Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 663
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 kashmir ето линк за 5то авеню  http://bg.kolektiva.net/exclusive/amerikanski-rebra-na-dzhak-dan … mp;a_bid=a1ebc3bb
Преди няколко теми обърнах внимание(от опит), че трябва задължително да се пита преди да се прави каквато и да е процедура. Студиата НЕ са заинтересовани и не го правят, въпреки че става въпрос за здравето ни, а повечето процедури са противопоказни при много заболявания.

# 526
# 527
Коколандия много добро обслужване, въпреки че имаше доста хора, а бяхме от малкото с ваучери днес.
Сeрвиз Давит ЕK - изключително доволни по тази оферта http://www.piperki.bg/offer/id-71/Реглаж_на_преден_мост.htm. Мога да изредя няколко неща. Първо обслужиха ни в 15 часа, въпреки че работното им време днес е до 14. Черпиха ни кафе, докато чакахме, а накрая след като ни дадоха пълна разпечатка и обясниха какво са установилини подариха и един ароматизатор. Тъй като имат постоянно оферти основно в сайта Пиперки -горещо ги препоръчваме - 10 без да се замислям!

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 19:25 от sladurana12

# 528
  • София
Ranick, блгодаря ти за линка!  Hug

didiela , ще я помоля.  Peace да видим как ще мине утре.

# 529
  • София
Чета, Чета...даже и купувам, сега заявих за 5 Авеню, че сме почитатели на ребрата.
И аз искам да похваля Давит EK, бях на автомивка за 6 лв, бързи, любезни, имам още ваучери, ще ги ползвам, мисля да продължа да ходя там и без тях.

# 530
  • София
Момичета, купувам ваучер за пастиране
на кола
, ако някой има излишен.  Hug

Ако пък някоя автомивка реши да пусне,
ще бъде супер!  Peace

# 531
  • София
момичета връщам се за пореден път от Клеопатра и явно четат тук , смеси боята буквално пред очите ми, че и оксидантите извади и не прибра нищо докато бях там, седяха на видно място в/у бюрото

# 532
  • в света на неограничените измерения
Ranick, блгодаря ти за линка!  Hug

didiela , ще я помоля.  Peace да видим как ще мине утре.

kashmir, щом имаш синини и чувстваш болка по краката утре ще те боли повече от днес.
Казвам го от личен опит. Аз бях така насинена и козметичката отказа да ме работи като каза, че трябва да минат идин-два дена да отшуми болката и тогава. И беше права, пробвахме и не се търпеше.

Защо не запишеш нов час, а не веднага утре.

# 533
  • София
 Sad И на мен това ми мина през главата. Въпорсът е, че тези часове съм ги записала преди 2 месеца (чак за тогава имаха свободни)!  ooooh! Сега кой знае за кога ще имат. Ще ви кажа, какво е станало утре.

# 534
Green Steak House -този ресторант дали е хубав,има публикувана оферта за него ,а никъде не мога да намеря меню или отзиви.

И аз се присъединявам към питането... виждала съм го, точно преди Лучано се пада, но никога не съм яла там. Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение!  Peace

Днес бяхме там и определено не ми хареса,храната не бше хубава,нито пък обстановката. Ще се въздържа да пиша повече  Embarassed

# 535
Момичета, мнение за салон "Сан-Суси" и тази оферта?
http://www.hito.bg/offers/view/offer/28

Привет, аз днес звънях по офертата на Сан-суси и жената на телефона беше много любезна с мен. По принцип на офертата в сайта пише, че ваучера може да се ползва след първи Юли, но ми направиха компромис да ме запишат преди това.
Часът ми е за утре. Като отида ще пиша как е било.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 536
Момичета, мнение за салон "Сан-Суси" и тази оферта?
http://www.hito.bg/offers/view/offer/28

Привет, аз днес звънях по офертата на Сан-суси и жената на телефона беше много любезна с мен. По принцип на офертата в сайта пише, че ваучера може да се ползва след първи Юли, но ми направиха компромис да ме запишат преди това.
Часът ми е за утре. Като отида ще пиша как е било.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И аз потвърждавам, че по телефона дамата, която ме записа беше много любезна. И на мен ми записа час за 22.06 с валчер.

# 537
Записах час в "Зефир" - оферта от наполовина. Ами леко съм разочарована от първия контакт по телефона. Вчера никой не отговаряше цял ден, а днес никакви часове в работен ден след 5 часа за целия юни. Добре, записах за  юли, но ми прозвучаха незаинтересовано, няма инициатива да предложат алтернатива, а по-скоро отношение от рода на "Няма за тази дата. Както си прецените."
Може би, тъй като не съм се сблъсквала с подобно отношение, ме издразниха. И в лазер център и в елосцентъра и в Дити бяха много любезни. Спечелиха ме за клиент и без валчер.
Да такива са аз днес ще ходя на маникюр при положение че съм си записала час 2 седмици по-рано, а ваучера е купен на 24 май.

За Зефир- слаба работа, гледаше да ме претупа възможно най-бързо, направи ми цялостно оформяне на ноктите и френски за 15-20 минути  Shocked , след което имах останки от пиленето, които не са изчистени, а бялата лента на френския е крива и неравномерна, иначе оформянето на нокътя бива. Не бих повторила никога!  Naughty

# 538
  • София
Аз се замислих над тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/356/НОКТОПЛАСТИКА с гел за Перфектен Маникюр с лак по избор от гамата на OPI / CND и релакс с възстановяваща терапия за ръце в студио за красота NG само за 24.90 лв.

Много мисля, но никога досега не съм си правила ноктопластика, та искам да попитам който има опит:
 - Колко време трае тази ноктопластика? В смисъл - за какъв период се задържа  Laughing
 - Трябва ли след това да се сваля по специален начин - да се ходи пак в салона?

И мнения за салончето няма да откажа. Ако някой е пробвал нещо при тях  Wink

# 539
Аз се замислих над тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/356/НОКТОПЛАСТИКА с гел за Перфектен Маникюр с лак по избор от гамата на OPI / CND и релакс с възстановяваща терапия за ръце в студио за красота NG само за 24.90 лв.

Много мисля, но никога досега не съм си правила ноктопластика, та искам да попитам който има опит:
 - Колко време трае тази ноктопластика? В смисъл - за какъв период се задържа  Laughing
 - Трябва ли след това да се сваля по специален начин - да се ходи пак в салона?

И мнения за салончето няма да откажа. Ако някой е пробвал нещо при тях  Wink

Ходила съм на фризьор- определено съм доволна  Peace Peace Peace
Салонът не е нищо особено..но освен фризьорката нямам други наблюдения.Дано останеш доволна и ти:)

Общи условия

Активация на акаунт