Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 805
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Ние с мъжа ми също хапвахме вчера в Go pasta - и двамата не сме впечатлени. Опитахме 3 вида от пастите - малко безвкусни, а месото почти липсваше. Не бихме повторили!
За втори път се разочароваме и от Мама мия - първия път беше с доставка и пиците бяха ледени и на подметка. Решихме, че това е проблема и ще им дадем още един шанс - на място - голяма Капричоза - дебело тесто, малко продукти върху нещо, почти без кашкавал. Никога повече! И за да не е изцяло критичен поста ми - изключително сме доволни от Тукань- уникални пици!

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 18:38 от Koketka_sf

# 316
 Koketka_sf , скоро ли ходихте в ТуканЪ? Rolling Eyes
Май съм проспала някоя оферта.  ooooh!

# 317
Koketкa_sf ,тъкмо вчера заявих и аз за голяма капричоза от Мама мия,но все още не съм го платила. Но като чета поста ти  ooooh!   Хич не обичаме дебела пица и горе долу като размер колко е ! Вие в коя точно от пицариите им хапнахте?   bouquet

Момичета днес платих към Колектива с easypay,но все още нямам наличен ваучера в профила ми! Стаяа въпрос за sushi bar. А друг път винаги след плащането мн бързо го получавам както от тях така и от други подобни сайтове. има ли някой подобен проблем след смяната на платформата им?

# 318
Ами не беше много скоро, преди 2 месеца някъде. Но спомените ми са много добри - ще ходим там и без ваучери.  Peace

# 319
  • София
Ами не беше много скоро, преди 2 месеца някъде. Но спомените ми са много добри - ще ходим там и без ваучери.  Peace
    И аз съм със същите впечатления-за Туканъ-твърдо10!Отлична храна и обслужване. Спечелиха ни като клиенти   bouquet Пиците на Мамма миа не ни харесаха никак.Няма да повторим Naughty

# 320
  • в 1001-та нощ
още един глас за туканъ - ходих с ваучер преди време и беше вкусно  Peace

# 321
  • София
Оби кеноби, и аз мисля че Ози е по качествена, обаче синът ми има друго мнение по въпроса, яде повече Ян бибиянската  newsm78. Така че въпрос на вкус /не моя обаче/  Wink. И да, вярно двете оферти са с една и съща цена, хубаво е да имаме избор  Peace.

С една и съща цена, но Ози е подходящо за деца до 1,5 год и е от 130 до 180 гр. порцията, а Ян Бибиян е за деца до 3 год. и порцията е 200 гр. Така че Ян Бибиян излиза по-изгодно  Peace

Момичета, да не би от кухнята да да искат някакви документи от лекар или нещо такова при доставка? Че мисля да поръчам 4 порции ей сега

# 322
Уважаеми дами,
понеже сме компания, която цени своите клиенти и наша основна ценност е те винаги да бъдат удовлетворени, направихме необходимото и се постарахме да се коригираме в полза на своите потребители, бих искала да ви съобщя, че след преговори с киното ваучерите ще важат до 14 септември.
Надяваме се, че по този начин, настъпилото недоразумение поради наша грешка ще бъде изгладено.
Благодарим ви за разбирането.

Здравейте, бих искала да попитам как ще се използват ваучерите до 14 септ. след като на тях пише  05.07.11 . Ако отида Септември месец с ваучер на който пише 05.07.  в киното може да не го приемат

И аз се интересувам по този въпрос. От киното отговориха че приемат каквото пише на ваучера Sad т.е. 05.07.

# 323
Само на мен ли ми се струва, че офертите като цяло изобщо вече не са така изгодни?  Rolling Eyes

# 324
Днес бях в Еклипс на маникюр и педикюр с детоксикиращ и хидратиращ ефект. Очаквах може би повече отколкото получих... И двете процедури бяха стандартни и супер бързи- киснене, размекване, мазане с масло, избутване на кожички, пилене и лак.Педикюра беше и с премахване на мъртвата кожа. Резултата е добър де, но колкото повече се гледам, толкова повече си мисля, че бих се справила също така успешно. Искаше ми се масажче в комбинация, повече мазилца и глезотийки някак...да ме посъветвате за какво трябва да гледам в тези процедури, защото мисля пак да отида, но на др. място разбира се. Момичето беше словоохотливо доста...Подметна как от някои сайтове им взимат по- голям % от печалбата и това рефлектира в/у клиентите, въпреки, че офертите в 2 различни сайта примерно са еднакви. Имаше ползвана салфетка, там дето си слагаш ръцете за маникюра. Докато ми оправяше педикюра трябваше да седя под напрежение...абе...не бих повторила там. Иначе много се зарадва на малчуганите, дори на баткото позволи вътре да играе...

# 325
Има ли някой от Люлин (5  Whistling ) ,на който му се ходи на фотоепилация подмишници в Савана-Борово?

# 326
  • София
Касита, на мен също!  Peace
Днес коментирахме с една приятелка, че в същност сделките се сключват на цена, подобна на тази, на която трябва да са без намаление. Писнало ми е да искат по салоните по 20 лева за цели крака кола маска като знам, че един патрон струва 2.80лв. Накрая си купих апарат и консумативи и си действам сама.
С маникюрите е подобна ситуацията. Пак се правя сама.
И не ме разбирайте погрешно ако имах възможност бих подкрепяла повече и повече разните салони, заведения, масажисти, но времената са такива, че когато доходите на клиентите са по-ниски и цените трябва да са по-ниски.
Всичко това го казвам с уважение към хората предлагащи даден вид услуга  Peace

# 327
  • София
mi6ani аз съм от 5 , но какво общо има със Саваната (ходя на солариум там )   newsm78

# 328
mi6ani аз съм от 5 , но какво общо има със Саваната (ходя на солариум там )   newsm78
писах на лични...

# 329

Общи условия

Активация на акаунт