Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 877
  • 759
  •   1
Отговори
# 300

Изглежда си ОК. И на привю, и на екран. Но след това става мазало. Пробвах през 2 браузър-а да принтирам. Едно и също. Не става. Прийнтскрийнах го и така го отпечатах. Утре, за спорт-а, може да пробвам пак през сайт-а.
А за коя сделка става въпрос?

# 301
  • софия
Суши за двама! "Голямо Маки меню" за 11.90 лв, вместо за 26.80 лв, в The Sushi Bar!

# 302
# 303

Здравей,ходя на горна устна+ брадичка. От 2 посещения заесега не мога да кажа..стува ми се че няма кой знае какъв резултат, но ми казаха че на лицето действа по-бавно- ще са нужни 5-6 посещения евентуално. Мисля че имаше позитивни отзиви за другите зони.

# 304
Някой ползвал ли е услугите на Център за физио и кинезитерапия Кинетик” за медицински масаж. newsm78

# 305
  • софия

Здравей,ходя на горна устна+ брадичка. От 2 посещения заесега не мога да кажа..стува ми се че няма кой знае какъв резултат, но ми казаха че на лицето действа по-бавно- ще са нужни 5-6 посещения евентуално. Мисля че имаше позитивни отзиви за другите зони.
А през колко време можеше да се правят процедурите?

# 306

А през колко време можеше да се правят процедурите?
аз ходя на около 20 дни- не по-малко!

# 307
  • София
Някой да е ходил в студио Кокона Бюти, чудя се за ето тази оферта http://www.tupkanica.com/offers/Krio-Slim-Terapiya--3v1-otslabva … piya-samo-za-17lv. На нещото което им се води сайт 35 /редовна ненамалена цена/ е най-хубава антицелулитна терапия. И ако си спазят продължителността 40+20 мин ще е добре. Отзиви за салона  newsm78, сякаш не съм виждала досега тяхна оферта  Thinking.

# 308
Аз също съм много благодарна на момичето, което вчера обърна внимание на променения срок.
Определено преди средата на юли нямах планове да водя децата и си представям ситуацията на касата с изтекли  ваучери. Така че, благодаря!
Може и да сме били малко "устати", но пък има благоприятен изход от ситуацията.
Благодаря на г-жа Александрова.
И искам да питам, ще важат ли ваучерите за "Хари Потър"?
Благодаря.

# 309
Аз също съм много благодарна на момичето, което вчера обърна внимание на променения срок.
Определено преди средата на юли нямах планове да водя децата и си представям ситуацията на касата с изтекли  ваучери. Така че, благодаря!
Може и да сме били малко "устати", но пък има благоприятен изход от ситуацията.
Благодаря на г-жа Александрова.
И искам да питам, ще важат ли ваучерите за "Хари Потър"?
Благодаря.
За Хари Потър ще важат след като мине премиерата - в условията на сделката си пише, че не може да се ползват на предпремиера.

# 310
Понеже г-жа Александрова е тук и понеже се обърнах към нея, искам все пак да й благодаря за реакцията. Мисля, че именно това е адекватното поведение при възникналия проблем.

# 311
Уважаеми дами,
понеже сме компания, която цени своите клиенти и наша основна ценност е те винаги да бъдат удовлетворени, направихме необходимото и се постарахме да се коригираме в полза на своите потребители, бих искала да ви съобщя, че след преговори с киното ваучерите ще важат до 14 септември.
Надяваме се, че по този начин, настъпилото недоразумение поради наша грешка ще бъде изгладено.
Благодарим ви за разбирането.

Здравейте, бих искала да попитам как ще се използват ваучерите до 14 септ. след като на тях пише  05.07.11 . Ако отида Септември месец с ваучер на който пише 05.07.  в киното може да не го приемат

# 312
  • София-Младост
Момичета, в go-pasta приемат ли написан код на ваучер само, защото не ми се разпечатва нормално самия ваучер.

# 313
  • София
Момичета, в go-pasta приемат ли написан код на ваучер само, защото не ми се разпечатва нормално самия ваучер.

Да.

# 314
За go-pasta - салата+паста по избор - много ми харесаха и пастата, и салата. Съжалявам, че не можах да ги изям, защото са много като количество. Странното е, че на приятелят ми изобщо не му харесаха, дори каза, че аз правя по-добри спагети  Simple Smile Въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт