На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ами направи гнойна ангина, поддържа два дни висока температура и накрая и разтройство. Пуснаха ни кръвни изследвания, много ниски левкоцити и хайде в болницата. На системи 24 часа и 3 дни на антибиотик и сега сме добре.  Praynig Praynig
Ще бъдем на диета извесно време, но сме вече вкъщи.

# 166
Рени, Hug напълно те разбирам! Моят беше 6 дни така. Важното е, че всичко е свършило и вече сте си вкъщи Hug

Тони, кога се изнизаха тези 11м... Party

Мила, добре дошла! Приятна почивка!

Бърди, отчетни като нашата са рядкост Hug  bouquet

Ние си намерихме нов педиатър. Нашия утре сутринта ще ни приготви документите. Явно усещаше човека, че натам вървят нещата... и няма против Mr. Green . Ох, дано новата е "у свет"! Praynig

# 167
Хей, привет и от мен
Ех, Рени , не ви се размина болницата ...Сигурно наистина е ужасно да видиш мъничките ръчички надупчени Cry
Хейли, много неприятна ситуация. Ама и докторът ви е... #2gunfire #2gunfire #2gunfireИначе и аз започвам да се съмнявам в някаква инфекция. От март месец Гоговият нос все не е наред. С капки се пооправя за седмица и после пак започва да хрипти и да сумти. Иначе няма температура..
Аз  вчера се озовах в спешното. Високо кръвно.По принцип съм с ниско, но вчера нещо ми стана. Аз се поуплаших заради бебе, чесмр сами двамата. Обадих се на мъжа ми да си дойде по-рано, добре, че може и оттам - в спешното. Преляха ми една банка Манитол с Декаприл (май беше). Тати обикаляше с бебе навън, в седме ги пуснаха при мен да се кърмим... Абе смотана история. Днес пак нещо не ми е много комфортно, но се държа.
Мила, добре дошла на родна земя
Пашик, много хубави сними. А каката е истинсак красавица!
И аз не съм писала по други отчетни, в предишна октомврийска  бях много з амалко и си мислех, чки сме еднакви, ама явно не е така.. Радвам се, че се случи да съм тук. Хайде стига толкова, че малкчо напира и той да пише.

# 168
Алекс най- после си получи първоиУнският подарък от Ванеска на Бебз.Татко му днес не го забрави в офиса. Амин Mr. Green
Подаракът е страхотен , а картичката...............нямама думи просто.Страшно се изкефихме с татито и се посмяхме даже с глас  , а малкият веднага се заигра и чака Ванеска. Embarassed Laughing

Днес пристигна и Уолкъра на Фишър прайз,диването така не се е радвало и кефило на нищо.Страшен шоу ви казвам.Засега само си играе с него , защото неможе да удържа цялата тежест върху краката си, но определено знае за какво служи и се опитва .

легео- що така бе?От какво го вдигна това кръвно и какви са признаците

# 169
Легео дано не се случва пак  Praynig
Рени дано и ти повече не виждаш малкия така болничък, бързо възстановяване  Hug
  И ние днес имахме първо падане  Confused Малката спи в количката след обяд, излезнах до тоалетната за минутка и се чу вик. Тя по принцип от тази количка не можеше да излиза, защото е много дълбока. И тръгвам да влизам при нея, не мога да отворя вратата, тя паднала и се търкулнала пред вратата. Изжулих я лекичко да отворя, нищо и нямаше, почна да се хили. Добре, че е с килим и балатум и е меко, явно и на телце е паднала, нямаше и зачервено. Ама ме тресе още параноята  Crazy Всъщност и е второ падане, миналата седмица баба и я изпусна на плочките на глава, къв рев беше тогава...

