Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 943
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Момичета само да ви се похваля, че в понеделник съм на радиочестотен лифтинг в Боби-м. Ако стана голяма красавица - ще се похваля Simple Smile
А да дам отчет по една оферта- в Гриззли. беше- за почивка в Карина Спа - във Велинград - http://grizzli.bg/team.php?id=24. Еми не си заслужава. Нашата стая беше стара.Току-що видях, че етрябвало да бъде ЛУКС - хахаха -е, не беше Simple Smile Без кола до центъра не можеш да стигнеш, сравнително тихо, но ние бяхме над ресторанта. Не бих отишла отново там.
Ох,разо4аровах се,ние сме там на4алото на юли  Rolling Eyes

# 496
  • София
Днес попаднах на това http://vipoferta.com/offer.php?offer_id=273&aff_id=MTMwMjA4NTExNjI1
Хубаво де, но на сайта им до 30.06. редовната цена на двойна стая без климатик е 28 лв., т.е. ако с офертата е 19 лв., намалението е 32,143%, а не 50%. Дори стаята да е с климатик, пак за юни намалението е 40,625%

Не твърдя, че не е изгодно, но не обичам такова подвеждане на дребно. Ако сте регистрирани във Випоферта - пишете им да не се правят на ударени.
Питах от любопитство...виж отговора направо Simple Smile

Ах, недей...паднах от обяснението. Тогава трябваше да пишат: Намаление от 32% ДО 50%

# 497
  • София

Що се отнася до статията в днес.бг, това си е поредната платена реклама в отчаян опит да се върнем по нашето море.Защо ги няма най-мръсните плажове,където се изливат непрекъснато отпадни води-достатъчно е да спомена района между Несебър и Равда.Прилича ми на акцията на вносителите и търцовците на  праховете за пране и перилните препарати,които  се опитаха  преди месец също да ни подведат,но надали някой им повярва.Спирам.

На тази част от статията, а и снощи на репортажа по БТВ по темата се смяхме дълго с моя мъж, и се чудехме дали някой се връзва на това, че  плажовете на нашето море стават за нещо. Точно защото всички мръсотии от курортите се изливат в морето.

# 498

Не е за смях обаче,чудовищно е.
Като си помисля колко хора събират пари да си заведат децата на море...а клоаките бълват.
И после се чудим защо малките /а и родителите/се обриват и стомасите им не са в ред

# 499
Привет, регистрирах се специално, за да попитам как стоят нещата с колективното пазаруване. Не съм ползвала до сега ваучери и исках да попитам по-компетентните дами как им се стува тази оферта ":
http://hito.bg/offers/view/offer/28

Веднъж съм била в салона но си правих косата тогава, не ноктите и бях доволна от фризьорката, но сега се чудя дали да се възползвам от тази оферта. Звучи доста приемливо като цена, даже повече от приемливо, след като пише, че се спестяват 29 лева, но вие какво бихте ме посъветвали?

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 20:54 от esika_noel

# 500
  • Sofia
за хората,които чакат прословутите силиконови часовници от колектива-днес получих мейл за пратка

Тия часовници станаха исторически (цитат от фейсбука на Колектива)

След сделката със страхотните силиконови часовници:
Шефовете: "Дано всички започнат да идват на време на работа!"
Колежките: "Кой цвят ми отива най-много днес?"
Колегите: "Ако само още веднъж някоя от вас ме пита кой цвят и отива ще ..." / "Всички ти отиват! ВСИЧКИ! И НА КРАКАТА СИ СЛОЖИ ПО ЕДИН!"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=209349779107122&set= … type=1&ref=nf  Crazy
Яд ме е, че съм ги изпуснала!!!  Mr. Green
Ако пуснат пак ваучери - моля, пишете!

# 501
Днес бях на маникюр по тази оферта. Изключително съм доволна - всичко беше на ниво, момичето доста любезно, а маникюра, който си избрах лично на мен ми хареса много как стана и затова ще го споделя с вас да ви се похваля Mr. Green

http://www.prikachi.com/images/818/3463818m.jpg

П.С. Ако някой си е купил ваучер за същата оферта да знае, че студиото се намира в блок 127-Б, а не в 127, както е написано в обявата. Двата са един до друг, но са различни. Аз се полутах малко, докато го разбера.

# 502
  • София
Някой ходил ли е в това кафенце? На снимките изглежда много приятно, дано и тортите да са вкусни  Peace

# 503
  • София
Някой ходил ли е в това кафенце? На снимките изглежда много приятно, дано и тортите да са вкусни  Peace

Ех, Лаленце, само за торти мислиш  Laughing! И аз погледнах офертата, но няма карта, а ме домързя да потърся номер 74-76 в коя част на булеварда се намира  Grinning.

# 504
  • София
Тaня67, не е съвсем така. И пайове или друг вид сладкиши ме устройват Simple Smile
Ама нали днес платих ваучерите за зумба, та съвестта ми е чиста относно тортите  Flutter
Иначе адреса ми го дава между Красно село и Хиподрума, сравнително близко е до Гоце Делчев  Peace

# 505
Да се включа за първи път и аз. Офертата вече я няма, но съм много доволна от лазерната епилация в Elos лазерен център. Много любезен персонал и отлични условия. Същото не може да се каже за козметичното студио Енигма, направиха ми набързо един диамантен пилинг, нищо съществено. Имам купен и ваучер за педикюр+маникюр при Боби-М, дано си заслужава. Засега съм доволна от този вид пазаруване, интересно е.

# 506
  • София
Дъщерята днес е ходила на педикюр с рибки в Студио Нова в Младост.
Това и е второ ходене и е малко разочарована.
Първия път бяхме в Слатина, на последната спирка на авт. 11 и селските рейсове, по друга оферта.
Та сега в Младост рибките били по-малко, накарали ги сами да си вземат еднократни чехли и да си мият краката. Отделно мивката за крака не изглеждала блестящо.
и двете с приятелката и са професионални фризьорки, работили са и педикюр преди това.
Не са доволни от обслужването.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 14:05 от Aisha

# 507
  • в града на вечния купон
Момичета само да ви се похваля, че в понеделник съм на радиочестотен лифтинг в Боби-м. Ако стана голяма красавица - ще се похваля Simple Smile
А да дам отчет по една оферта- в Гриззли. беше- за почивка в Карина Спа - във Велинград - http://grizzli.bg/team.php?id=24. Еми не си заслужава. Нашата стая беше стара.Току-що видях, че етрябвало да бъде ЛУКС - хахаха -е, не беше Simple Smile Без кола до центъра не можеш да стигнеш, сравнително тихо, но ние бяхме над ресторанта. Не бих отишла отново там.
добре, че не платих за ваучер за Карина Спа.................

# 508
Оффф, да се оплача един път и аз в тази тема Mr. Green - вкарах се в голямо приключение с тази оферта: Оферта за бански от Лапни.бг
И така... чинно си поръчах аз размер М (40), написах си всички данни в мейла и какво мислите получавам - коментар, че всъщност размер М отговарял на 38 Thinking, а не на 40. А в офертата ясно е написано, че 38=S, a размер 40=M и аз определено няма да се напъхам в S-ка... Та ще видим в понеделник какво ще получа от тия сладури, но вече ме заболя главата ooooh!Да го имат предвид тези от вас, които мислят да поръчват бански от тази фирма - виждам, че в момента имат същата оферта в Грабо.

# 509
Оффф, да се оплача един път и аз в тази тема Mr. Green - вкарах се в голямо приключение с тази оферта: Оферта за бански от Лапни.бг

Най-вероятно са китайски, а те са с умален размер.

Общи условия

Активация на акаунт