напълно те разбирам! Моят беше 6 дни така. Важното е, че всичко е свършило и вече сте си вкъщи 

Иначе и аз започвам да се съмнявам в някаква инфекция. От март месец Гоговият нос все не е наред. С капки се пооправя за седмица и после пак започва да хрипти и да сумти. Иначе няма температура..

Всъщност и е второ падане, миналата седмица баба и я изпусна на плочките на глава, къв рев беше тогава... 
Рени 

)
Ако е сполучливо няма да се налага лекарска намеса.Поне така разбрах.И изследвания всяка седмица в рамките на 4 седмици,после 2 пъти месечно.
Усещах аз,че нещо в организма ми не е наред. 

Но доволно държим 10.200
Сложиха му реимунизацията на БЦЖ-то и по живо по здраво у дома без рев
Дано е нещо моментно.

)! Една обиколка на Борисовата и приятна отмора на сянка при Писето (обяд, специално подготвен за нас) и след това леко да пораздрусаме обяда в парка. А, а, а?
Какво ще кажете?

добре, че сте го открили! Миличката! Дано лечението даде бърз и траен резултат! 

Незнам какво стана с кроткото ми дете, сега е бяс. Няма спиране, сърди се ако не стане на нейната иска да ходи някъде а неможе, абе лудница. Днес в самолета направо крива и щастлив аме направи. Хем полета беше половин час, не ми се мисли като летим за Варна 3,5 часа какво ще я правя.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1219982031
Ще е дълго лечение, но накрая всичко ще е ОК
Успех! Да не се налага намеса!
Високото кръвно не е ли за възрастни дами, като мен
За вас младите висок адреналин се полага 
А кога ще стигнем до пълзенето - не знам. Ама аз май вече не искам да пълзи - я по-добре да си седи в проходилката, бънджито и люлката да не хвърча след нейните белички

Сетила съм се за твоя мъж сега юли ако изтече давността на делото, както беше писала веднъж, дали няма да го пуснат вече?
Препоръчани теми