Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 908
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Лондон
1) sorry za latinicata

2) mamaozka, s drugi dumi towa e estestwenija podbor, koito e princip na English zdraweopazwaneto, ne obi4at na preglejdat predi 12-13 sedmica, dotogawa - koito ocelee Confused
Ako nameri6 lekar v rajona ti, preska4a6 GP i kazwa6 na 4astnija, 4e sa te naso4ili kam nego. Na men 4asten lekar nai-rano mi e predlagal pregled v 6ta sedmica, no ne sam go pravila. Prigotwi se za suma ot 200-250 GBP za ehograf.

3)Mina S - pisah za Ealing snosti, w4era ne izglejda6e dobre, daje si be6e dosta zle;

4) Assia - 4estito i ot men, v cjalata sumatoha propusnah da ti 4estitja Simple Smile i poneje pita6e, sega jiweja v Brentford

5) Dnes sam v Zurich i tuk jiwotat te4e w drugi izmerenija Confused semeistwoto mi ne e s men i mi e nerwno

Pozdrawi

# 586
Вярно са ти казали на регистратурата.Не искам да те отчайвам,но и на частно се чака поне 2-3 седмици(освен ако не е нещо много опасно за живота).Бих ти казала ако наистина имаш болки и кървене да тичаш в Спешното,но не знам дали ще ти обърнат някакво внимание прекалено рано е.Моя първи скан(вагинален) беше 6-7 седмица с другия казаха че почти нищо не се виждало.Просто не знам какво да те посъветвам.Взимаш ли редовно фолиева киселина? Peace

# 587
Ползвала съм услугите на сайта който съм дала....мога да кажа при тях как беше..
Запазих си час онлайн..като се плаща 30£ при запазването на часа, другите 70£ на място...
Прегледа е коремен не като в Бг вагинален и искат да си пила много течности преди прегледа и да си с пълен мехур.
Любезно ти обясняват всичко и ти показват кое какво е Simple Smile
Правят ти и снимки и ти пускат да чуеш сърцето..
Не съм питала ГП-то може ли не може ли.....
Платих си и отидох...
П.П. Провери кога има часове при вас... аз чаках ..няма и седмица..

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 18:51 от eva_82

# 588
Соня добре завърнали се, чакаме те да дойдеш към нашия край  Simple Smile
mimaozka  къде точно си в Северен Уелс. Виж този сайт http://www.firstglimpse.co.uk/clinics.html имат клиника в Честър и Рексъм. Има и други в околията, аз живея също в северен Уелс, до Честър и като бях бременна ги разглеждах. Не мисля, че нашия район ще чакаш дълго. Има и едни центрове за сексуално здраве, в Честър в болницата и в Connahs Quay, едни колежки полякини ми казвали, че ходели там в начална бременност и ги гледат с вагинален ехограф. Но аз не съм ходила, нито бих се подложила на такъв, първо е много неточно съвсем в началото, второ 3 мой приятелки след такива прегледи направиха спонтанен аборт. За да се види през корема трябва да изчакаш поне до 7-8 седмица, доколкото съм запозната. Нали знаеш, че се броят седмиците от последния цикъл, има калкулатор на първа станичка и ако бебето е направено преди 4 седмици всъщност си в по-голяма седмица бременна. Ако имаш някакви въпроси, ако искаш ми пиши на лични. И не на последно място, тихичко Честито! Пази се, дано всичко е наред. В спешното ще ти дадат парацетамол и ще те изпратят, поне в това в Честър със сигурност.
  Иначе се надявам всички да сте добре. Аз сутринта четох вестника и се сдухах. Отивам на работа, гледам на банките сменят стаклата, суетят се около магазините едни бусчета за дограма и супер се здухах. Ама шефката е ходила на разузнаване, каза, че просто взимат мерки, нямало за нашия край опастност. А за бедни изобщо не ми е оправдание. Куцо, кьорово и сакато от БГ идва и се оправят някак си, без две думи на наглиийски, тези са родени тука. Не е задължително и на универстиет да са ходили, с норламна работа пак ще изласят.

# 589
  • Bristol
Уфффф, направо ужасия е всичко, което се случва...стресирала съм се и не ми се ходи никъде, а милото е запланувал да посетим Bristol Balloon Fiesta в събота. На опитите ми да го разубедя отвърна с 'там ще е спокойно' Rolling Eyes ooooh!
Ако времето е хубаво аз няма да пропусна такова нещо. Има хора, които наистина се отказват заради размириците, но в Бристол бяха само за една нощ и нямало чак толкова вандалщина. Новият ми шеф е пенсиониран военен, носи някаква полицейска значка  Thinking Снощи са го били пратили да помага в Бирмингам, в Бристол е било спокойно  Grinning
mimaozka, аз ходих в клиника на Бупа. За направление от личния се чака, ако имаш частна здравна застраховка, сигурно са помислили че такава искаш да ползваш. честито и леко бременеене!

# 590
Благодаря ви за бързите отговори!!! След като ви споделих се чувствам по-спокойна, може би наистина е прекалено рано и каквото е писано това ще стане! Но се надявам всичко да бъде ОК! Ще изчакам петък за прегледа с ГП-то. А иначе аз не кървя много, може би е по-скоро нещо като зацапване което имах днес в събота и понеделник, а болките са съвсем леки ниско долу, но може би защото изчетох толкова много неща в интернет (като симптоми за извънматочна бременност, предстоящ аборт и т.н.) и се паникьосах, но вече се чувствам по-добре Simple Smile  От утре ще почивам повече, фолиева киселина пия редовно от месец и половина.
Miss Fine аз живея в Ландидино ти в кой град си.

# 591
mimaozka изчакай петъка и се виж с доктора.Колкото до зацапването може и да е така нареченото имплантиране.Получава се леко зацапване когато ембриона се прикрепя към матката(дано правилно съм го обяснила)съвсем нормално е.Стискам ти палци всичко да е ОК и една лека бременност няма нищо по-хубаво от това Peace

# 592
A.S.I.A,честито и от мен!Да ти е здраво бебочето и много да те радва!Бъдете щастливо семейство!

mimaozka, при твойте симптоми е редно да отидеш в спешно и да ти направят апп за скан в 6та седмица.Аз имах такъв проблем, на 2ва пъти.Но лекарства не изписват.Единственото което взимах, изписано от гинеколог в Бг беше нош па и оргаметрил(?мисля...) и повече почивка, всъщност гледай да не вдигаш тежко, това според мен е най-важно, а ми беше най-трудно, защото дъщеря ми беше на 2год.Стискам палци, всичко да е на ред Peace

А за England Riots......нагледахме се грозни сцени, ужасно отношение към полицаиите, няма респект!Освен кражбите, и причиняването на   щети,  оставят хора на пътя, а дори и посягат на животите им е за затвор, да не кажа и за нещо по страшно.Това си е тероризъм!

Дано отмине по-бързо! Praynig

# 593
mimaozka аз съм в Sandycroft, на половин час е от вас, посока Честър. Утре сме на гости в Rhyl, което е до вас. Голден не беше ли някъде в този район  newsm78 При вас има много добро родилно отделение, не е в Ландидно, но което се пада да ти е в район, една позната роди там скоро, утре ще разпитам. Много е хубаво при вас, особедно, ако е слънчево, почти като на курорт. По принцип може да има зацапвания около датата на цикъла ти, болките, ако не са супер силни са нормални. Но нищо не може да се знае все още  Peace

# 594
Мери!
Как се справяш с градинарството?Ние се радваме на био краставички, моркови, салатки, малко доматки( заболяха от blight и доста заминаха, но все пак има), малинки, ябълки , зелен фасул и др. а и диня даже имаме( от 6 корена- цяла една Grinning)
А комшията има прекрасна слива, постоянно ни бере,или казва ние да си късаме, даже сладко ни почерпи.Разменяме си продукти, голяма душа е.
Имаше и парти, чакахме и Винс Кейбъл, но не дойде.Натали направи усмихнато лице, само от наши продукти, послушахме малко стари градски песни, купихме си локален мед... правят хората забавления!
Може и да не ми повярвате, но като отида там за час-два работа и си почивам...на спокойствие, а резултата е вкусен  Grinning

# 595
Здравейте момичета.
За Balloon Fiesta който може да идва, страхотно е! Ние бяхме вчера на нощните светлини и евентуално в неделя пак за авио шоуто Simple Smile

А някой спомена за това да се спрат помощите на всички, които са участвали в бунтовете, вече има петиция,която е събрала над 100000 гласа и ще влиза в парламента за обсъждане. Ето я https://submissions.epetitions.direct.gov.uk/petitions/7337

Свидничка, да вземем утре пак да се опитаме да се чуем Simple Smile

Хубава събота и неделя на всички Simple Smile

# 596
Merry & Шу благодаря за отговорите, момичета. Вече ми е по-спокойно и днес следобеда заминаваме за Bristol. Надявам се всичко да е наред и да си изкараме хубаво Simple Smile

Приятен уикенд на всички  bouquet

# 597
  Eхо, изчезнахте всички. У нас бебе и баща му спят, а аз малко да почина готвейки  Whistling
  Пумпалка браво за зарзавата. Аз тази година съм на вълна цветя, ама нещо не ми се получава, но продължавам да се старая.
  За бунтуващите се, най-малкото, което може да се направи е да ги изхвърлят от къщите и да им спрат бенефитите, но тази сган освен изпипани престъпници друго нищо няма да стане и ще стане по-зле. Далече съм от мисълта, че ще се хванат в работа повечето от тях...
  Весело изкарване на Балон феста, искам и аззз  Simple Smile

# 598
Здравейте момичета, извинявам се че се намесвам в темата ви.Бих искала да ви попитам в каква опаковка е сладката сметана за разбиване и какво пише на нея  .Благодаря ви предварително.

# 599
Fresa, whip cream. Мисля, че съм я виждала в кофички като за кисело мляко. Огледай на рафтовете за мляко.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт