Ей че ми стана тъпо за Marvelous... определено е кофти това, все пак всички получихме подаръци
да не би да е забравил? или пък да не би да има проблем с пощите, мисля че Саманта Упс имаше забавяне (поне доколкото си спомням)... ей, че гадно
тя като написа няколко пъти все си мислех, че е забавяне в пощата и за това даже и не коментирах нищо...
а и все пак няма да си изоставим приятелчето така 

Видях се с една приятелка миналия ден, пак така живееща извън БГ... Чакаме и Бобченка да се завърне 

...
Първо беше преди мн.време, когато установих, че дупето й ставаше яко червено, когато аз пиех "истинско" прясно мляко... за това по-късно като почнахме кашите първо й ги давах с мляко ХА, но преди три седмици като свърши кутията с ХА, доки ни каза да си давам вече обикновена млечна каша и личицето й стана цялото червено - както изгаряне от слънце, но само на местата, където я е "докоснала" кашата и след 20тина минути изчезна зачервяването, така обаче стана и следващите два дни и спрях да й давам млечна каша.... взех пак мляко ХА, мина повече от 10тина дни и на консултацията доки каза пак да пробвам - сега червено става само на няколко места и то мънички петънца... май пак ще спра за още 10тина дни и ще пробвам после пак, но мисля да не въвеждам нови неща (месо, риба, жълтък..) поне докато не "овладеем" млечните...
както казват по филмите: WTF?????!! Лично от мен и Мая: пращаме на сладураната Ева здраве, защото всички знаем, че кел файда от армагани, фльонги и прочее, ако не си здрав
гледах снимките, ама и ти си смела, да го нащракаш в болницата
лекарите казаха ли от какво е кръвта в акото?
Ама това в болницата е УЖАСНО!!! Дано никога повече не ви се случва!!!
Разплаках се само като гледах снимките, а на теб какво ти е било не мога да си представя 
. Дано да улучим една бургаска вечер с мамите и с Марвелъс.
!
Хайде там, пък после може и една разходка да си спретнем....
Само 2 пъти е заспивал така и двата пъти е бил недоволен...

Ники спеше така като беше новороден. Мен много ме кефеше тази му поза на спане, но отдавна не го е правил...

Дано мине сама!
, колкото до подаръка - не мога да оправдая никого, като си се хванал на хорото - ще го играеш...
отделно че е акъл два пъти от сутринта и все е рядко )
бързо да оздравявате ей 

тези от вас които дават попара, в какво съотношение я правите ? В смисъл колко сухарче, колко масло, сиренце ??? Благодаря предварително 
Препоръчани теми