Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 712
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • До хладилника, който обичам
Благодаря, писах да разбера до друг град може ли да се доставя, но ми цензурира първата част от думата "куриер"  Mr. Green

Мога ли пак да помоля да разграничавате някак офертите за София от тези за цялата страна Rolling Eyes Не забравяте, че тук обсъждаме и общи оферти, валидни за всички градове, вкл. за екскурзии и почивки Grinning трудно се чете, като няма някакво маркиране София/Всички.

# 31
  • Sofia
Карта за целодневна или почасова грижа за деца (общо 20 часа) в Детски парти център БАМБИ за 20 вместо 55 лв.

Ще чакаме отзиви  Peace

Аз отдавна гледам подобен ваучер за Детски парти клуб "Звездички"  Thinking Отзиви за него?

# 32
  • Някъде на път....
t_ilieva, петифурките изглеждат разкошно! Crazy

След малко отивам на педикюр с водна пила в Бона Деа. Ще пиша отзиви после.  Peace

Много добре изглеждат петифурите на Гаврош, яд ме е че не взех, нищо тъкмо малко сланинки по малко  Joy.

Дам, петифурките изглеждат чудесно, и мен ме хвана яд  Whistling

......

Ами, какво да кажа - прави сте - мноооого бяха хубавиPeace И мен ме е яд сега, че не взех повече ваучери...
Ако пак пуснат оферта - свиркайте!  Hug

# 33
  • София
Потвърждавам за петифурките - мноого вкусни! Heart Eyes

# 34
Аз дебна изгодна оферта за маникюр и педикюр с Шилак или Гелиш, та ако видите нещо интересно свиркайте Wink.

http://www.deals.bg/deal/id/3413/e77ebc/1

# 35
Момичета от мен запис Peace

# 36
И аз да похваля петифурите!Вчера ги получих и добре,че взех 2  bowuu .Всъщност се престраших,защото тук имаше коментари,че тортите, които са купували оттам били много хубави.Страхотно помагате всички и всеки,който следи форума,може само да спечели от това.Сега имаме една кутия за рожден ден и една за "принасяне жертва на бога Ам-ам"  Laughing
 П.П. Пак да кажа:има един бутон "извести",който върши работата на "запис"  Grinning .Нека този път не запълваме 1/4 от темата да се "записваме" ,само 50 стр. е  Peace

# 37
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема  Hug

А някой ходи ли вече на квантов аналаизатор в 13 поликлиника в Лозенец  newsm78
В кой сайт беше офертата?

http://ofertite.bg/sofia/50-namalenie-ot-diagnostika-na-choveshk … kazatelia-0t8hv6m

за петифурите - аз мисля да взема за партито на малкия (ЧРД) на редовна цена, но ако има пак ваучери - ще се възползвам и без повод  Hug

# 38
  • Някъде на път....
Аз дебна изгодна оферта за маникюр и педикюр с Шилак или Гелиш, та ако видите нещо интересно свиркайте Wink.

http://www.deals.bg/deal/id/3413/e77ebc/1
Хмм, интересно, чудя се....  Rolling Eyes  
Удобно е като местоположение за мен, пък и виждам: "Ваучерът е валиден от 12.06. до 30.11.2011" което е мноооого важно, все пак!  Wink
Отзиви за салона някой да даде, моля!  newsm78

# 39
  • в света на неограничените измерения
Благодаря за новата тема  Hug

А някой ходи ли вече на квантов аналаизатор в 13 поиклиника в Лозенец  newsm78

Алена, аз ходих на скоро. Жената, която обслужва уреда не е медицинско лице.
Прочете ми показателите, които и аз мога да си ги прочета сама.
Аз знаех повече от нея за основните биохимични процеси в организма и как да си набавим ниобходимити минерали и витамини.
Даже тя ме попита от къде знам толкова много.
Отговорих й, че в нета пише всичко, стига човек да се интересува и чете. Mr. Green

С две думи - не бих повторила.
Аз и в темата за IHerb ти писах, че тези изследвания за мен не са достоверни на 100%.

За мен тази сума е голяма за това, че си хванал в ръка една метална пръчка за 1 мин.  И апаратът е изпринтил нещо си.
Апаратът е китайски и всеки може да си го купи. Аз мислех, че само медицински лица имат право да ги притежават и работят с тях.
 Представете си как ще се наводни в близко време с тези уреди.
За мен това е чудесен начин за бърза печалба. А самият уред не никак скъп. Просто ти трябва свободно помещение, ако е в лечбно заведение или клиника най-добре изглежда и реклама. /ваучери/ като за начало.
И после печатницата за пари е готова.  Outta Joint

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 14:54 от vanvel

# 40
  • София
Искам да похваля Колектива.
Върнах колие с камъни Сваровски
на търговеца, тъй като не ми хареса.
Сделката беше сключена чрез Колектива.
Комуникацията ми с тях протече изключително
лесно и бързо. Възстановиха ми парите за около
10 дни след връщането на колието, въпреки, че
срокът им за възстановяване на суми е до месец.

znache, благодаря за новата тема!   bouquet

# 41
  • София-Младост
Току що се сдобих с ваучерче за Шилак по тази оферта, салона изглежда добре, сертифицирани са от Интеркозметика.. Само да ми пораснат малко ноктите и ще се възползвам Peace
Тази оферта е само за поставяне и сваляне на лака, не мисля че включва оформяне на нокътна плочка, изпилване и т.н. Simple Smile

# 42
  • София
Един ресторант, който е добре някой сайт да ухажва за ваучър-оферта, е Хепи Суши. Сушито им макар че не е най-доброто в София, с изненада установих, че всъщност е напълно прилично. Някои от салатите им обаче намирам за изключителни, но докато ги продават за по 10 лева порцията, доста народ няма да се престраши да опита, а мен въпреки че съм фен, накрая ще ме изгубят.

П.П. Пак да кажа:има един бутон "извести",който върши работата на "запис"  Grinning .Нека този път не запълваме 1/4 от темата да се "записваме" ,само 50 стр. е  Peace

Амин.

# 43
  • в 1001-та нощ
vanvel  Hug мерси много  Hug

аз съм ходила на таова "изследване" в началото на май - но при лекар и нямах основания да се съмнявам в резултатите, които излязоха, защото си знам слабите места .....да не влизам в детайли сега

бях решила да ходя пак - след месеци, за да видя дали има ефект от взетите мерки и затова взех ваучери за мен и мъжа ми - той не е ходил, а аз исках да видя и на друго мяст как е;
после пак пуснах аваучери и за мястото, където ходх (при лекаря) и взех и за там

освен таблиците - имаше и файл с обяснения за причините, кой резултат на какво вероятно се дължи и т.н.  newsm78 - в Лозенец има ли такова нещо - или само таблиците?

също разбрах, че от Китай се внасят за около 200$ + транспорт, мито и ДДС, а тук се продават за 3-4000 лв (  #Crazy разходите над цената не са такива  #Crazy )

# 44
  • София
Момичета колко време предварително направихте резервация за Marmo?

Ние ходихме в сряда, а резервацията направихме в понеделник. Изключително ме учуди това, че в 20 ч. в сряда беше пълно, нямаше свободни маси - нито вътре, нито навън, въпреки че ресторанта е с доста високи цени.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт