На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
   Идвам, идвам  Simple Smile Ще се оправим. Хванах се пък аз да публикувам в Продавалника каквото не мисля да взимам в Англия, леле голяма занимавка, но поне се разсейвам като сън не ме лови  Confused
   Да се махам, че след малко Хайли ще дойде със закуската  Mr. Green

# 211
 Hug Много ми е тъпо за Марвелъс Confused и я разбирам!

Честити месечинки на сладките бебоци! Да са живи здрави!

Ох, при нас е ужас с венците ooooh!

# 212
  • София
 Sad Ей че ми стана тъпо за Marvelous... определено е кофти това, все пак всички получихме подаръци  Confused... а знае ли се кой беше подаряващият?  Thinking да не би да е забравил? или пък да не би да има проблем с пощите, мисля че Саманта Упс имаше забавяне (поне доколкото си спомням)... ей, че гадно  Sad тя като написа няколко пъти все си мислех, че е забавяне в пощата и за това даже и не коментирах нищо...

Роси, изпрати ми моля те адреса на Marvelous, нищо че е вече късно и сигурно се е обидила - но по-добре нейната Евичка да получи подаръче Naughty а и все пак няма да си изоставим приятелчето така Wink

Milla Elaine, добре дошла! Изчистих си пощата Blush
Много е хубаво, когато чета, че някой се е прибрал от чужбинско  Hug Видях се с една приятелка миналия ден, пак така живееща извън БГ... Чакаме и Бобченка да се завърне Hug
А какво стана с Марис, скоро май не е писала! ...Те дали ще си идват насам (щях да напиша "лятото насам", но се сетих че то при тях все си е лято, та няма много смисъл лятото да е причината да си идват тук ))))
Имаше ли още някой далече от БГ и да чакаме да се върне за моренце ?
Miss Fine точно такива стойки почна да ми "чупи" и мойта госпойца от седмица насам  Laughing до сега спеше само по гръб с вдигнати ръчички, а сега само на една страна и то точно по начина който описваш, че по някое време даже и по корем се завърта да спинка... щом има и други бебчета е явно някакъв период в растежа  Heart Eyes

На Мартини много са се надули отгоре венчетата, явно напират горните зъбчовци, ама е едно мрънкане  ooooh! ...
Дали ви се оплаках, че май има някаква непоносимост към млякото?  Thinking Първо беше преди мн.време, когато установих, че дупето й ставаше яко червено, когато аз пиех "истинско" прясно мляко... за това по-късно като почнахме кашите първо й ги давах с мляко ХА, но преди три седмици като свърши кутията с ХА, доки ни каза да си давам вече обикновена млечна каша и личицето й стана цялото червено - както изгаряне от слънце, но само на местата, където я е "докоснала" кашата и след 20тина минути изчезна зачервяването, така обаче стана и следващите два дни и спрях да й давам млечна каша.... взех пак мляко ХА, мина повече от 10тина дни и на консултацията доки каза пак да пробвам - сега червено става само на няколко места и то мънички петънца... май пак ще спра за още 10тина дни и ще пробвам после пак, но мисля да не въвеждам нови неща (месо, риба, жълтък..) поне докато не "овладеем" млечните... Thinking

# 213
  • Сливен
честити месечинки на МАРАЯ на ева 86 НЕСТОР НА МИШАНКА   Hug ,МАРИЯН и БОЖИДАР  на nina.petani ,НИКОЛА на барбалетка

# 214
# 215
Хм, това с подаръка е кофти наистина...

Пашик, аз в четвъртък не мога. Някой от следващите дни да е.

Нико е нетърпим.  Tired

# 216
Мами,заради подаръците има и обидени, и с право !Само Ева на Марвелъс остана без такъв ,заради което Мимето не желае да влиза във форума! Confused
е чак пък толкова...  newsm78 както казват по филмите:  WTF?????!! Лично от мен и Мая: пращаме на сладураната Ева здраве, защото всички знаем, че кел файда от армагани, фльонги и прочее, ако не си здрав  Hug  Hug Hug

Мария,добре завърнали се с Пухчо  Hug гледах снимките, ама и  ти си смела, да го нащракаш в болницата  Hug  лекарите казаха ли от какво е кръвта в акото?

А някой ще ходи ли на 08 юли на Whitesnake Mr. Green да вЪ попитам? ние имаме на 07.07 годишнина, и сега изнудвам мъж ми да ме води  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

# 217
  • София
Miriams, явно едновременно сме си писали чаршафите  hahaha Ама това в болницата е УЖАСНО!!! Дано никога повече не ви се случва!!!  Praynig Разплаках се само като гледах снимките, а на теб какво ти е било не мога да си представя  ooooh!
didanka, перфектен подарък си си избрала  Laughing стискам палци да убедиш половинката (ако е "любител" може да не се налага много уговаряне  Mr. Green)

Забравх да питам - Ще има ли среща-разходка сб. или нд. в Борисовата???? Че нашия татко духна към Полша и аз съм си сама с дечорете, та мога да се присъединя към една бебешка разходка с приятни мами и сладки бебешоци... време ми е да се "присъединя" към групата, че само веднъж до сега съм виждала само някои от вас на една среща на коремите в Люлин ))))

# 218
Честити месечинки!

И аз съм с постоянно будещо се дете... аууу ама омръзна ми. Не са зъби, спи по корем с извъртяна глава настрани, буди се лази и мрънка все едно я будя насила, заспива за 10-20 мин и пак тръва да лази... направо ще полудея. Има ли други самнамбули като Ев? Хомеопатката се опитва да помогне, но без успех.

Стягам багажа и нямам търпение да видим моренцето   grinning039. Дано да улучим една бургаска вечер с мамите и с Марвелъс.

Да оздравяват всички болни  Hug!

# 219
...

Забравх да питам - Ще има ли среща-разходка сб. или нд. в Борисовата???? Че нашия татко духна към Полша и аз съм си сама с дечорете, та мога да се присъединя към една бебешка разходка с приятни мами и сладки бебешоци... време ми е да се "присъединя" към групата, че само веднъж до сега съм виждала само някои от вас на една среща на коремите в Люлин ))))

Марвина, някои от нас ще бъдат на бебешкото кайве в неделя преди обед..  Party Хайде там, пък после може и една разходка да си спретнем....

Уффф... гадно така, че се е случило с Марвелъс, но пък (без да взимам страна) разбирам и Димяни. Със сигурност не й е лесно на нея с 3 болни дечица на куп...  Confused

Орхи, и Ники (когато се случи да заспи по погрешка по корем) се буди и недоволства, аджаба как съм го оставила да спи така и почва да лази и да реве....  Joy Само 2 пъти е заспивал така и двата пъти е бил недоволен...

Мириамс,  Hug Hug

Мила, добре дошла на родна територия и много хубаво да си изкарате тук!!!   bouquet

Краси, хайде, хайде и зъбите да излизат, и Мони да се оправя вече!!!  Hug Hug

БебОле, на нас много добре ни подействаха "инхалациите" тип сауна в банята. По 10 мин 5 вечери го правихме и хремата се оправи (е и 10тина дни с Тобрин в носа и преследване с помпата)... Хайде и Радо да оздравява вече и зъбчетата да излизат и да не се налага повече да преживявате подобни гадости!!!!  Hug

Мис Файн,  Hug Ники спеше така като беше новороден. Мен много ме кефеше тази му поза на спане, но отдавна не го е правил...

Хайде, честити месечинки на днешните! Живи и здрави (най-вече), усмихнати и положителни деца да растат!!!

Лека нощ, момичета!

# 220
  • София
Аник, по-вероятно е да успея за разходката след кафето, че сме малко от поспаливите и по-мудничките, това 11 часа си е направо посред нощ и то внеделя  Mr. Green след 12 ни търсете нас  Mr. Green

Време е за сън вече, че на чат го ударих тази вечер  Laughing
Приятни сънища, мами!  Hug

# 221
  • Сливен
уф два дни нямахме Т и сега пак има в момента 37.8  Crossing Arms ooooh!

# 222
Добро утро!

уф два дни нямахме Т и сега пак има в момента 37.8  Crossing Arms ooooh!
ееее, от какво е тази Т ???  ooooh! ooooh! ooooh! Hug Hug Дано мине сама!

Ани, едва ли ще избие скоро, обаче става все по-зле #2gunfire , колкото до подаръка - не мога да оправдая никого, като си се хванал на хорото - ще го играеш... Peace

Марви, само да не вали , със сигурност ще има разходка.  Party

# 223
  • Сливен
добро утро
красе мерси за закуската
чакам татито да се прибере от работа и пак ще отида до болницата,малкия отказва и да се храни,от вчера от както сме се прибрали е изял два пъти по 70 мл,тази сутрин нацяло отказа шишето а като му направих попарка и му дадох една лъжичка започна да се дави да повръща  ooooh! Sad    отделно че е акъл два пъти от сутринта и все е рядко )
лек ден и бързо оздравяване на болничките
като се приберем ще пиша

# 224
Ох ох ох , много болни постове прочетох Sad бързо да оздравявате ей  Hug

Това с подаръчето много кофти, но нали се оказа че Димяни май ще подарява там, но и на нея й се струпаха куп неща.....може би е ще го прати по-късно  newsm78

Аз имам въпросче мами  Hug тези от вас които дават попара, в какво съотношение я правите ? В смисъл колко сухарче, колко масло, сиренце ??? Благодаря предварително  Hug

Ние днес се приготвяме и отиваме на бебешко кафе тук във Варна  Laughing в детски комплекс Младост, за тези които не знаят Wink

Общи условия

Активация на акаунт