Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 763
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
.....
Има ли шанс да има обобщено инфо в началото на темата?
Лично аз не се наемам отново. Нямам време. А и информацията стана толкова много, че ще се получат поне 5 поста.
Аз ползвам търсачката.

# 376
.....
Има ли шанс да има обобщено инфо в началото на темата?
Лично аз не се наемам. Нямам време. А и информацията стана толкова много, че ще се получат поне 5 поста.
Аз ползвам търсачката.

А и за всеки обект има и положителни, и отрицателни мнения, така че и смисъл много няма.

# 377
  • София
Автомивка Carwash - супер, с един недостатък - няма нищо качествено за хапване в района Sad Наложи се да ям сладолед  Mr. Green Момчето изми колата СТРАХОТНО, но почти веднага ни заваля, а и милият успя да уцели една яма с кална вода... та не се порадвахме особено на външното миене Simple Smile Вътре обаче не е била толкова чиста колата, откакто беше нова Simple Smile Оценка 10/10
Но все пак не бихме си позволили 24лв.. Просто колата не ние в топ-листата на приоритетите

Оставихме си вчера дрехите на химическото Ювел Уни. В петък ще видим... Цените са ОК и без ваучер - костюм, рокля и панталон =17.80 /за 72ч./

# 378
  • София
За случаи на непоискани търговски съобщения, копирай текста от този пост - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496490.msg15097663#msg15097663

Изпрати го до подателя с копие ДО ТВОЯ И-МЕЙЛ, за да имаш доказателство, че си ги предупредила.

newsm51

# 379
  • София
Гледам тази оферта http://grabo.bg/sofia/8-poseshteniia-na-ioga-step-aerobika-ili-c … ce-za-16lv-07k226 - има ли някъо отзиви за Студиото - гледам че имат занимания по класическа йога и по фетбърнинг йога.

Обърни внимание на :
Валидност на ваучера: от 18 Юни до 30 Юни 2011г.

Като предложение ми се струва ОК, но не и като време в което може да се ползва!
Малко шантаво е написано според мен. Издават карта за 8 посещения, която пък важи за 1 месец... В рамките на този срок 15-30.06. трябва да се отиде да ти издадат карта ли? Отделно пише, че "Ваучерът трябва да бъде заявен до 15 дни след закупуването." Не че ме касае офертата, но нещо не ми е особено ясно Simple Smile dioni знънни и питай, поне аз така правя като искам инфо на момента, че с тези въпроси-отговори...
В рамкита на посоченият срок трябва да отида и да си заявя карта , която важи за 1 месец , но понеже е летен сезон та можело и за повече от месец да е. Даже може и картата да не е от 1 юли ами и за по-натам. Така че аз взех ваучер - устройва ме и мястото и йогата  Peace

# 380
  • София
Бях на маникюр в салон "Милано". Нямаше я титулярката, беше друга жена. http://www.lapni.bg/offer/297/60-отстъпка-за-Изящен-Маникюр-с-Но … lano-само-за-8-лв
Кристали Swarovski не ми сложиха + Аромамасаж на ръце изобщо не се спомена. Рисунката калпава, абе изобщо не съм доволна. Само маникюра като оформяне на нокъта стана добре. Няма да повторя, дори и да се върне титулярката  Naughty Може и моите очаквания да сабили за нещо по-интересно и привличащо окото, а получих обикновен маникюр и затова Sad

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 19:27 от 450

# 381
Понеже за пръв път си взех ваучер за педикюр и нямам опит в сайтовете за колективно пазаруване, искам да попитам като записвате час, казвате ли че сте с ваучер, или чак на място, след процедурата? newsm78 Защото има резон в някои случаи услугите да са по-калпави заради ниските цени, демек да не се вложи старание, щото няма да се плаща кеш и сме с прИмоцията Laughing

# 382
  • София
Аз пък искам оферта за Хисаря... досега не съм виждала такава... или бъркам?  newsm78
И много други искаме оферта за Хисар, но пролетно или ранна есен. Но досега няма предложения newsm78

# 383
  • София
Уважаеми дами,
понеже сме компания, която цени своите клиенти и наша основна ценност е те винаги да бъдат удовлетворени, направихме необходимото и се постарахме да се коригираме в полза на своите потребители, бих искала да ви съобщя, че след преговори с киното ваучерите ще важат до 14 септември.
Надяваме се, че по този начин, настъпилото недоразумение поради наша грешка ще бъде изгладено.
Благодарим ви за разбирането.

