Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 813
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Вчера бях на спа-педикюр в Белиз. Ами какво да кажа - не съм особено доволна. Като отидох в 18:00ч. беше лудница, но повечето хора чакаха за фотоепилация или солариум. После маникюристката взе да мрънка, че в 18,30ч. имала поддръжка. Натопиха ми краката в една ваничка с вода, която не е от бълбукащите, а изглежда като обикновен леген, покрит с найлон и ме оставиха там около 30 мин. да кисна докато се освободи другата маникюристка. Общо взето след това ме претупаха. Имах чувството, че момичето работи с огромна досада. Иначе беше бърза и сръчна. Развали им се водната пила още преди да е приключила с единия ми крак и продължи с ръчна. Направи ми декорация на 2 пръста, не ми предложи мостри с избор на картинки. Каза, че щяла да импровизира. Аз се чувствах като натрапница, която гледат да отпратят по-бързо. А като приключихме към 19ч. и нещо вече беше празно в салона и никой не чакаше. Освен това обявената цена от 48лв. без намаление изобщо не е вярна. Реалната цена, която е обявена в салона за педикюр с декорации е 27лв. Дано да си купят нова водна пила, че май не им се разваля за първи път.
След това правих пак там фотоепилация на подмишници и брадичка. На подмишниците щракна около 6-7 пъти. Брадичката за малко да забравят да ми я направят, но ми се извинява много момичето.
В събота бях в Magic studio на кавитация и лимфен дренаж с ваучер от Задружно. Като цяло съм доволна. Но графикът им е много запълнен и за работещи е почти невъзможно да се вместят в събота и неделя или след 18ч. в делничните дни. Малко станах синя по краката след лимфния дренаж, но това е нормално като е настроен апарата на по-голяма сила.
Преди около месец бях на фотоепилация на цели крака и подмишници във Виа Медика с ваучер от Колектива. Доволна съм, но и там едвам записах час за 20ч. вечерта. Шашнах се, защото на вратата им пише, че работят до 18ч. Но ми отвориха, доста почаках. Епилацията ми направи лекар - грък. Много симпатичен - пластичен хирург. Обясняваше ми всичко много внимателно. Той всъщност ми каза, че ваучерите щели да важат до края на годината, а не до 30.06., както е обявено. Аз имам още 1 ваучер, но за всеки случай трябва да се обадя да попитам пак.
Някой ходил ли е в ресторант "Тортуга" в Младост 2, че имаме 1 неизползван ваучер за там?

# 346

Абе аз имах желание, но въртейки се в Дианабад не открих въпросния магазин, затова и още не съм си закупила ваучер

# 347
  • София
a.l.e.n.a, с две думи отидох на кола маска на цели крака и ме накараха да платя повече от посоченото в ценоразписа, понеже моите бедра били по-дебели от, така да го кажем, на редовните им клиенти. И тогава съм била около 60 кг на ръст 170. Демек не мисля, че съм била чак толкова огромна, но и да съм била не мисля, че това е отношение, което трябва да демонстрират пред клиент. Казаха, че работели един вид на загуба с мене, защото отивал много повече материал.
Е, вече и сама знам, че патрончето кола маска струва между 2.80 лв и 3.50 лв, защото след тях си купих апарат и консумативи и се правя сама.  Peace
Става дума за салона на Хладилника, не знам дали имат и други.

# 348
  • София
a.l.e.n.a, с две думи отидох на кола маска на цели крака и ме накараха да платя повече от посоченото в ценоразписа, понеже моите бедра били по-дебели от, така да го кажем, на редовните им клиенти.

Сладур, щА ме умориш smile3532

# 349
a.l.e.n.a, с две думи отидох на кола маска на цели крака и ме накараха да платя повече от посоченото в ценоразписа, понеже моите бедра били по-дебели от, така да го кажем, на редовните им клиенти.

Сладур, щА ме умориш smile3532

Хахахахахаха, това не може да е истина. Що за наглост!!! #2gunfire

# 350
  • София
Записче.  Mr. Green Да ви следя..

# 351
Аз пък съм супер доволна от Белиз, маникюра беше ок, доста малко ми издържа честно козано, но фризьора е супер и сега ще си взема и това http://www.lapni.bg/offer/355Peace Похвалвам и салон Hair Apparent.

# 352
  • София
Аз пък съм супер доволна от Белиз, маникюра беше ок, доста малко ми издържа честно козано, но фризьора е супер и сега ще си взема и това http://www.lapni.bg/offer/355Peace

Е, аз своята фризорка не сменям за нищо на света - просто ме подстригва перфектно. От години не можах да си намервя и така преди 2 години, всичко беше заето преди Коледа, обикалях, обикалях и после на нашето пазарче една жена към 50 години... - подстрига ме както исках!!!

# 353
  • София
Гледам тази оферта http://grabo.bg/sofia/8-poseshteniia-na-ioga-step-aerobika-ili-c … ce-za-16lv-07k226 - има ли някъо отзиви за Студиото - гледам че имат занимания по класическа йога и по фетбърнинг йога.

# 354
  • София
Някой да е ходил в студио Кокона Бюти, чудя се за ето тази оферта http://www.tupkanica.com/offers/Krio-Slim-Terapiya--3v1-otslabva … piya-samo-za-17lv. На нещото което им се води сайт 35 /редовна ненамалена цена/ е най-хубава антицелулитна терапия. И ако си спазят продължителността 40+20 мин ще е добре. Отзиви за салона  newsm78, сякаш не съм виждала досега тяхна оферта  Thinking.

Аз съм ходила там на класически масаж. Останах доволна. Предполагам, че и антицелулитният ще е добър, защото масажистката е силова.

# 355
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, с две думи отидох на кола маска на цели крака и ме накараха да платя повече от посоченото в ценоразписа, понеже моите бедра били по-дебели от, така да го кажем, на редовните им клиенти. И тогава съм била около 60 кг на ръст 170. Демек не мисля, че съм била чак толкова огромна, но и да съм била не мисля, че това е отношение, което трябва да демонстрират пред клиент. Казаха, че работели един вид на загуба с мене, защото отивал много повече материал.
Е, вече и сама знам, че патрончето кола маска струва между 2.80 лв и 3.50 лв, защото след тях си купих апарат и консумативи и се правя сама.  Peace
Става дума за салона на Хладилника, не знам дали имат и други.

Shocked Sick #Cussing out #2gunfire

а ако беше 45 кг - дали щяха да ти върнат от парите  newsm78 Naughty Thinking Crossing Arms

# 356
а ако беше 45 кг - дали щяха да ти върнат от парите  newsm78 Naughty Thinking Crossing Arms

На мен преди години на 47кг ми заявиха, че нямат толкова големи номера панталони в магазина. #Crazy И продавачката си ми го каза съвсем уверено. Вече не се учудвам на нищо. Само им тегля една на ум.Simple Smile

# 357

На мен преди години на 47кг ми заявиха, че нямат толкова големи номера панталони в магазина. #Crazy И продавачката си ми го каза съвсем уверено. Вече не се учудвам на нищо. Само им тегля една наум.Simple Smile
Ееее сигурно си влязла в детски.Стига бе ,тея тотално откачиха.

# 358
Магазинът беше на Витошка и за това се направиха на важни, предполагам.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 14:50 от bebo4ko

# 359
Има ли вече ходили по тази оферта да споделят мнение
http://www.lapni.bg/offer/296

Гранд Сирена в Равда

Общи условия

Активация на акаунт