Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 895
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
aniji мама на Джозеф и Кейт, благодаря за предложението, но аз имам книгата и отделно си купих пълната версия апп за телефона, освен въпросите, и много примерни тестове. Иначе за теста е 50 произволни въпроса от тези 970 и 14 клипчета в които трябва да кликам с мишката, където смятам че има пердпоставка за опасност. Ей, тея клипчета ще са нещо ново за мен и леко ме смущават си признавам. Като изуча книжлето, ще поразровя в нета за някой стимулатор.  Hug

# 646
pavleta-reni
Не се притеснявай, всичко ще се подреди както трябва! Тук няма учебници и тетрадки Simple Smile, даже и моливи не им трябват, отиват с храна и вода и нищо друго.

# 647
  • Лондон/Пловдив
Някой пита за етикетите аз си поръчах от Ebay вече пристигнаха изглеждат добре мисля ,че към 3 паунда платих .
pavleta-reni вече са ти казали няма тетрадки и учебници на малките .
nana_cool  какво се шашкаш в БГ като ги карах курсовете преди 3 години въпросите бяха точно 1200 Mr. Green ама много се повтарят . Точно една седмица ми отне  от 22 до 1 през ноща  ,че Алекс ми беше на 1 годинка тогава .  Ако имаш желание и мерак лесно се помни .
A.S.I.A майка ти на колко години някъде бях чела ,че над 63 може да остане при вас ама не си спомням какво точно пишеше .
Значи другата седмица ще обикалям по магазините  и това с пуловерите при нас искат да е с емблемата и цената на единия е 12 паунда и за първо време ще взема само 2 .

# 648
Всички ни тресе една и съща треска като гледам (училищната)! Аз чакам да ни инсталират интернет за да се поразровя в сайта, който ми дадоха от общината да се оправям сама с училищата! Та всяко инфо тук ми е адски полезно. Иначе успешно се установихме в Чингфорд, много приятен квартал, заобиколени сме от заведения, пекарни и гора наблизо:) виждаме и водни резервоари. Според дъщерите ми все едно сме на море  Mr. Green

# 649
aniji мама на Джозеф и Кейт, благодаря за предложението, но аз имам книгата и отделно си купих пълната версия апп за телефона, освен въпросите, и много примерни тестове. Иначе за теста е 50 произволни въпроса от тези 970 и 14 клипчета в които трябва да кликам с мишката, където смятам че има пердпоставка за опасност. Ей, тея клипчета ще са нещо ново за мен и леко ме смущават си признавам. Като изуча книжлето, ще поразровя в нета за някой стимулатор.  Hug
Не знам дали ще намериш в нета клипчета но в ДВД-то има по които да се упражняваш.Много са смотани и много лесно късат на тях.Не искам да те плаша обаче са много долни честно.Стискам ти палци. Peace

# 650
Момичета, вижте какво си намерих:  http://www.bgstreet.co.uk/. Ако някой знае и друг начин за намиране на българи, нека сподели. Аз се местя за постоянно в Лийдс след месец, ще ми е драго да си имам български съседи.
някой ползвал ли е този сайт бгстрийт. на мен ми излизат някакви никове отдолу като пусна сърч... но ми се струва малко несигурно да си давам адреса  Rolling Eyes

на сайта има препратка към бг-хелп, признавам, че за първи път го отварям. някой виждал ли се е с мами от там? чудя са дали да не пиша на тези, които пишат, че са в моя район... ще ми е приятно да пия кафе с някой, защото ние тука все още почти нямаме приятели и сме си все сами като някакви кукувички! събота и неделя обикаляме доста из лондон или извън града, но все тримата. понякога много ни тормози това Sad така че всякакви контакти ще са ни полезни.

# 651
A.S.I.A майка ти на колко години някъде бях чела ,че над 63 може да остане при вас ама не си спомням какво точно пишеше .

Над 63 е. Аз още не съм попълвала формуляра, защото не съм спала нормално не знам вече колко часа и ми едно никакво, но като се съвзема ще звънна в Хоум Офиса да ми разяснят вс по въпроса.
Времето днес ми е любимо!!! Мрачно и дъждовно, а аз си стоя в леглото на топличко с Бебчо и децата ми са си вкъщи. Дъщерята на съпруга ми пристигна на 15 и сега девойките и досаждат. Ох знам как звучи, но е толкова хубаво да досаждат на някой друг за момента, а и тя е на 11 и се радва, че има кой да я боготвори... докато не се скарат за нещо, те са малско драки, но да се оправят...  Crazy  В момента не ми е до детски истории от рода на тя ми взе гребена.

Ама аз какво седнах да се оплаквам, сори. Embarassed

# 652
Магдалена_79 -В коя ерия живеете ?

# 653
в ealing, близо до ийлинг бродуей Simple Smile

# 654
в ealing, близо до ийлинг бродуей Simple Smile

Е, здравей комшо Laughing
Аз още съм си в БГ ,но като си дойда може да сръбнем по кафе Peace

# 655
nana_cool желая ти успех  fingerscrossed
Аз шофьорската книжка е изкарах преди  повече от 3 години ...ама стаж почти никакъв  Laughing , тук си е смених с английска ама и аз изпитвам страх  да карам ....
По интересното беше, че листовките ги взех от раз..само с една грешка....ама на практиката ме късаха два пъти  Rolling Eyes  Embarassed като влезнеше изпитващия и се панирах  Crazy забравях всичко  Joy сега ми е смешно ама тогава.....
Та сега редовно правя забележки на някой  шофьори ....кой как взел завоя..и разни ей такива...
За училищата ви чета с интерес...някой ден и мен ще ме чака същото.. Simple Smile
Аз от скоро имам ново хоби..подариха ми SLR и сега се уча да снимам  Crazy...доставя ми удоволствие...

# 656
eva_82 това твоя снимка ли е?Много е хубава браво.Аз също имам желание да се занимавам с правене на картички или бижута,но съм с две леви ръце.Сестрата на мъжлео прави картички и ги продава ама много и се отдават такива неща.Моята стихия е готвенето.

# 657
aniji мама на Джозеф и Кейт  благодаря ти  Hug
Много се старая...то не било толкова лесно както си мислих.....много ми бяга този фокус  Joy
А снимката е моя, но разбира се и е малко дообработена  с ФШ, паралелно и на това се уча  Simple Smile
Оказа се, че за да се получи една снимка WOW трябва да се работи и с двете  Crazy
Аз също обичам да готвя...но вече не се вихря толкова из кухнята....с това здравословно хранене....голяма мъка понякога голямо чудо.... Tired
За бижутата и картичките....пробвай, човек никога не знае...може да не подозираш какъв талант криеш в теб  Hug
Лека вечер на всички  Hug

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 00:20 от eva_82

# 658
  • Лондон/Пловдив
A.S.I.A. щом е над 63 трябва да докажеш ,че в БГ парите не й стигат (това е лесно с тези пенсий) и също да докажеш до колкото си спомням един вид ,че можеш да я издържаш  . Чела съм го преди няколко месеца и не си спомням какво точно пишеше затова се обади за да ти обяснят . Помня ,че ще получи твоя статут на пребиваване .  
П.С- тук пише над 65 години
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/partnersandfamilies/elderlydependentrelatives/
За да не те подвеждам се обади по тел Blush

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 02:07 от Cherry Mam

# 659
Тя е над 65. Това е чудесно, но инфото не пояснява дали тр или не тр да си от ЕЕА или ЕС, но да, аз ще звънна. Благодаря мнооого!!! Ние можем да докажем, че сме готови да я издържаме финансово и да живее при нас и всичко каквото трябва, аз съм и единствена дъщеря.

П.С. Сега разгледах формуляра и все пак мисля, че тя е за БР1 като Бг гражданин. Веднага щом говоря с Хоум Офиса ще пиша тук.

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 03:24 от A.S.I.A.

Общи условия

Активация на акаунт