# 170
Хей ме на  Hug

Легео  Hug Рени  Hug

Мила,добре дошла на родна земя Simple Smile

Честита месечинка на сладките ни бонбонки Simple Smile)

.Вчера бях на ендокринолог,назначи ми изследвания ,при което се откри ,че ТСХ хормона ми(каквото и да значи това,е 0,000 mlu/L),доколкото разбрах,става въпрос за хиперфункция на щитовидната жлеза,изследваха ми и още някакви хормони,като само някакъв фт4 беше леко завишен.Сега следва лечение от 12-18 месеца,изписаха ми някакви неща,които БОга ми не знам за какво са ooooh! Ако е сполучливо няма да се налага лекарска намеса.Поне така разбрах.И изследвания всяка седмица в рамките на 4 седмици,после 2 пъти месечно. ooooh! Усещах аз,че нещо в организма ми не е наред. ooooh!

Не мога да се включа адекватно по другите теми.

Болничките бързичко да оздравяват!

Мишанка,добре завърнала се! Hug

Краси,дано имате напредък с новия доктор и Мони да се пребори със стафилококите!

# 171
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти банда,  Hug

Ние днес вечерта бяхме на консултация...Голям смях падна в кабинета,че за малкия специални нагласи на кантара има.. hahaha Но доволно държим 10.200  Flutter  Сложиха му реимунизацията на БЦЖ-то и по живо по здраво у дома без рев  Party
Да кажа,че в ''Кауфланд'' отново има промоция на памперси 31 лв кашона от всички размери. Ние доволно награбихме едни 5-чки и то от новия модел  Crazy Flutter

Nad  Hug Дано е нещо моментно.
hailie бравооооо! Дано срещнете разбиране от страна на новия док!  Peace
legeo,не се тормози на празно, пази си тревогите за пубертета,дотогава малкият бонбон ще ти е регулирал стойностите!  Hug Crazy  Mr. Green Почивай си повече!
tini,честита ви придобивка! Големи са сладури с това прохождане!  Joy
Димяни, честита месечинка!   bouquet
Reni,добре дошла в домашна обстановка!  Hug

# 172
Здравейте, момичета!

Набързо пускам няколко мухи да мислите над тях и отивам да си лягам, че направо ще пукна от недоспиване (миналата нощ не сме спали до 5 сутринта....)  Tired

Та, хайде на Бебешко кафе тази неделя, който може!  Party

И другата муха е другата седмица, когато го дават огън и жупел, да се видим в Борисовата към ранния преди обед (т.е. преди обедното пиУре (Тини не мога да се сдържа просто, извинявай Crazy)! Една обиколка на Борисовата и приятна отмора на сянка при Писето (обяд, специално подготвен за нас) и след това леко да пораздрусаме обяда в парка. А, а, а? Simple Smile Какво ще кажете?  Mr. Green

Хайде, лека и спокойна на всичкииии!!!  Hug

# 173
Егати, напълнихме темата с болести. От всякъде изниква по-нещо.  Tired

При нас май няма подобрение, въпреки всички инхалации, урбазони и антибиотици с които го мъчат дребния. Тази нощ се сменяхме на два часа с Мартин да го дундуркаме Радо, защото се будеше на всеки пол час със страхотен рев. Казахме на сестрата като отидохме за инхалации, да не би да е от АБ, тя го прегледа, чука му в устата и заключи "мъжа има зъб"  Mr. Green Беше готина и малко ни разведри, че доста бяхме се сдухали и двамата с Марто. Та, с много мъка и рев май и Радо ще успее да се озъби.  Laughing

Всички болни малки и големи, пожелавам скорошно оздравяване!  Hug

Бегам да нанам, че незнам тази нощ каква ще е!

# 174
Наде,  Hug добре, че сте го открили! Миличката! Дано лечението даде бърз и траен резултат! Praynig

Легео, от какво така се е случило?  Hug

Мириамс писа, че е (са) в болница (във Фейса) и повече ни вест, ни кост... Някой знае ли нещо??

Беболе, и на вас много ви се насъбра... Hug

ЕЙЙЙ, НЯМА ЛИ КРАЙ ТАЯ ЧЕРНА СЕРИЯ??? #2gunfire

Ани, страхотни предложения! Аз съм ЗА и двете!!! Само да сме здравички, в неделя сме на линия Party

Мишанка, не се шегува Несторчо... Аз не знам дали и 7.500 е стигнал Laughing

Тини, давай снимкииии Mr. Green Ако има, и на картичката. Ако няма - да направиш Mr. Green

# 175
Какво става, бе момичета?! Тая темичка само неприятности, свързани със здравето.  Sad
Много гадно! Бързо да се оправят всички!

# 176
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се разпиша и аз.

Над кофти,но не непоправимо, добре, че си се усетила навреме. Бързо и успешно възстановяване  Hug
Рени ейй значи как ми се е намъчило сладкото зетче, да се табилизира бързо, бързо   bouquet

Оле никак ли не е по- добре Радо  Confused Последно зъба ли е причина  Confused. Каквото и да е, да се оправя, че се намъчи детето.

Ние днес с Мила бяхме цял ден в Осло. В посолството не минаха без цигански номера, от това отърване няма май  Rolling Eyes, но поне свърших работа и се андявам до седмица да ми пратят пасавана.
Мила последните два дни много се промени. Подивя  Shocked, ама буквално.  ooooh!Незнам какво стана с кроткото ми дете, сега е бяс. Няма спиране, сърди се ако не стане на нейната иска да ходи някъде а неможе, абе лудница. Днес в самолета направо крива и щастлив аме направи. Хем полета беше половин час, не ми се мисли като летим за Варна 3,5 часа какво ще я правя.  Shocked Confused

Мила днес на летището в Осло видях двойничка на твоята Мила. Ама едно към едно, чак се сепнах в началото и добре огледах майката и бащата  Laughing. Че и братче си имаха на същата възраст като нашите бебоци. За пръв път ми се случва такова нещо  Shocked

# 177
  • София
Вижте моето Еве как ни весели у нас  Joy http://www.facebook.com/profile.php?id=1219982031

Хейли, най-после! Дано е лекар по душа и да сте доволни от нея! И дано да приключат вече патилата ви и всичко да се оправи  Praynig

Димяни, честити последни месечинки  Mr. Green Следващият месец ще си имаме ЧРД!
Оле, хайде стига вече болести - оправяйте се вече!

Наде  Hug  Hug Ще е дълго лечение, но накрая всичко ще е ОК  Heart Eyes Успех! Да не се налага намеса!

Рени, добре че вече сте добре и у дома! Ехх, горкото пиленцеее..........

legeo, ти пък направо ме разби Simple Smile Високото кръвно не е ли за възрастни дами, като мен  hahaha За вас младите висок адреналин се полага  Mr. Green Добре че си се възстановила бързичко.

Много паднали и  изтрескани дечица - пазете ги, хей! И Ева се изсипа от дивана, но без последствия... този път  Joy
Днес наааай-после се обърна около 16 пъти  hahaha А кога ще стигнем до пълзенето - не знам. Ама аз май вече не искам да пълзи - я по-добре да си седи в проходилката, бънджито и люлката да не хвърча след нейните белички  hahaha

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 00:04 от Arim

# 178
Добро утро!

МирчеJoy хаха, колко весела Евичка  Laughing . Много се смях! Laughing Иии, честито ви обръщане! Party

Бобче, сигурно Мила така се нахъсва да направи нещо Grinning . Дано бързо отмине този период!

И, последно, давайте по-бързо да я изпишем тази тема, че да оздравяват всички болнички!

# 179
  • София
Наде, за ТСХ-то да ти кажа, не му се стряскай, гаден хормон е, прави каквото си иска, но подлежи на корекция сравнително бързо - предполагам, че л-тироксин са ти изписали.
Само си го пий както си трябва, че моят от 0,0018 преди 6 месеца, от нередовно пиене и непускане на изследвания, когато трябва, сега е в другата крайност - близо 19 (трябва да е максимум 5). Както каза ендо-то ми - каквото човек сам си направи, друг не може да му го направи  ooooh!

Бобче, дано всичко е наред с пасавана и дано скоро кацнете на родна земя  Hug Сетила съм се за твоя мъж сега юли ако изтече давността на делото, както беше писала веднъж, дали няма да го пуснат вече?

Хайде всички болнички да оздравяват  babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт