Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 668
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Привет момичета,много съм разочарована от офертата на  Vipoferta за комплекс Кабеи с.Усойка.Комплекса е много хубав,децата се забавлявахе много и ние си починахме,но................
Собствениците на хотела се изложиха мнооооооооооооого-изобщо не спазиха условията на ваучера.Имахме вечери на стойност 43лв от менюта или 5 примерни менюта от които да избираме-НИЩО ПОДОБНО!!!!!!Първата вечер ни сервираха скара 2кюфтета с 1 кебаче и гарнитура боб и зеле с моркови,парче соц торта,а втората вечер се полагаше пил.бутче със запечени картофи на фурна и 2бр еклери.Е както и да го смятам не прави обещаните в офертата 86лв на семейство за двете вечери.Закуската си беше подигравка и двата дни сандвичи с кашкавал и шунка/растителен кашкавал и шунка от най-евтината/,но единият ден бяха запечени.Е как не ги беше срам с това отвратително ядене.Отидох да попитам как така не си изпълняват условията и шефката ми обясни че бивш наемител пуснал ваучерите и въпреки,че са си взели парите за тях не са им изгодни и съответно ще получим само толкоз.Еми полудях от тази наглост.Да сме се радвали,че изобщо сме там-това ми беше заявено.Гледаха ни все едно сме обитаци-ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСЪЩНОСТ СИ ПЛАЩАХМЕ КАТО НОРМАЛНИТЕ ГОСТИ НА ХОТЕЛА.Собствениците пестят от персонал и на едно от семействата стаята не беше чиста-помолиха да им я изчистят,но просто им връчиха кофа и парцал.Бяхме 5 семейства,като аз организирах всичко и закупих ваучерите и сега ми е много неудобно от тях.МОЛЯ ДА МЕ ПОСЪВАТВАТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ И КЪДЕ ДА СЕЗИРАМ.НЕ СМЯТАМ ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА ТАКА.Оказа се че просто навместо да получим 50 процента отстъпка-получихме скара и торта с еклери,кофа с парцал и лошо отношение

# 571
  • София
lil81 ОТВРАТИТЕЛНО, права си да си потърсиш правата - пиши на Vipoferta

Аз да кажа, че в събота бях на 3Д кино + пуканки /синеплекс/ от Колектива. На касата като взимах билетите ме попитаха имам ли още ваучери и когато казах че имам, ми обърнаха специално внимание за валидността им. Моите ваучери са разпечатани в деня на покупката им и датата на валидност е 14.09. Момичето на касата ми каза, че независимо какво пише на ваучера - валидността им е до 05.07 - шефовете им така наредили да казват на всички.
Иначе залата в събота вечер за прожекцията от 20 часа беше пълна на 1/3 от капацитета си.

# 572
  • София
Момичето на касата ми каза, че независимо какво пише на ваучера - валидността им е до 05.07 - шефовете им така наредили да казват на всички.

Тоест, твърдението на Колектива, че заради нас самоотвержено са се преборили да удължат срока, е било или лъжа, за да млъкнем, или поредната проява на безобразна комуникация между тях и партньорите им, за която в крайна сметка го отнасяме ние. Понеже сега ще трябва или да скочим през два-три обръча, за да си получим парите обратно, или за по-лесно да идем на филм, който иначе не бихме гледали. Мен например в момента нищо не ме блазни и до 5 юли това няма се промени. Джони Деп вече го гледах и с приятелите ми взехме ваучърите за Хари Потър.

Който си спести усилието да сезира КЗП преди няколко страници, да пусне "Комисия за защита на потребителите" в Гугъл и да го направи сега.

# 573
lil81, много съжалявам за случилото се... Отдавна написах, че от випоферта нищо не бих купила. Не ми звучат офертите им, изобщо:naughty:
Пусни си жалба до КЗП.
Предполагам, че от випоферта ще вдигнат рамене и нищо няма да направят.

jijoya, ние с теб пак по нощите за 3Д ще си говорим. Simple Smile
Но г-жа Александрова не се появи да каже какво става.
Аз съм си заявила оше на 13.06 връщането на парите за 4 ваучера (с мъж ми взехме, искахме да са за "Колите" и за "Хари Потър").

Ето за жалбата в КТЗП. http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendComplaint&document_id_h … ment_id_office=26

Ето и линка на кеш версията, който ми даде сладурана12.http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jVrCk_SL394 … rce=www.google.bg

# 574
  • София
Момичета, благодаря ви за споделения опит с ноктопластиката!
Много сте мили!   bouquet
Аз още се чудя, макар да съм по-склонна да се въздържа - щом като ще ми наруши нокътя...  newsm78  Хем не умея да поддържам маникюр (сааамо го троша!), хем ми се иска  Laughing Ми то не става така!

Сега и аз да дам една поръчка, защото нали момичетата тук казват, че от сайтовете ни четат Laughing Много ще е хубаво да пуснат ваучер за басейнче, че в тези жегиии #Crazy

Днес изпълнявам желания  Laughing
http://selecto.bg/sofia/oferta-za-basein-kompleks-cherna-kotka-za-5-lv/43

lil81, и аз съм възмутена от лошия опит, който си имала Shocked Много кофти!
Според мен не само в сайта трябва да се обърнеш, но и да си търсиш парите обратно - на всичките семейства, които са ужилени по този начин. Това за мен си е измама и - в Търговския закон има сега едно правило, за което много са подгонили фирмите - нарича се "подвеждаща реклама". Bl..zoo бяха санкционирани по този параграф, а глобите започват от... мисля, петцифрени суми. Сайтът също може да бъде глобен, както и изпълнителят на сделката.
Направи си скрийн на офертата, преди още да е изчезнала от сайта. Също, ако имаш познат нотариус, тичай утре да направите т.нар. "нотариално заверен" скриийнинг - така ще си легализирате това действие.
Не само парите обратно, аз бих искала и неустойки! Провалена почивка, гадна храна, срам, който е бран пред твоите познати... много морални щети може да намери един адвокат  Naughty

# 575
Влизам на бързо да споделя впечатления от почивката до Лидо ди Йезоло с ТА Земела. Много добра организация, през целия път с автобуса екскурзоводките обясняваха от къде минаваме, какви забележителности има и т.н. Това за първи път ми се случва и може би затова ми направи много добро впечатление. Във Венеция беше супер, пак по пътя до Венеция ни обясняваха за история, забележителности... Заведоха ни до два острова близо до Венеция - Бурано и Мурано. Много съм доволна Simple Smile Сега сме в Лидо, пясъка по плажа е толкова ситен. Лошото е, че морето днес беше доста бурно заради вятъра и имаше вдигнат червен флаг, но се надявам, че времето ще се оправи за да си изкараме една добра почивка.
Между другото видях реклама на нов сайт - www.promosdelka.com. Пише, че ще стартират със оферти за София, Варна и Стара Загора, изглежда обещаващо.

# 576
Някой да е ходил в салон за красота Darlin, това ми изглежда супер изгодно http://www.lapni.bg/offer/381 . Да взема ли да не взема ли?  newsm78 Laughing Mr. Green

# 577
  • София
Вчера използвахме ваучер за тази оферта на Групово и Пицария Дон Вито.
Посетихме пицарията в Красна поляна. Ако трябва
да дам оценка по вече приетия тук начин по десетобалната
система - 5/10.
Отношението беше като към ваучери. Още, когато казах на
момичето, че сме с ваучери, получих леко иронична усмивка.
Поръчката ни пристигна бързо, но салатата беше от увяхнала
маруля. Пиците бяха сложени на масата безмълвно.
Накрая имахме за доплащане един айрян и една бира
и рестото ни беше оставено на масата с демонстративно
обръщане на главата настрани. 

# 578
# 579
Вчера използвахме ваучер за тази оферта на Групово и Пицария Дон Вито.
Посетихме пицарията в Красна поляна. Ако трябва
да дам оценка по вече приетия тук начин по десетобалната
система - 5/10.
Отношението беше като към ваучери. Още, когато казах на
момичето, че сме с ваучери, получих леко иронична усмивка.
Поръчката ни пристигна бързо, но салатата беше от увяхнала
маруля. Пиците бяха сложени на масата безмълвно.
Накрая имахме за доплащане един айрян и една бира
и рестото ни беше оставено на масата с демонстративно
обръщане на главата настрани. 

Не е заради ваучерите. Simple Smile В Дон Вито /за нас кварталната пицария, посещавана от семейството ми хиляди пъти/ просто са си такива. А като качество- храната е на средно ниво, обслужването също независимо дали даваш 11 лв. за най-обикновена пица и салата, или ползваш 50% намаление. Вероятно заради ваучерите са приготвили предварително солидно количество зелена салата.  Mr. Green

# 580
Не е заради ваучерите. Simple Smile В Дон Вито /за нас кварталната пицария, посещавана от семейството ми хиляди пъти/ просто са си такива.

Ние сме ходили в Павлово и винаги са били така "любезни" Sick. Направо да се чуди човек как може да са толкова нацупени и незаинтересовани за клиентите си.

# 581
Е, аз имам опит с Младост-кия Дон Вито- значи е повсеместно.  Grinning

# 582
Аз съм поръчвала пици за в къщи от Дон Вито, ами не бяха хубави. Сигурно са 10% по-евтини от кварталната ни Виктория, но изобщо не могат да се сравнят. Така, че и след тук изразените мнения ги зачерквам като пицарии.

# 583
  • София
Момичета, мерси за отзивите за Дермосоника в Бона Деа, макар че съвсем ме объркахте.  Laughing Hug И отново да попитам - изтрит ли е поста с офертите за Бона Деа и съответно банковата им сметка, че не го откривам?  newsm78 Щото 12лв са ми далеч по-изгодни от 30лв.

# 584
  • Sofia
Момичета, мерси за отзивите за Дермосоника в Бона Деа, макар че съвсем ме объркахте.  Laughing Hug И отново да попитам - изтрит ли е поста с офертите за Бона Деа и съответно банковата им сметка, че не го откривам?  newsm78 Щото 12лв са ми далеч по-изгодни от 30лв.
И мен ме интересува какво се случва с тяхната оферта?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт