дена и всичко беше ок. Накупете си и си приготви основните неща за бебето, ще се справите и ние бяхме сами първия месец и половина. Ако искаш някакви съвети, питай. Много обичам да давам акъл  Mr. Green Запиши се и на курс за бременни, за кърмене и тн, ако имаш време и желание, на мен ми вдъхнаха много спокойствие и увереност.
Miss Fine:Благодаря ти за отговора! А кога ти я дадоха епидуралната-на ранен етап ли? и вкъщи  докато стигна до болницата мога ли да си пия обезболяващи?

# 392
не съм специалист но в едно предаване което гледах казаха че чкали 2,5-3см разкритие.За тези неща е по добре да говориш с акушерката си тя най добре може да ти кажа  Peace

# 393
edamianova наистина не ти остава много почивай си повечко сега,че после може и да не можеш.приготви ли вече всичко имам предвид дрешки,легълце,количка.Аз до последно не слизах от колата все бях на някъде по магазините.Спомням си моята майка все ми повтаряше особено последните седмици да съм си приготвела торбата и да съм я сложила в колата,че ако ми се наложило да съм се закарала сама  Mr. Green.
Ana Mu браво и на вас иска ми се още едно,но ме е малко шубе (да не взема пак да ударя двойката).Ех че ми стана едно хубаво като чувам че ще имаме попълнения от бебета в темата  Hug
feta cheese честито тогава за бъдещия ученик и весело изкарване на ваканцията.Майка каза че в Добрич било около 40 градуса днес.Завиждам им.Аз купих кутия Торнтън бонбони.Ти ако искаш да им подариш нещо по така за спомен защо не погледнеш сайта на БГ магазина имат типично Български сувенири.
edamianova наистина не ти остава много почивай си повечко сега,че после може и да не можеш.приготви ли вече всичко имам предвид дрешки,легълце,количка.Аз до последно не слизах от колата все бях на някъде по магазините.Спомням си моята майка все ми повтаряше особено последните седмици да съм си приготвела торбата и да съм я сложила в колата,че ако ми се наложило да съм се закарала сама  Mr. Green.
Ana Mu браво и на вас иска ми се още едно,но ме е малко шубе (да не взема пак да ударя двойката).Ех че ми стана едно хубаво като чувам че ще имаме попълнения от бебета в темата  Hug
feta cheese честито тогава за бъдещия ученик и весело изкарване на ваканцията.Майка каза че в Добрич било около 40 градуса днес.Завиждам им.Аз купих кутия Торнтън бонбони.Ти ако искаш да им подариш нещо по така за спомен защо не погледнеш сайта на БГ магазина имат типично Български сувенири.
aniji-повечето необходими неща сме ги купили, колежките ме изненадоха приятно и ми подариха един кашон с дрешки и хавлии ,креватче края на месеца по заплатено време.

# 394
  • ENGLAND
Ana Mu честито и от мен.
Ние утре летим за България с дребната. Тя вече брои не дните, а часовете. За първи път като че ли осъзнава къде точно отива. Веч цялото училище знае. Следобед стягаме куфарите с рокли с презрамки и до началото септември забравяме за дъжд и студ. Пълна почивка по площадки и кафенета. Даже и за копютъра забравям.
Приятна почивка на тези, които им предтои, на другите поне малко слънце и топлинка.
За униформите, ако имате наблизо Маталан там училищните дрехи са с много добро качество и на супер цени. Повечето са и негладещи се. Ето този сукман е и с тефлон и не хваща лекета.http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Girls … trList=Dept,brand
Жилетките и пуловерите също са негладещи, имат и поне няколко модела рокли.
Азда също са много добри, Маркс и Спенсер също, то там цените са почти двойни. Адамс преди имаха супер качество, но сега са само онлайн и от там не съм купувала.

# 395
Doret,

Лек полет и приятно изкарване  Peace

edamianova,

Къде ще раждаш-в Queen Medical Centre или City Hospital?

# 396
 Doret приятна почивка и приятно изкарване.
edamianova хубаво е когато имаш такива хубави колеги  Peace

# 397
Doret,

Лек полет и приятно изкарване  Peace

edamianova,

Къде ще раждаш-в Queen Medical Centre или City Hospital?
В QMC

# 398

Няма от какво да се притесняваш.
Много добри специалисти са там...

# 399

Няма от какво да се притесняваш.
Много добри специалисти са там...
zlatnata-Дай Бог !!! Никога не съм лежала в болница и обезболяващи вземам при най -малката болка.

# 400
Doret приятна почивка  Simple Smile и да си изкарате много хубаво с малката  Simple Smile
edamianova леко раждане и мисли само позитивно, всичко ще бъде наред  Simple Smile
Ana Mu честита девойка   bouquet
Miss Fine честита работа  Party а за Мишелка не се тревожи ще свикне бързо детенце  Heart Eyes
Толумбичке все забравям да ти честитя и на теб новата работа  Embarassed да си е работиш с кеф и после с кеф да си харчиш паричките  Hug
Ще е интересно и забавно на аланглето ти какви  ще са му впечатленията от Бг   Simple Smile
С нетърпение ще чакам да разказваш  Grinning
При мен .... нищо ново !
Лек ден   bouquet

# 401
edamianova, ти май не си запозната с рисковете на секциото щом така драпаш за него  Rolling Eyes На 3 см мин и макс 5см се слага епидурал.Обезболяващи можеш да ползваш,gaz and air също,вана и т.н. Горещата вода притъпява до 70% болката при някой.И да ти кажа,че епидурала не действа при всички жени.Имала съм 2 епидурала от които единия изобщо не ме хвана,доста подобни случай и на мои приятелки.КАзвам всичко това не да те плаша  Peace Има доста материали в нета и тук във форума също,намери ги и чети  Hug раждането е нещо незабравимо,което остава за цял живот и е свързано само с хубави мигове,промени си нагласата просто.Мисли за бебето,не за себе си,много помага  Whistling

Cherry Mam,в твоя случай ако си имала едно секцио ти дават избор и можеш да го избереш като опция,аз лично ако имам трето ще се пробвам нормално.Имала съм и двете раждания и съм твърдо за нормалното  Peace като имаш на предвие,че секциото ми заздравя много бързо и не съм имала кой знае какви болки.

Doret,и мойта щерка само за Бг говори и гласи роклите в сака  Laughing наистина за първи път се вълнува толкова много и няма търпение,само аз не знам как ще се адаптирам в жегата.Миналата година 2 седмици направо откачих,постоянно се потях като прасе и не можех да дишам,излизаха ми разни пъпки,обриви и какво ли не...Вие как  понасяте климатичната промяна  Crazy

# 402
eva_82, благодаря.

Личи си, че днес съм в Общината, скучно ми е...
Отделно прехвърлям всичката работа, на който ще ме замества, да трупа опит.
Аз само надзиравам и давам по някой съвет. Голям кеф..

Аланглето е много широко скроен. Знам, че ще му хареса.
Хващала съм как тайно си гледа разни неща за България.
Притеснява се, че няма да може да си говори с нашите.
Което пък аз намирам за идеално Mr. Green
Гледали сме заедно български филми, показвала съм в нета,
изобщо има идея какво и как да очаква...
Кацаме в София и мисля вечерта да преспим в Пловдив.
После от там да тръгнем към Русе през Балкана като преспим в Шипка, Трявна..
Ще може да поразгледаме и да се поразходим из любими мои места.
Определено очаквам весели моменти и нямам търпение.

...Вие как  понасяте климатичната промяна  Crazy

Не я понасям изобщо. В БГ си ходя само през май или октомври.

# 403
  • Лондон/Пловдив
Аз понасям жегата много добре  Heart Eyes обичам да ми е топло само да си кажа на мен жега до пръхтене не ми се случва моя организъм явно е дефектен . Моя мъж само пуска климатика аз пък го спирам  Mr. Green при него е другата крайност винаги му е топло и климата в Англия му е идеален .
Зевзекова значи мога да си избера вида на раждане ,това ми харесва  Joy сега остава и мъжо да навия за второ ,че той изобщо не иска бил възрастен (на 35) намира си само причини.

# 404
Ако някой познава и ползва марката Weleda (аз да си призная я чух днес за първи път) - weleda.co.uk, изпратиха ни вътрешно код за 25% намаление по случай 90-тата им годишнина, че ни били клиенти. Та ако някой се интересува, изпращам на лични.

Happy Friday Eve

Общи условия

Активация на акаунт