Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 749
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Моми4ета,само на мен ли ми дава за тази оферта,4е трябва да купя минимум 6 ваучера
http://bg.kolektiva.net/sofia/momentalno-premahvane-na-petna-s-p … esto-za-6-lv.html
Колектива прекаляват ве4е  Crossing Arms

В офертата пише максимум 6, къде ти дава минимим?

И нещо смешно, след офертата за гинеколог, не помня от кой сайт, отново една различна оферта за дамите - "Мъж под наем". 3 часа услуги по условията на "Co …  вместо за 45 лв!. Какво ли ще прави тоя човек за 3 часа?  Laughing
При стъпка плащане на 1 брой не ми дава да продължа,отдолу пи6е на английски минимум 6  newsm78

# 466
  • София
Можете ли да ми кажете какво означава домашно избелване на зъбиLaughing  Нещо като комплект "направи си сам"?  Mr. Green

Аз съм избелвала зъбите си с такива и шини,но е много важно да е почистен зъбния камък и задължително профилактичен преглед да нямаш някое кариесче  Peace Имай едно наум,че ако имаш мъртъв зъб или изкуствен не се избелва с останалите и идва разлика,а също така използвай задължително паста за чувствителни зъби,че става страшно  Tired

Благодаря! Аз по-скоро се учудих, че те изпращат в къщи сам да си ги избелваш. Честно казано, не бих се престрашила сама. А и имам коронки.

# 467
  • София
Танче, не е страшно домашното избелване.даже е по-щадящо от "офис" процедурата която се прави в кабинет.А коронки или умъртвени предни зъби ако имаш, те няма да се повлияят от избелването.

# 468
Много се ядосах  #2gunfire #2gunfire!
Идва сезона на отпуските и салоните започват да излизат в отпуска като няма заместник явно и какво правим ??? Вдигат ти скандал, че се си сетил да ползваш услугата в края на периода и как смееш изобщо !!!??? От сайта  който ти е продал услугата ти казват да не ги занимаваш !!! И какво става гориш ? Много умно просто супер разочарована съм от държанието и обслужването на супер деалс  който се оказаха собственост не на кой да е а на Карджа турс !!! Да не се чудите на хилядите им оферти в тоя сайт.
Другото което много ме вбеси е неадекватното държание на персона на Анджел фейс в Лозенец( но него вече сте го оплюли ) едната козметичка е в болница, съответно отменят записаните часове, никой не ми се обажда за да ми каже, попитах ще промените ли срока " оо не знам едва ли " .

И поредното разочарование от салон който ползвах - Diamonds-beauty (пак собственост на Краджа турс). Явно добрата им козметичка си е тръгнала след като почнаха да продават ваучери без лимит, съответно  всичко става за половината време от обичайното и си записваш час 3 седмици по-рано поне.
Явно е време да спра да пазарувам от тия сайтове, само нерви.

# 469
  • София-Младост
Моми4ета,само на мен ли ми дава за тази оферта,4е трябва да купя минимум 6 ваучера
http://bg.kolektiva.net/sofia/momentalno-premahvane-na-petna-s-p … esto-za-6-lv.html
Колектива прекаляват ве4е  Crossing Arms

В офертата пише максимум 6, къде ти дава минимим?

И нещо смешно, след офертата за гинеколог, не помня от кой сайт, отново една различна оферта за дамите - "Мъж под наем". 3 часа услуги по условията на "Co …  вместо за 45 лв!. Какво ли ще прави тоя човек за 3 часа?  Laughing
http://concierge.bg/index.php/bg/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8
Наемаш го и му възлагаш да следи супер изгодните ваучер-предложения и да купува от твое име ...примерно Simple Smile))))))))))

# 470
Можете ли да ми кажете какво означава домашно избелване на зъби?  Laughing  Нещо като комплект "направи си сам"?  Mr. Green

Аз съм избелвала зъбите си с такива и шини,но е много важно да е почистен зъбния камък и задължително профилактичен преглед да нямаш някое кариесче  Peace Имай едно наум,че ако имаш мъртъв зъб или изкуствен не се избелва с останалите и идва разлика,а също така използвай задължително паста за чувствителни зъби,че става страшно  Tired

Благодаря! Аз по-скоро се учудих, че те изпращат в къщи сам да си ги избелваш. Честно казано, не бих се престрашила сама. А и имам коронки.
Преди да си правите процедура за избелване на зъбите е хубаво да ви се направи почистване с ултразвук и сода (40лв-50лв), зъбите могат да станат доста по-бели след това Simple Smile

Аз си правих такова почистване преди месец и станаха малко по-бели, поне зъболекарката така ми каза, иначе се бях приготвил за професионално избелване.

# 471
Можете ли да ми кажете какво означава домашно избелване на зъбиLaughing  Нещо като комплект "направи си сам"?  Mr. Green

Аз съм избелвала зъбите си с такива и шини,но е много важно да е почистен зъбния камък и задължително профилактичен преглед да нямаш някое кариесче  Peace Имай едно наум,че ако имаш мъртъв зъб или изкуствен не се избелва с останалите и идва разлика,а също така използвай задължително паста за чувствителни зъби,че става страшно  Tired

Мислех да се пробвам, но ти ме отказа, не искам да ми се личат мъртвите зъби Sad

За сметка на това пък си взех нещо за хапване. Laughing

А в Дубровник толкова ли е хубаво, колкото всички го описват, най вече в офертата? Някой да е имал личен допир с "Перлата на Средиземноморието"? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 12:02 от MammaMiaa

# 472
  • София
Вчера посетих Табиети и Мурафети(Искамиаз) - офертат беше за 9лв, две салати и пилешки/свински сач.  Много вкусно беше, ниски цени, приятно квартално заведенийце. Бихме повторили. 8/10

# 473
Само ядове значи ме чакат.

Имам талони за прословутото кино ( и на мен не ми е сменена датата), имам талон за Ейнджъл фейс - но се отчайвам вече.
Знаете ли преди година бях клиентка в Ейнджъл фейс и бях очарована от обслужването, и сега ми е криво като чета такива неща. Явно са се надули много.

# 474
  • София

А в Дубровник толкова ли е хубаво, колкото всички го описват, най вече в офертата? Някой да е имал личен допир с "Перлата на Средиземноморието"? Rolling Eyes

Според последно проучване на някаква Европейска комисия , плажовете на Хърватска са на второ място след Кипър по чистота и качество. Даже взех да се замислям за почивка там, но по-принцип Хърватска ми се струва скъпа дестинация.

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/06/17/perfektnite-i-po-malko- … ki-plajove.121548

# 475
Green Steak House -този ресторант дали е хубав,има публикувана оферта за него ,а никъде не мога да намеря меню или отзиви.

# 476
  • София-в сърцата на моите деца

Според последно проучване на някаква Европейска комисия , плажовете на Хърватска са на второ място след Кипър по чистота и качество. Даже взех да се замислям за почивка там, но по-принцип Хърватска ми се струва скъпа дестинация.

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/06/17/perfektnite-i-po-malko- … ki-plajove.121548
Дубровник  е наистина перла-много история, много красоти и чисти плажове !Поне това видях аз преди 2 години!Препоръчвам Peace

# 477
  • София

Отдавна обмислям дестинацията, но при тези оферти ме притеснява настаняването. Хотелите почти винаги са на 10-12 км от Дубровник (в случая 12) и ако не се запишеш на организираните им екскурзии, които в повечето случаи са на нереално високи цени (говоря по принцип, а не за посочената оферта), как се стига до града? И да, всички посетили Хърватска споделят, че е доста скъпо.

# 478
  • София
И поредното разочарование от салон който ползвах - Diamonds-beauty (пак собственост на Краджа турс). Явно добрата им козметичка си е тръгнала след като почнаха да продават ваучери без лимит, съответно  всичко става за половината време от обичайното и си записваш час 3 седмици по-рано поне.
Явно е време да спра да пазарувам от тия сайтове, само нерви.
Там на почистване и йонофореза ли беше? Самата процедура как беше? Аз имам час там другата седмица.

# 479
Може да е рано, но не чак толкова, затова си поръчвам оферти за метъл феста в Каварна - билет+ спане или само спане Peace.

Иначе напоследък нямам време да пиша подробни ревюта като преди, но съм доволна от грийн менюто в ресторант 1912, всичко беше доста вкусно, макар че изборът не беше м/у предварително обявените ястия - менюто явно беше обновено, доста успешно според мен, дори сумата на поръчаните от нас неща надхвърляше обявената в офертата стойност, но нямаше проблем. Бих отишла пак с ваучер.
От East-West съм със смесени впечатления - веднъж поръчахме суши, беше ок. С втория ваучер обаче избрахме неща от менюто и не бяхме във възторг - жилави калмари, сухо пиле. Не идеално зле, но не може да се сравнява с бистро Фокача, в което цените са подобни (хайде пуснете пак оферта за таааааам!)
Ходихме във Велинград с Вип Оферта - хотел Рич. Много сме доволни, имах дребни забележки, които, ако не бях с ваучер, нямаше да ми се виждат толкова дребни, но като цяло беше много хубаво. За пръв път съм в хотел, в който чистят стаята 2 пъти на ден. За разлика от Интерхотел Велико Търново, този си беше наистина 4 звезди според мен. Доволна Grinning.
На go pasta станах отдавна закоравял фен, още след предната оферта продължавах да ходя без ваучер, сега с новата пак всичко е супер. Имат някои нови сосове, пробвах Тоно Чече и много ми хареса. PeaceБраво на тях!
Загубих им вече сметката, но като цяло печелившите ми ваучери преобладават, ура! Hug
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт