На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте милички, много мъчно ми стана да прочета за болните дичица и мами. Cry Пожелавам скорошно възстановяване на всички и отсега нататък само хубави новини да чета Hug
Димяни, честита 11 месечинка на твоите съкровища!
Pashic, много са ти сладки дечицата, а ти наистина си им като по-голямата сестра Blush
Мирче, твоите снимки не можах да ги видя, и докато се сетя ти пратих покана, а после гледам, че това е от профила на мама, така че можеш да игнорираш поканата
Бобче, браво, че си се преборила с тези посолството, че като нищо можеха да те върнат за някой документ или печат примерно.
Мила, приятно изкарване в БГ Peace
Ние най-накрая резервирахме почивка, ще отидем на Мадейра, и миналата година се канихме, но в последния момент трябваше да откажем резервацията заради моята проблемна бременност, така че сега реших пак да е там и дано този път всичко да е наред.
С нетърпение очаквам да дойде това време, че сега сме с бабата и дядото на мъжа ми за месец и ми е леко напрегнато и неконфортно, но ще го преживея някакси.
Пожелавам ви слънчев ден и приятни разходки, милички Hug

# 181
Добро утро!
Мила,добре дошла на родна земя и скоро ще запознаем бебчетата. Hug
Наде,мн е кофти като се разбъркат хормоните ,мн е важно правилното лечение.Дано скоро всичко е ок при вас!
Аримче,разкошна е Евичка !

Ей мами ,много ми вдигнахте настроението с това ,че съм им по -голяма кака на децата ми.Аз така съм се комплексирала с този корем и паласки ,че се чудя как да сложа бански!Ама вие ми вдъхната кураж! Hug

Флъфи,дано почивката е най-прекрасната ,която се изкарвали до сега !
И ние тези дни ще правим резервация за 26.08 ще е нашата почивка.Вчера подадохме документи за задграничен на бебка ,мн сладка снимка й направиха ! Heart Eyes

Легео,миличка я се стягай !
Аз днес съм с три деца,редовно си викаме племенницата за през деня ,тя наборче с каката и мн се разбират и играят!
Позитив,нашата кака хич не й се чете ,само й мрънкам.Започнала е Пипи дългото чорапче и е до 50 страница  ooooh! ,ще я юркам повече!Браво на Кари!

# 182
Честити месечинки на порасналите сладкишчета! Heart Eyes

Над, аз 5 години пиех лекарства заради хиперфункция на щитовидната, и то защото бях много несериозна с лечението в началото. Преди да забременея спрях хаповете(всичко беше ок около 6мес преди това). След раждането, на 4тия мес жлезата беше минала в хипофункция, но сега май пак е в другата крайност  Rolling Eyes  Пий си лекарствата както са ти казали, за да се оправиш по-бързо!

# 183
Днес моята Евка става на 8 месеца и по този случай сутринта отново се изплющя от леглото. Беше добре заградена с възглавници, как ги е прескочила не знам.  ooooh! Добре, че спалнята ни е ниска.
И тя се върти нон-стоп като пумпал е, не може и за секунда да се задържи в една поза.

Бобче, същия случай и при нас. Кротка, кротка и от два дни насам няма такова диване.  Confused Laughing

Димяни, скоро ще е голям купон за първия рожден ден на твоите бонбонки.

# 184
Честити месечинки бебчовци сладки HugБъдете многоооо здравички.
Легео,много кофти мила,пази се. Hug
Мами,кажете ми с какво да мажа венците,подути,червени,а зъбче няма  Cry Ники по цяла нощ не спира да плаче,сърцето ми се къса.Търка с ръчичка венците,мажа с Калгел,но не помага Tired

# 185
Леле, Бобче, значи Мила си има двойничка.  Laughing

Момичета, много болести наистина.  Praynig
Дано по-бързо се оправят дечицата  и техните мами.

Наде, какви са симптомите за тези хормонални проблеми?

Пашик, къде ще ходите? Хайде на среща, да.
Аз се чух с Цвети, тя днес пристига в Бургас.

Ноел, честита месечинка!

Димяни, лелее ти  вече си имаш големи момичета.  Heart Eyes

# 186
Здравейте мамчета!
Вчера и ние ударихме 8-те месеца! От няколко седмици Зори казва отчетливо и съзнателно тата а от няколко дни само това повтаря! Преди 2 -3 дни се изправи сама от легнало в седнало положение и много и хареса та от тогава не спира да се вдига. Опитва се да се измъкне от коланите на шезлонга и количката. Върти главата за не, пляска с ръце за браво, пръцка с уста като Евчено на Мирка, яде си краката, отваря шкафове, пералнята, дърпа щорите, рови ми в джобовете и чантата............ абе няма спирка.

Наде за проблема със щитовидната - дано се оправиш по бързо. И аз имах увеличена жлеза преди години и много ме е страх. Получава се от нерви. При мен симптомите бяха - за 2 месеца от 50 кг станах 41кг, треперех, сърцето ми биеше като на заек, бях отпаднала, депресирана. Много е гадно. Знам, че е много трудно но трябва да си спокойна и да взимаш редовно лекарствата /от които би трябвало да качиш килограми/. Стискам ти палци бързо да се подобриш и да няма странични реакции.  Praynig

Честита месечинка на Ева на Ноел както и на другите бебоци празнуващи днес.

П.П.

За малко да забравя - ето рецептата за бисквитите:

Безглутенови бисквито за бебе

Продукти:

1 ч ч брашно от елда / ориз
1 ч ч готова каша на прах /по добре е плодова/
3 с л зехтин /олио, разтопено масло /
Около ½ ч ч вода / мляко, чай /

Приготвяне:

Смесете брашното и бебешката каша, добавете постепенно олиото и с разбъркване започнете да добавяте по малко вода. За начало сложете 1/4 ч.ч. и сипвайте по малко, докато тестото се офори на топка и започне да се отделя от стените на купата. Разточете го до дебелината на бисквита и изрежете формички по ваш избор.
Наредете бисквитите върху хартия за печене и печете за 10 - 12 мин. или докато придобият златист цвят в предварително загрята фурна на 200 С. Бисквитките се съхраняват в добре затворен съд.

Зори ги хареса само като отхапе парченце и започва да кашля като Алф когато изкарва топка косми!  Joy

# 187
Мерси, момичета, наистина по-хубаво от вкъщи няма   bouquet  bouquet

БебОле, Радо промени ли си режима на хранене? Ники започна да яде като новородено на 3 часа, направо в чудо се видях и ми казаха, че е от урбазона, повишавал апетита. Crazy Crazy

Честити месечинки на малките съкровища.  newsm32

# 188
лЕ-ЛЕЕЕ Ами аз забравих ,че имаме месечинка  ooooh! Crazy Моята бонбона става на 8 месеца !Брей колко е голяма само!
Честито и на другите бебчета с нашата дата ,да са ни живи и здрави!
хайде да се почерпим

Мила  и до Бургските мами хайде да задействаме за утре среща от ранен следобед ,че да има време достатъчно да се наприказваме Peace

# 189
Честито на месечинките днес!   bouquet

Благодаря са съпричастието и пожеланията!  Hug

Рени, много на често яде, особено през нощта, но при нас май е смесено и със зъбоникнене. Сестрата каза, че неспокойствието му се дължало на зъб, който аз още не виждам. Та незнам и аз какво е, ама новородените пасти да ядат.  Tired

Ние повтаряме и потретваме. Аз в момента едвам дишам, Симона и тя и ако се пренесе на Радо отново, който още не е оздравял де, направо ми иде да се гръмна. Купихме инхалатор, поне вкъщи да си правим инхалациите ако се наложи. Утре е последен прием на урбазон и АБ и се надявам да се оправя детето. Само се чудя как да се пазим един от друг, без да се разделяме.  Crazy

Бобче, казаха че имал подобрение и затова днес инхалациите са само 2 пъти вместо 3 пъти. дано е към края тоя кошмар.  Praynig

# 190
Оппа ето ни и нас
Слава богу на Габриел му минаха пъпчиците, така  и не разбрахме от какво са newsm78 Доки каза че може и да е от храна, но мойе и от прах, сапун, или друг препарат. Но както и да еминаха му с Фенистил капки.  Wink ако на някой му се наложи да знае, много са ефикасни още от първия прием  се скриха пъпчиците.
Тини то колкото и да ги пазим няма как постоянно да ги следим, ще има и такива "произшествия"Габриел падна от леглото преди няколко дни, за секунди се захласнах - шиех нещо и хооп както се вартеше и лазеше по спалнята и падна..... изкарах си акъла чесно ви казвам имах чувството че сърцето ми падна в гащите. Слава богу не се одари сериозно, малко му се зачерви челцето- следях го за цицинка, но не стана. Ама дето се вика.." юнак без рана не ходи" Wink как ще пораснат иначе.
Димяни  Hug Честита 11 -та месечинка да са ти живи и здрави малките принцески   bouquet А мама да им спретне един прекрасен рожден ден другия месец   Gift newsm38

Аз глутена отдавна го въведох- първо с каша- овесена, ръж не сък давала , после някаква дръга каша имаше ечемик и после му дадох бисквитки , а в тях има пшеница и после сухари. Не ми е направил никаква алергия, за сега, явно си понася глутена добре.
Вече сме на детска кухня и малкия я харесва.
Варненки аз мисля да се пускам към Морската- ако някой има желаещ да звънка  Wink

# 191
Здравейте момичета и бебоци Simple Smile
Чета ви редовно, ама нямам време да се включвам..Да се похваля си взех изпита и сега кипи усилена подготовка за държавен Simple Smile
Ние сме си добре, все едно и също, само времето малко ни саботира тези дни - в един момент пече и е жега, в следващия вече гърми, трещи и вали Sad Малчо вече се побърква вкъщи, добре че успявам по 1 час сутрин да го извеждам..
Много болнички пак.. Бързо да се оправят..
Краси, тея стафилококи наистина са много упорити.. Дано да ги излекувате бързо..
Мирче, много се радвах на твоята принцеска.. Ама тя е страхотна! Много, много красива! Както и на Пашик госпожицата, страхотни малки дами Heart Eyes
Не съм, Стоянчо бая се е кунтузил, добре че бързо му е минало Simple Smile И така пак е голям бонбон  Heart Eyes
Мила, добре дошла на родна земя Simple Smile Дано си починете хубаво и изкарате незабравима ваканция  Hug Peace
Наде, милата тя  Hug Не мина този лош период значи и за вас! Стискам палци нещата вече да се оправят окончателно, както за теб, така и за Коко и повече да нямате неприятности..
Оле и на теб същите пожелания.. Бързичко да се оправяте всички!  Hug
Боже аз за какво влязох да пиша, а се отплеснах за други неща..
Честита 11 месеченка на талисманчетата ни Вики и Валя! Да са най-щастливите и обичани деца! Да правят белички, но и да слушкат!  Heart Eyes
(малко със закъснение, но чак сега имам време Димяни да ме извини.. И с нетърпение чакам да мине още месец и вече ще си имаме големи госпожици на по годинка Heart Eyes Peace)
Тц, май много дълго стана..
Честито и на днешните месечковци Simple Smile
Ето ни и нас: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2161290834614&set=a.1 … ype=1&theater
Забравих да питам мамите, чиито деца са записани вече на кухня, кажете какво дават на тая кухня, че съм много неориентирана Simple Smile И дайте си мнението ако може: Да готвя ли или да го запиша на кухня? Кое е по-добре? newsm78 #Crazy

# 192
Здравейте милички
Честито на всички месечинковци-да са здравички и послушнички
Ние се прибрахме с баткото ни от тържеството му,взехме си дипломата,която е 5.80 и утре ще се записваме за прием-дано имаме късмет.
Бубката от днес е на кухня и папка крем супа от броколи-много и хареса.Не взимам всичко засега си избираме част от менюто.
Надявам се времето вече да се оправи и да се видим в по-голям състав,а за неделя и ние сме с вас.
Много     Hug    за всички,при нас започна да вали
Сега прочетох за Анаста-и Ванко когато имаше стафилококи там ни изследваха и според процента ни определиха разтвора  за биене,беше много болезнено и много упорити тия гадинки.Ванко се зарази от плуването и после го спрях.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 15:28 от piseto1

# 193
  • София
Мами,кажете ми с какво да мажа венците,подути,червени,а зъбче няма  Cry Ники по цяла нощ не спира да плаче,сърцето ми се къса.Търка с ръчичка венците,мажа с Калгел,но не помага Tired
Мажа и масажирам с гелче Дентинокс и ако до половин час бебка още плаче, давам Калпол или Нурофен - успокоява се веднага и заспива. Спи по цяла нощ, защото болката във венчето я няма. Милото ти, колко ли го боли...

От около час слушам това  и мноооого се кефя  newsm44

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 15:31 от Arim

# 194
Привет!

честито на месечинковците! Честита 11-та месечинка на талисманките!

ние се прибрахме от консултация - Майчето е точно 8 кила и 72см, а майка й я закара и докара от поликлиниката съвсем сама  bowuu  Whistling

Оле, бързо оздравяване на сладурите ти! Мислите ли за смяна на климата, като се оправят?

Бърди, писах ти ЛС  Hug

Общи условия

Активация на акаунт