!
.
Само картоф и хляб е опитвала...

...
, че тя чете темите от нейния месец (умишлено не пиша кой е) и е супер разочарована - казва, че там само се карали постоянно, имало някаква мама, която все настоявала, че всички деца са алергични и само обиждала другите... пък аз ви похвалих, че всеки си казва мнението, без да го натрапва на останалите и че сте много задружни и постоянно излизате заедно на разходки (към които и аз ще се опитам да се присъединя скоро ))) така че - БРАВО на октомврийските мами! 
Не пропускайте написаното в статиите, че се среща рядко!!! Не се вкарвайте в излишни филми! Като една бабичка да кажа - едно време, преди 9 години като нямаше толкова интернет и информация, то и тогава си е имало и глутен, и АКБМ и лактозна непоносимост и какви ли още такива безобразни, ама като не сме знаели за тях - спокойно сме си захранвали с класическата попарка без много много да му мислим, пък ей ги на сега младежите живи и здрави! Чак се чудя нйкой път как така съм го отгледала голямото диване без да знам толкова неща

И я намирам във всевъзможни пози измежду решетката. Слагах я два дена на травел леглото тука, ми много по спокойно си спеше.

) Препоръчани теми