На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 188
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро, слънчица  Hug
Марвина, как ми стопли душицата рано сутрин  Heart Eyes (тъкмо сънувах кошмар и се събудих от ужас и сега ми мина). Ама представяте ли си тук да има една злобна заядливка - как ще ни скапе хубавата темичка и малко ще се пише! Голям късмет имаме, че наистина сме нормални интелигентни хора, разбираме се чудесно и сме много близки - за мен поне сте такива  newsm51 Благодаря ви!

Пашик, пуснах ти на лични за скрит линк. Мнооого сте хубави вие, цялото семейство  smile3521 Симонка е голям сладур!

Аз още се надявам да си спретнем по някое време обща среща по средата на родината  Mr. Green Може би към края на лятото, някъде около МартакЕли, сигурна съм че и Иринополис ще помогне за организацията... Само подмятам идейка, щото МНОГО МИ СЕ ИСКА! Иначе знам че ще е трудно да се съберем, но не пречи да си помечтая  Heart Eyes

Ние с Ева днес ще посрещаме гости - нейната астрална сестричка  newsm44 Те двете заедно се родиха в една родилна зала на съседни родилни маси с 10 мин. разлика и после бяхме в една стая в болницата. Много се вълнувам и ставам да спретна нещо вкусничко за мамите, а на децата съм приготвила две проходилки (другата бебка си няма), люлка и бънджи.

# 151
еййй, Мирче, супер! аз раждах с една мама от Перник и няма как да ги съберем децата. А и тя така се беше ошашкала, че и телефоните не си взехеме....

Краси, и аз за стафилококите - с Момчил си "спечелихме" такива от родилния дом - тогава аз пих АБ, а той го приемаше през кърмата. Лекарят ми ми каза, че когато детето се кърми, е най-добре и двамата да пият АБ, защото стафилококите се прехвърляли - от устата на детето към майката и от майката към детето  newsm78 аз пиех много силни дози Аугментин 2 х1 грама цели 3 седмици и след това резултатите бяха отрицателни и при двама ни. Ти пила ли си АБ заедно с детето?
за избора на лекар - много съм доволна от нашия педиатър, но е в Младост. Ако искаш ще ти пратя данни на лични.
вчера имахме гости - една моя съученичка бременна в 8 месец. натоварих я с армагани, които вече не ни трябват. децата не спаха следобяд, снощи бяхме като пребити и днес се излюпихме чак след 10 часа  Crazy сега и двамата са гладни....ииии трябва да ставам!

лек и слънчев ден от нас  Hug

# 152
Girls, мерси за инфото!  Grinning

# 153
  • Русе
Добро утро и от нас HugПри нас нищо ново затова само чета за да не ви изтърва
Нашите пъпки по ръчичките ще се окажат че са от топлото май откакто застудя започнаха да се покриват ,а дали може да са от Дентокида и него го спрях по това време  newsm78

# 154
Дадох овесена каша на Лактана, сложих една ч.л. каша и кърма колкото пое. Много добре се прие. Утре повече Party

Диде, много ми е далече младост, трябва да е в 12-та, защото нямам кола и трябва да ми е на близо. Всичко става и не мога да разчитам на случайността. Иначе аз АБ не съм пила, още в 3-та ми казаха, че не трябва, аз все пак смятам, че е нужно, защото не ми е ясно как от устата на сучещощо ми бебе не преминават и при мен тия коки... НО Докторите казват "не"...

Той пи АБ 7 дни, дали това е причината за положителния рез.? Но пък в носа вече няма newsm78 . Пълна мистерия и няма кой да ти каже една дума #Cussing out
Ох, стига съм ви занимава с мойте глупости. Hug Embarassed

# 155
  • София
Пашик, страхотни красавици!!!  Hug А това с тях голямата им какичка ли е?  Sunglasses Mr. Green
Мирче, такива специални приготволения  Grinning ми да наминем и ние  Party  hahaha
А идеята за обща стреща ми допада много - представяте ли си да си запазим един хотел някъде!!! Много бебета на едно място, ТРЕПАЧ!!!  Laughing Персоналът ще напусне още след първата нощувка  Laughing

# 156
  • Русе
marvina   Joy hahaha права си

# 157
  • У дома
Здрасти, банда!

Пашик, много са сладки двечките, да са ти живи и здрави, а Симонка колко много е пораснала и много си приличат с Габи. А тя как кара ваканцията, имате ли много книги за четене. Карина имат 13 книги и все дебелички, незнам просто докъде ще я докара, но не съм я оставила да почива, то няма за кога с такъв списък, чете от първия ден и даже забелязвам колко гладко започва да чете.

А относно всички, които сме се събрали тук, мога да заявя смело и безотговорно, че сме страхотни и много си помагаме със съвети, било то поискани или не  Mr. Green И аз ви чувствам много близки. Задължително всяка сутрин ви изчитам, след като се приберем от разходка пак, преди да си легна пак. Не винаги мога да пиша, че нали компа ми в стаята при децата, но винаги ви следя.  bouquet

Марви, май си много права  Laughing

Айде, ще приготвям децата за днешната разходка, малчо дремна 1 час и сега похленцва, търси си излизането. Каката нещо не иска, ама има ли избор детето  Mr. Green. Дано успеем да се разходим и тогава да завали, нещо тъмните облаци днес са в повечко.

Желая ви страхотен ден, пълен с много и хубави емоции.

П.П. Лъчко днес ме изненада - пляскаме с ръчички

# 158
И аз съм за среща ""някой слънчев ден"

Алекс днес си прасна главата.По принцип гледам да не го оставям седнал на теракота , но той си пълзи и сяда сам да си играе където намери.И днес се чу страшно дрънчене от главата му и после рев.Притесних се защото се удари отзад-отпуснал се е назад и се е трясналОпазих го толкова време да не падне от кревата досега , а той взе че от седнало положение се изтрещя.Иначе не рева много и не беше истерично.Ама сега следя за повръщане и сънливост.Той заспа , ама така или иначе по това време си заспива.За какво друго да следя според вас или това е достатъчно.Ще му дам сега Арника монтана- тя нали е за травми и това е.

Заместени хранения май са 2.В 5ч кърма,в 8 кърма, 11ч-каша,14ч пиУре,18ч-кърма и малко плодово и в 21,00 -пак Цица
временцето тук е много приятно-айде на разходките,макар че знам че след удър по главата е добре да не се стои на слънце и да не се гледа ТВ.

# 159
Тини, следи го за цицина и дали минава. А за слънцето - така или иначе главичката му трябва да е на сянка, чистия въздух е най-доброто! В морската може на някоя сенчеста пейка да се паркирате Peace Дано се оправя бързо!

# 160
  • София
Почерпете се за 11 месечинка на бебките ми!

# 161
Привет, банда  Party Party

Ние бяхме в болница, но днес ни изписаха и вече сме добре. Много да си пазите дечицата, защото е ужасно да си видиш детето цялото надупчено, с абокати и на системи.

Честита месечинка на малките принцеси, хаиде още месец и цяла годинка.   bouquet  bouquet

Имаме нова тема, сега ще четаааааа.  Crazy Crazy

# 162
  • Русе
Reni_Vo какво му беше на сладура
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥  честити месечинки на малките сладурки да са ти живи и здравички Hug

# 163
На бургаска земя съм!

Ще пиша и чета като се пооправя.
Пътя беше ок, Нико е голям пътешественик. Чак на лодки се вози и много се забавлява.

Марвина, почисти си пощата.  Laughing

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 15:11 от Milla Elaine

# 164
  • София
Димяни, честита месечинка  Hug  bouquet Ех, леле, скоро ще има ЧРД  Party

Рени, защо така в болница?

Мила, добре дошла  Hug

Аз пък да ви кажа, си мислех, че във всички отчетни е толкова кротко и спокойно като при нас. Много е приятно тук, спор няма  Hug

Общи условия

Активация на акаунт