Плюс това трябва да се цедя вкъщи, а аз нямам помпа. Не ползвам, че ми е отврат. Искам да я намаля тая кърма, ама не знам как да стане.
, и аз това питам. при мен миналия път намаля, защото забременях, ама намаля към 5-6 месец чак
друг вариант - още едно бебе за кърмене да имаш под ръка.. има разни хомеопатии, в кърмаческия бяха писали за тях. не мога да ги намеря. Аз ще страдам тихо, пък наесен се надявам да ми е дошло вече. Майка ми преди 20 години пи една билка - цариче, намаля й от нея, ама аз не смея да я пия, все пак и при детето отива

. Дааа, тук никой не знае какво яде, а разните му там сертификати са бош лаф. Поредната нова причина да купив това, а не онова.
За кърменето, и моят се кърми легнал, седнал, разкрачен... всякак!

Голяма атракция ще бъдем. Но, може би наистина на по-прохладно местенце ще е по-добре, че го дават огън и жупел от неделята. 
Та така, вече сме с две. 

Днес ще сме на одеало седянка...

А къде ще сте на седянка?
Шегата на страни, но при мен даде ефект намалената консумация на течности. Около седмица преливах, но нито цедях, нито я будех щерката. И сега съм ок. Ноел, Йони е на почти същия хранителен режим. Само дето от както пробиват новите зъби започна да се буди по 1 или 2 пъти на нощ да суче. Не винаги се храни, просто за успокоение.
Малката отказва да спи и това е! Вечер не спи а само се върти,опитва се да лази и да се изправя в кошарата и се удря и това по цяла нощ, през деня пак не спи и вече не знам къде съм. Знам,че само за това ви се оплаквам, ама така ми олеква.

Препоръчани теми