А дали бихте могли да поправите датата на ваучерите, за да можем да ги принтираме отново? Благодаря предварително.

# 384
Дразни ме обаче това, че понеже някой не ми дава опция да се отърва от него, аз трябва да прилагам ненужни движения. Дори да беше факт, че сама съм се абонирала и съм забравила, това, че веднъж като си вътре, излизане няма, е неприемливо.

Имайте предвид тези неща, ако попаднете на Pestia. (Интересно дали това, че на английски pest означава "напаст", е използвано умишлено.)

Голям фен съм ти, jijoya!  Hug Публикациите ти винаги силно радват душата ми.    bouquet

А тъй като виждам, че г-жа Александрина Александрова като представител на Колектива понаднича тук, ще си позволя да отправя едно-две скромни предложения, които ще подобрят пострадалото ми напоследък отношение към сайта.
1/ Изисквайте от служителите си да използват Вие, а не ти в кореспонденцията с клиенти.
В детайли и добре съм запозната с маркетинговата концепция, че говоренето на ти сближава двете страни и действа по-пряко/стимулиращо. Често го виждаме в рекламите. Забравете за тази концепция. Клиентите са непознати хора и е въпрос на етикет е да ги адресирате с Вие. Особено ако те говорят така на Вашите служители.
2/ Когато се ангажирате пред клиентите си да им върнете парите, правете го в обещания срок. Унизително е да пишем поредни писма 4 седмици и да се молим за такива дребни суми.

Тези две неща са много прости, но правят силно негативно впечатление. От вас зависи дали ще ги вземете под внимание.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 20:24 от Мahidevran

# 385

Абе аз имах желание, но въртейки се в Дианабад не открих въпросния магазин, затова и още не съм си закупила ваучер

Мисля, че на картата е малко грешно сложен маркера. Магазина би трябвало да се намира в блока от ляво (като вървиш така че басейна да ти се пада отдясно).

# 386
Дразни ме обаче това, че понеже някой не ми дава опция да се отърва от него, аз трябва да прилагам ненужни движения. Дори да беше факт, че сама съм се абонирала и съм забравила, това, че веднъж като си вътре, излизане няма, е неприемливо.

Имайте предвид тези неща, ако попаднете на Pestia. (Интересно дали това, че на английски pest означава "напаст", е използвано умишлено.)

Голям фен съм ти, jijoyaHug Публикациите ти винаги силно радват душата ми.    bouquet

Twisted Evil Ахам и мен така.И обикновено изпитвам злобничко задоволство ,все едно аз съм го писала или поне съм била там  Crazy
 ПП : Май моята душа е с по-тъмен цвят.

# 387
Никой ли не знае дали са качествени бижутата на тази фирма "Стилно бижу с кристали Swarovski за 19.90лв, вместо за 70лв. от Swarovski-Elements"
http://grabo.bg/stilno-biju-s-kristali-swarovski-za-1990lv-0uf6kh
Изглеждат хубави, но не знам дали са качествени?

Сега видях, че има цели 1,300 бройки купени - направо не знам от къде ще ги извадят да ги продадат  Shocked

# 388
Цитат на: MammaMiaa
Сега видях, че има цели 1,300 бройки купени - направо не знам от къде ще ги извадят да ги продадат  Shocked

Не се притеснявай за това, Китайците могат да доставят много повече от 1300 бройки за по-малко от 1 седмица:

http://cgi.ebay.com/18k-R-gold-GP-swarovski-crystal-heart-ring-n … sh=item3f0aaeefc8

Mr. Green

# 389
Днес използвах ваучера си за терапията "Китайско злато" - от ВИп Оферта. Процедурата продължи час, момичето, което прави масажа бе много мило и добре се справи. Казва се Алекс. Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт