Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 618
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Четох отзиви за терапията с рибки и съм навита да пробвам. Имате ли отзиви за този салон - http://www.zadrujno.bg/693/masaj-kraka-piling-ribki-garra-rufa-k … ane-otstapka.aspx
Аз писах за педикюр с рибки в Студио Нова в сравнение с LMF Spa fish studio в Слатина.
Слатина ходихме двете с дъщерята, в предните теми съм писала впечатления, оценка 10/10.
В студио Нова тя беше с приятелка. Двете са фризьорки, преди това са работили маникюр и педикюр - и двете не са  доволни от  рибките в Младост. Позабавлявали са се, но до там. Всъщност рибките са невинни, имало е слабости в персонала.
Чакат и се надяват за още оферти от сутдиото в Слатина.

# 646
  • София
Нещо се изложих с публикуването.
Студиото в Слатина има клипове във Ви бокс, има и сайт - потърсете и разгледайте.
Цъфс, ако питаш за салон на колелото на авт. 11 - там е само за рибки, правят и маникюр и педикюр. Но има нови блокове, може и фриз. салон да има наоколо.

# 647
влизам да сигнализирам за некоректна оферта Студио KosaraStyle днес от ваучера купен от мене се възползва дъщеря ми, която беше обслужена но НАПОЛОВИНА, поради твърдението на фризьорката , че времето да използване на услугите във ваучера са за 1.30ч, а косата на дъщеря ми не става да се обработи за толкова време..е това на какво ви прилича... възмутена съм , дали ако беше отишъл някой възрастен биха го обслужили така... #2gunfire определено в този салон няма да се ходи с ваучер  Crossing Arms

# 648

Анна,
За съжаление не съм управляващ в тази фирма, а както пише във визитката ми само Community Manager. Ние нямаме финансови затруднения, в каквито ни подозираш. Причината, заради която колегите са обяснили, че парите няма да влязат преди вторник е, че те наистина са наредени в онлайн банкирането, но подписването им като плащания се извършва само от нашия управител. А ние не можем да определяме кога той да работи точно това. За съжаление, въпреки че ни се иска много.
Относно Домашната сладкарница не мога да си обясня защо според вашата поща мейлите не са получени. Единственото, което мога да кажа е, че при подобен случай преди известно време - писмо, пратено на 28 декември 2010, бе прочетено от получателя си на 25 март 2011, след като нееднократно ни обвини, че не сме пратили нищо. Колегите се стараят в рамките на седмица след получаване на писмото за връщане на сумата да са наредили парите.
Вярно, че не влизам постоянно тук, но винаги съм насреща, за да удовлетворя и съдействам доколкото мога за решаването на всички въпроси.

Г-жо Александрова,

Вие или ваш колега сам определи срок от 14 дни, в които да ми възстановите парите. Той изтече на 31 май.

Ако случайно нямате достъп до този мейл:

Подател:   Kolektiva BG <info.bg@kolektiva.net>     
До:   Anna *** <anna***@abv.bg>   
Относно:   Re: 3 неизползвани ваучера за "Домашната сладкарница"   
Дата:   Сряда, 2011, Май 18 10:53:44 EEST

Здравей Анна,
в 14 дневен срок ще ти върнем парите по поръчка номер 6300057469 на банковата сметка, която си ни дала.

Сърдечни поздрави,
Колектива

On 17.5.2011 г. 22:14 ч., Anna **** wrote:
> Здравейте,
>
> Имам 3 неизползвани ваучера за Домашната сладкарница.
>
> Бих желале стойността им да бъде възстновена по банковата ми сметка:
>*******
> ****
> Титуляр: Анна ****
>
> Бих желала да отбележа, че, за разлика от други ваши клиенти, не получих от вас e-mail, информиращ ме за фалита на сладкарницата и възможностите за възстановяване на заплатените средства.
Край на цитата.

Можете да бъдете сигурна, че проверих внимателно всички мейли, които колектива ми бе изпратила до този момент.

# 649
  • София
 wily , явно фризьорката работи бавно. Ако е момичето на снимката - косата екъдрава и  гъста, иска се сръчност. А и в офертата има доста неща, трябва технологично време да престоят на главата.
За мене е подстригвала бавно и после е решила да спести продукти. Решила е, че детето няма да се усети. За съжаление доста често като видят младо момиче и претупват нещата. Аз бих информирала за отношението навсякъде, където пиша, с когото говоря  - нека да ги знаят хората какви са.

# 650
Драмата с ваучерите за 3D е достойна за сапунен сериал Simple Smile
Мъжът ми писа няколко пъти на страницата на Фейсбук, но реши повече да не се занимава, т.к. ще го цитирам буквално "отдавна не съм се чувствал по-глупаво".
На нито един от два акаунта, регистрирани съответно в abv.bg и mail.bg, няма никакъв е-мейл - да се надяваме, че до 14-09 ще дойдат. Един съвет към Колектива, ако ползвате Български пощи АД писмата ще дойдат за 24 часа.

# 651
  • София
Аз също нямам мейл от Колектива - в yahoo  и abv.bg  Twisted Evil Не ми се ходи на кино вече..
wily, възмутително е подобно поведение, но на някои салони им е практика с ваучер или без. Какво като услугата се ползва от дете-то да не е половин човек.? Наистина е хубаво да си поместиш поста на повече места, за да има повече информирани.

# 652
  • в 1001-та нощ
Искам да ви питам дали някой като мен си е купил от Задружно ваучери за екскурзията Родопска приказка, която не се състоя и дали има проблем с връщането на парите?  Crossing Arms

Аз имах за Родопската приказка, но няколко пъти не се събира група. "Задружно" обещаха да ми върнат парите, но понеже вече са платили на организаторите, трябва първо да си ги получат от тях. Дадоха ми срок една седмица. ако до петък ги няма - ще хвърчи перушина!  Crossing Arms

е това е направо абсурд - Вас изобщо не Ви интересува - как те си оправят отношенията с техни япартньор - това си е тяхна работа, а не Ваша  Peace

аз имах само веднъж проблем - 2 ваучера от Слон за танци, а се оказа, че от студиото приемат само по 1 на човек, но не беше в условията

веднага писах до Слон (следобед) и в същия ден - парите бяха наредени, а при мен пристигнаха със сутрешния вальор на следващия ден

извиниха се и ми пуснаха на мейл - платежното ... в деня, в който се чухме - след 2 часа

ставаше въпрос за 35 лв

# 653
  • София
Виждам, че има доволни от BELIZE, дали и солариумът им е на ниво? Не е най-евтината оферта, но другите са ми доста далече

# 654
Чудя се защо пускат валчери нато не им се работи. Що за отношение е имала тази фризьорка. Децата са достатъчно интуитивни , за да се усетят, а и защо трябва да хитруват?! да си работят на нормални цени, с по-малко клиенти и без излишно напрежение.

Случая с 3Д киното е същият. Кой как и защо е сбъркал клиента не го интересува. Той си купува валчера при определените условия. Ако има грешка да плаща този, който я е направил, а не клиента да е потърпевш.

http://www.lapni.bg/offer/381 Имаше запитване за тази оферта. Евтина е и без намалението. Не съм ходила там, но съм чула доста негативни коментари за този салон. Всеки си преценя, но моят салон е около този и почистването на лице с френска козметика е 30 лв. и няма да се възползвам от тази оферта. Преценявай!

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 20:06 от masha24

# 655
http://www.lapni.bg/offer/381 Имаше запитване за тази оферта. Евтина е и без намалението. Не съм ходила там, но съм чула доста негативни коментари за този салон. Всеки си преценя, но моят салон е около този и почистването на лице с френска козметика е 30 лв. и няма да се възползвам от тази оферта. Преценяй!
Мерси за отговора, тук пише че реалната цена е 32 лв. и това е нереално евтино така ли?  newsm78 Не съм запозната с цените много...

# 656
Извинявай аз съм видяла намалението 22 лв. и затова реших, че е евтино  Peace.

30-32 лв. е нормална цена за "Дружба".

# 657
Извинявай аз съм видяла намалението 22 лв. и затова реших, че е евтино  Peace.

30-32 лв. е нормална цена за "Дружба".
Мерси, още се чудя, много искам да си взема но да не ме окепазят.  Laughing Моля, ако някой има мнение за салона да пише.  Peace

# 658
  • в града на вечния купон
Днес бях на фризьор в АТИНА с ваучер- сууупер доволна съм! Момичето беше любезно, направи ме много хубава и самата процедура ми се отрази много релаксиращо. Беше внимателна мацката и пипаше много добре, та съм много доволна. Сега си "поръчвам" още оферти от този салон.
Аз бях забравила ваучера, но мацката ми каза, че ще ме потърси в нейния си списък.
А някой беше писал преди няколко стр. за салон в Слатина, на колелото на авт. 11, може ли да пише как се казва салона за да следя за оферти. Аз съм в Слатина, но за срам, не съм знаела, че там някъде има салон  Embarassed Предварително благодаря!
ей супер и аз съм си взела ваучер за този салон

# 659
  • София
момичета педикюра в Бона Деа как е ?

Общи условия

Активация на акаунт