Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 654
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Аз се замислих над тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/356/НОКТОПЛАСТИКА с гел за Перфектен Маникюр с лак по избор от гамата на OPI / CND и релакс с възстановяваща терапия за ръце в студио за красота NG само за 24.90 лв.

Много мисля, но никога досега не съм си правила ноктопластика, та искам да попитам който има опит:
 - Колко време трае тази ноктопластика? В смисъл - за какъв период се задържа  Laughing
 - Трябва ли след това да се сваля по специален начин - да се ходи пак в салона?

И мнения за салончето няма да откажа. Ако някой е пробвал нещо при тях  Wink

Ходила съм на фризьор- определено съм доволна  Peace Peace Peace
Салонът не е нищо особено..но освен фризьорката нямам други наблюдения.Дано останеш доволна и ти:)

Трайността е в зависимост от растежа на нокъта, и разбирасе старанието на маникюристката, но средно през 2-3 седмици е нужна поддръжка. Свалянето е добре да е в салон, но дори и тогава ноктите стават тънки и чупливи  Sad

# 556
Кашмир, в Бона Деа не ти препоръчвам антицелулитните процедури - апаратите им не мога да коментирам, тъй като нищо не разбирам от подобни машинки, но по-лошото е, че и момичето, което работи с тях е видимо също толкова невежа. Чете на място упътването преди всяка процедура, оглежда апарата като за първи път и практически се самообучава върху теб, като на всичкото отгоре дава вид, че това си е съвсем в реда на нещата ooooh! Само дето си мисля, че има доста неща около тия процедури, които няма как да ги научиш и разбереш за 1-2 минути, прелиствайки листовката. На мен ми направи изключително лошо впечатление с това си поведение, говори ми за краен непрофесионализъм и вече не бих се оставила в ръцете й Crossing Arms

# 557
Пух, явно процедурите им са толкова "добри", Mr. Green колкото фризьорите им...

# 558
И аз да споделя, подстригах се в салон Атина - останах доволна и въпреки, че закъснях 20мин. (уличката беше частично затворена за ремонт и трябваше да походя пеш), не усетих да има някакво негативно отношение Simple Smile Салончето  е много приятно, новичко, стилно обзаведено. Определено бих повторила:)

# 559
  • София
Нещо не мога да открия офертата за суши. Дали свърши?

Магнито-то е свършило.
Сега намирам само две неща:
Едното е Енсо (евтино, но аз не бих го опитала   Sick ) http://ofertomat.bg/offers/view/134.html

Другото е в Руини (то пък е доста скъпичко, но и ресторантът си е реномиран) http://www.lapni.bg/offer/360/

Имай предвид, че тук винаги има суши. Опитвала съм 2 сета, много ни харесаха:
http://assa.me

Упс, с  jijoya  сме писали заедно  Hug

Благодаря, поръчах "обичам пица със сьомга за 12,90 и "Много суши за малко пари2" за 18.99 - ммм много са пресни, вкусни, свършиха бързо... Wink
Благодаря ви, момичета

# 560
поръчах "обичам пица със сьомга за 12,90

Laughing Няколко пъти го прочетох и все не можех да разбера каква ще е тази пица. Предполагам, че трябва да е: “Обичам суши със сьомга”?

# 561
  • София
поръчах "обичам пица със сьомга за 12,90

Laughing Няколко пъти го прочетох и все не можех да разбера каква ще е тази пица. Предполагам, че трябва да е: “Обичам суши със сьомга”?

Joy Вярно, суши със сьомга, понеже малкия в момента яде пица Joy Joy Joy

# 562
Тук сделките само за София ли се коментирант, че аз търся за Пловдив

# 563
  • София
Ако беше погледнала първата страница щеше да забележиш, че има отделна тема за Пловдив.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578390.0

# 564
Салон "Атина" - 6/10. Плюсове: спазиха си часа, не ми се наложи да чакам; салонът е нов;
подстрига ме добре (исках само връхчетата да ми обере)+сешоар. Минуси: фризьорката беше вяла и разсеяна, докато бях на стола, докато ме сушеше, се зазяпваше нанякъде, това ми остави леко неприятно усещане; стори ми се, че няма диванче или столове, на които при нужда да поседне и да изчака; За 10 лв. е ок, но ако трябваше да дам 35 лв. за това, бих останала разочарована.

# 565
  • София
Интересно ми е да прочета впечатления за хотел Тропикана в Равда... доста популярна оферта беше.

# 566
Здравейте. Относно "Сан-Суси"- ходила съм в салона и преди да пуснат ваучерите и сега  с ваучер и съм много доволна от обслужването. Маникюрът беше идеален, направиха ми Френски с ваучера, което е много хубаво, защото на други места не искат да ти правят по-сложни неща когато си с някъква промоция. Mного ми харесва е, че няма разлика в отношението като даваш пълната цена и когато си на промоция-не те претупват както на други места.  newsm10

# 567
  • Sofia
А ти кога ходи в салона с ваучер? И освен фр. маникюр друго правиха ли ти?

# 568
Момичета, да сте видели из безбройните сайтове оферта за почистване на зъбен камък някъде?

http://niesme.bg/team.php?id=WRMTA4  Peace Peace Peace

# 569
Кашмир, в Бона Деа не ти препоръчвам антицелулитните процедури - апаратите им не мога да коментирам, тъй като нищо не разбирам от подобни машинки, но по-лошото е, че и момичето, което работи с тях е видимо също толкова невежа. Чете на място упътването преди всяка процедура, оглежда апарата като за първи път и практически се самообучава върху теб, като на всичкото отгоре дава вид, че това си е съвсем в реда на нещата ooooh! Само дето си мисля, че има доста неща около тия процедури, които няма как да ги научиш и разбереш за 1-2 минути, прелиствайки листовката. На мен ми направи изключително лошо впечатление с това си поведение, говори ми за краен непрофесионализъм и вече не бих се оставила в ръцете й Crossing Arms
Пух, не съм съгласна с теб. Аз си купих 3 ваучера за там и вчера използвах и последния. Изключително съм доволна, изобщо не вярвах, че ще има такъв видим ефект само от 3 процедури, разбира се съчетано с фитнес. А момичето, което работеше с мен, Деси се казваше, беше много любезно и определено знаеше какво прави.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт