Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 745
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Другото което много ме вбеси е неадекватното държание на персона на Анджел фейс в Лозенец( но него вече сте го оплюли ) едната козметичка е в болница, съответно отменят записаните часове, никой не ми се обажда за да ми каже, попитах ще промените ли срока " оо не знам едва ли " .

Часове за какви процедури отменят?

# 481

Вземам от време на време по някой ваучер,но рядко пиша тук.Днес обаче прочетох последната страница и не се въздържах.
Ragga, успокой се .Просто спираме да им купуваме ваучерите и това е.Пазарът се движи от продажбите, и щом някой още не е разбрал,че в бизнеса с услугите устната препоръка е най-важна,губи.Винаги съм смятала,че основното  е не да привлечеш клиент, а да го направиш постоянен.Покрай ваучерите намерих подходящия за мен салон за част от процедурите,които правя, и ако са достатъчно далновидни да запазят новите си  клиенти,нито им трябва повече реклама,нито нищо.
Що се отнася до статията в днес.бг, това си е поредната платена реклама в отчаян опит да се върнем по нашето море.Защо ги няма най-мръсните плажове,където се изливат непрекъснато отпадни води-достатъчно е да спомена района между Несебър и Равда.Прилича ми на акцията на вносителите и търцовците на  праховете за пране и перилните препарати,които  се опитаха  преди месец също да ни подведат,но надали някой им повярва.Спирам.
И за Хърватска последно-красива страна,брегова ивица с километри,кристално чиста вода,но няма как да стигнеш до нея-пьсъчен плаж няма.Където има- печеш се върху скари ,защото има камъчета.Пъят до там е дълъг,но за сметка на това ,уморителен.За по-малко от седмица е изтощително и не виждам смисъл.Гледах преди време ,но повечето хотели,предлагани от бълг.агенции, са на ниво соц.реализъм ,далеч от града и включват вечеря,на какъвто риск не бих се подложила,затова - неорганизирано. Настаняването в самият Дубровник е скъпо,но си в центъра на събитията.Атмосферата е пленяваща и аристократична.Високи,стройни хора,дългокраки хубави мъже,достолепни.Кухнята по заведенията е чудесна-още ми е в устата тел.стек със скариди.Вината им са много добри.В стария град има чудесни клубове,където кипи нощен живот.

# 482
  • Някъде на път....
Момичета, аз пък си закупих тази оферта - Моментално премахване на петна от дрехите с почистващ маркер „Sp … , вместо за 6 лв!
Добре звучи.... Някой да е ползвал такъв маркер?  Rolling Eyes

# 483
И поредното разочарование от салон който ползвах - Diamonds-beauty (пак собственост на Краджа турс). Явно добрата им козметичка си е тръгнала след като почнаха да продават ваучери без лимит, съответно  всичко става за половината време от обичайното и си записваш час 3 седмици по-рано поне.
Явно е време да спра да пазарувам от тия сайтове, само нерви.
Там на почистване и йонофореза ли беше? Самата процедура как беше? Аз имам час там другата седмица.
Мда на почистване, само дето козметичката е друга вече. Преди съм ходила и мацката работеше страхотно с много индивидуален подход спрямо кожата, изобщо като си тръгвах не си личеше, че съм била на козметик. А сега  #Crazy #Crazy като се погледнах бях толкова зачервена  не ми беше изчистила спиралата като хората с размазан грим и маска по лицето ме прати да си ходя. Та се оправях на място пред нея, а тя притропваше, че бърза. Всичко трае по- малко от 1 час от тук от там те минава с дарсонвал и йонофореза, а парата е чаках 10 мин да загрее уреда който се указа, че капе - та и мокра бях за капак( за протокола преди нямаше такива простоти). Много ме изненада, че си говори по телефона докато работеше върху лицето ми. Единствено ми допадна, че ползва латексови ръкавици, но ефекта се изгуби след като опипа всичко наоколо с тях дори и телефона си. После ръкавиците не ги изхвърли, а си ги остави на мивката - силно се надявам да си полетели към коша след напускането на слона. Не толкоз зле, но аз имам висока база за сравнение, била съм и при по-лоши козметички.  

Kari2 - със сигурност има много разочарован народ, които бавно се отказва от тия оферти, но пък за бизнеса именно тези оферти за бързи пари.

Другото което много ме вбеси е неадекватното държание на персона на Анджел фейс в Лозенец( но него вече сте го оплюли ) едната козметичка е в болница, съответно отменят записаните часове, никой не ми се обажда за да ми каже, попитах ще промените ли срока " оо не знам едва ли " .

Часове за какви процедури отменят?

За всякакви процедури които бяха записани в идните дни след като  момичето беше пострадало, защото имат 2 козметички и всяка работи определени дни в седмицата. Съответно сега става много по-трудно записването защото хем козметик има в определени дни, хем няма удобни часове.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 14:21 от Ragga

# 484
Момичета, моля за коментар на следната оферта: http://www.avanto.bg/sofia/tri_dni_bansko_towers_teatralen_festival.
С мъжа ми имаме крещяща нужда да разпуснем малко и да си починем ден-два без деца. Тази оферта ми се стори примамлива, но моля и за коментари от ваша страна.

# 485
От студио САВАНА са пуснали томболка Simple Smile) http://www.savana-solar.com/index.html

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 15:26 от radi86

# 486
  • София
ходили ли сте в Педикюр с OPI и декорация за 12лв. вместо 27лв. в салон за красота „Зефир”

# 487
  • София
Днес попаднах на това http://vipoferta.com/offer.php?offer_id=273&aff_id=MTMwMjA4NTExNjI1
Хубаво де, но на сайта им до 30.06. редовната цена на двойна стая без климатик е 28 лв., т.е. ако с офертата е 19 лв., намалението е 32,143%, а не 50%. Дори стаята да е с климатик, пак за юни намалението е 40,625%

Не твърдя, че не е изгодно, но не обичам такова подвеждане на дребно. Ако сте регистрирани във Випоферта - пишете им да не се правят на ударени.

# 488
за хората,които чакат прословутите силиконови часовници от колектива-днес получих мейл за пратка

Тия часовници станаха исторически (цитат от фейсбука на Колектива)

След сделката със страхотните силиконови часовници:
Шефовете: "Дано всички започнат да идват на време на работа!"
Колежките: "Кой цвят ми отива най-много днес?"
Колегите: "Ако само още веднъж някоя от вас ме пита кой цвят и отива ще ..." / "Всички ти отиват! ВСИЧКИ! И НА КРАКАТА СИ СЛОЖИ ПО ЕДИН!"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=209349779107122&set= … type=1&ref=nf  Crazy

# 489
  • София
ходили ли сте в Педикюр с OPI и декорация за 12лв. вместо 27лв. в салон за красота „Зефир”

Аз купих ваучер на майка ми. Ще ходим във Вторник и ще кажа как е

# 490
  • София

А в Дубровник толкова ли е хубаво, колкото всички го описват, най вече в офертата? Някой да е имал личен допир с "Перлата на Средиземноморието"? Rolling Eyes

Според последно проучване на някаква Европейска комисия , плажовете на Хърватска са на второ място след Кипър по чистота и качество. Даже взех да се замислям за почивка там, но по-принцип Хърватска ми се струва скъпа дестинация.

Отдавна обмислям дестинацията, но при тези оферти ме притеснява настаняването. Хотелите почти винаги са на 10-12 км от Дубровник (в случая 12) и ако не се запишеш на организираните им екскурзии, които в повечето случаи са на нереално високи цени (говоря по принцип, а не за посочената оферта), как се стига до града? И да, всички посетили Хърватска споделят, че е доста скъпо.
В Дубровник наистина е страхотно. Тесните улички, капаците на прозорците създават незабравима атмосфера. Но цената, която е обявила тази фирма не ми се вижда изобщо намалена. В началото на май месец бяхме в Дубровник в същия хотел, но бяхме още и в Сплит, Трогир, Задар и Плитвичките езера и платихме 395лв. на човек. Специално в Дубровник няма пясъчни плажове, само каменисти. Може би са чисти, но не са особено привлекателни за къпане, поне за мен.

# 491
  • София
Green Steak House -този ресторант дали е хубав,има публикувана оферта за него ,а никъде не мога да намеря меню или отзиви.

И аз се присъединявам към питането... виждала съм го, точно преди Лучано се пада, но никога не съм яла там. Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение!  Peace

# 492
Цитат на: Тaня67

Отдавна обмислям дестинацията, но при тези оферти ме притеснява настаняването. Хотелите почти винаги са на 10-12 км от Дубровник (в случая 12) и ако не се запишеш на организираните им екскурзии, които в повечето случаи са на нереално високи цени (говоря по принцип, а не за посочената оферта), как се стига до града? И да, всички посетили Хърватска споделят, че е доста скъпо.

Никакъв проблем, има автобуси през 1/2 час, а преди 2 години цената беше 10 куни или 1,5 евро в едната посока - последния автобус е в 00,00 часа, така че всичко е супер.
И малко романтика Simple Smile

# 493
  • София-Младост
Днес попаднах на това http://vipoferta.com/offer.php?offer_id=273&aff_id=MTMwMjA4NTExNjI1
Хубаво де, но на сайта им до 30.06. редовната цена на двойна стая без климатик е 28 лв., т.е. ако с офертата е 19 лв., намалението е 32,143%, а не 50%. Дори стаята да е с климатик, пак за юни намалението е 40,625%

Не твърдя, че не е изгодно, но не обичам такова подвеждане на дребно. Ако сте регистрирани във Випоферта - пишете им да не се правят на ударени.
Питах от любопитство...виж отговора направо Simple Smile

# 494
Момичета само да ви се похваля, че в понеделник съм на радиочестотен лифтинг в Боби-м. Ако стана голяма красавица - ще се похваля Simple Smile
А да дам отчет по една оферта- в Гриззли. беше- за почивка в Карина Спа - във Велинград - http://grizzli.bg/team.php?id=24. Еми не си заслужава. Нашата стая беше стара.Току-що видях, че етрябвало да бъде ЛУКС - хахаха -е, не беше Simple Smile Без кола до центъра не можеш да стигнеш, сравнително тихо, но ние бяхме над ресторанта. Не бих отишла отново там.

Общи условия

Активация на акаунт