На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 248
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мила, тук нищо не е като по света  Rolling Eyes
Аз лично купувам пилешко, яйца, сирене и кашкавал и кисело мляко от „Джиев“ - костинбродска птицеферма, за която скоро имаше репортаж и се доказа, че пилешкото им е чисто. Само не знам дали са се разпростряли в страната или са само около София. Яйцата им са пресни и често свършват - от тях давам на Ева. Киселото мляко е като някогашното - истинско.

Ако не са дошли още в Бургас, за киселите млека търси „БДС“, за месото - „Стара планина“, за хляба - „Утвърден стандарт“. Сиренцето още не е сертифицирано, горкото.
За пюретата любими са ни Нестле, Гербер и Бебевита, а бебка е фен на Ганчев. По-скъпичките не ги купувам, но ако искаш пробвай на Семпер, би трябвало да са страхотни съобразно цената.
Успех!

# 301
Всеки нещо пита и го вълнува.  Mr. Green И аз да не остана по-назад. Моля Ви, кажете ми как да си намаля кърмата, ей хора преливам. Ева я кърмя през нощта, сутрин я кърмя и към 6 и към 9. През деня е на пюрета и каши и вечер в 19 ч. направо се пръскам, гърдите ми на камък, текат, а Ева едва изпива половината. Будя я къв 22-23 ч. да ги доизсуче, че не се издържа. Мислех да се запиша в Банката за майчина кърма, да давам следобед, защото гърдите ми едва издържат, ама като видях колко е сложно и какви са процедури.  ooooh! Плюс това трябва да се цедя вкъщи, а аз нямам помпа. Не ползвам, че ми е отврат. Искам да я намаля тая кърма, ама не знам как да стане.  newsm78

# 302
Ноел, колега  Sunglasses , и аз това питам. при мен миналия път намаля, защото забременях, ама намаля към 5-6 месец чак  hahaha друг вариант - още едно бебе за кърмене да имаш под ръка.. има разни хомеопатии, в кърмаческия бяха писали за тях. не мога да ги намеря. Аз ще страдам тихо, пък наесен се надявам да ми е дошло вече. Майка ми преди 20 години пи една билка - цариче, намаля й от нея, ама аз не смея да я пия, все пак и при детето отива  Peace

# 303
Добър ден кокичета Hug
Ще ви разочаровам Mr. Green снощи ми дойде,нема още 9 месеца Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох,на моренце как ми се ходи,ама нямам отпуска,незнам дали ще има парички и с тоя мъж моя,трудно ще стане.Но може и да организирам нещо за мен и бебока за 4-5дена,ще видим живот и здраве.
За сега се справяме добре с бебчо и работата.Имам достатъчно време за него.Баба ми и дядо ми да са живи и здрави,много ми помагат и го гледат страхотно.

# 304
Mila, welcome to Bulgaria  hahaha. Дааа, тук никой не знае какво яде, а разните му там сертификати са бош лаф. Поредната нова причина да купив това, а не онова.
Оооо, Не съм, добре дошли по морето, ще се радвам да се запозная с моя любимец на живо Party За кърменето, и моят се кърми легнал, седнал, разкрачен... всякак!
Блурмои, еха, големи разходки си правите. Най-важното е, че на Неделинчо му харесва. Честити зъбки, да са белички и здрави! Тези герданчета и на мен ми станаха интересни... Не че сме тръгнали да вадим зъби де ooooh!
Съни, бобче, за вас думи нямам... ах тези мъже ваши Twisted Evil

# 305
Момичета, ако се чудите къде е добре за разходка - препоръчвам ви Борисовата - зад тенис кортовете е страхотно - гора, дебели сенки, много е прохладно! с метро се слиза на станция Жолио Кюри и после е на 10 мин пеша. Няма нищо общо с мелето в долния край на парка  Peace

...........

Диди, направо си ни представих 5-6-7 колички как се нанизват по стълбите на метрото и се вливат във влакчето.  Joy  hahaha Голяма атракция ще бъдем. Но, може би наистина на по-прохладно местенце ще е по-добре, че го дават огън и жупел от неделята. Simple Smile

И изненадата ми от снощи, докато мажех венците на моето зверче.... Мажа аз за лягане и както мажа, така нещо ме боцна изненадващо!  Shocked Ми то, момчето ми, изкарало без да каже едно кучешко зъбче. Не повярвах снощи, но днес проверих (проверката - висша форма на доверието). Simple Smile Та така, вече сме с две.  bowuu

Мирче, ще го снимам този рожков и ще пратя, ама първо трябва да си го взема. Мисля да Ъпгредна бисквитките с него, че да имат малко по-добър вкус!  Flutter

Хубави разходки на всички!!!!!   1stroller Днес ще сме на одеало седянка...  Party

# 306
Привет, девойки.

Саманта, не се притеснявай, става все по-забавно с времето Wink
Наденце  Hug  ooooh!
Ely - дано всичко е наред за в бъдеще. Пиши наистина колко е пораснал малкия, че нали бе сред първенците по размери в отбора.
Blurmoi - честити зъбчета, белички и здрави да растат!
Не съм - приятна ви почивка!
Орхидейке - и на вас приятно моренче  Hug
Ани - браво на момчето! Зеткото, като един истински мъж, стоически е понесъл второто пробиване  Hug А къде ще сте на седянка?
Noel, адашче - явно ви е време за по трето  Whistling Шегата на страни, но при мен даде ефект намалената консумация на течности. Около седмица преливах, но нито цедях, нито я будех щерката. И сега съм ок. Ноел, Йони е на почти същия хранителен режим. Само дето от както пробиват новите зъби започна да се буди по 1 или 2 пъти на нощ да суче. Не винаги се храни, просто за успокоение.

# 307
  • Stavanger,Norway/ Varna
Илка пий един Диклак, не го препоръчват при кърмене, но го пий когато правите паузата, много ще ти помогне. аз така бях заазила преди два месеца, само от едно хапче бях нова. Преди тов амазах като луда с гела и нищо  Rolling Eyes

# 308
  • Sofia
Здравейте момичета,

Моя голям мъж вчера го изтеглиха и е със завидните мерки 11.400 кг. и 75 см. /+200 гр. и +2 см./. От 3 месеца му се регулира наддаването.

mama - Smehorana като ви чета размерите все още си държим първенството, но за 3 месеца е качил 500 гр. което за мен си е облекчение - доста се бях притеснила от качването му...

Аник - има асансьори за количките на метростанциите - поне от ст. Васил Левски до Младост. Така, че проблема е колко са обемисти количките и ще може ли да се поберат поп 2 или ще са по 1.

Ноел, Диданка - аз имах този проблем когато ми казаха за 10 дена да го отбия, а млякото преливаше. Разредих кърменето /от 5 ги направих на 3/, а като започнат да ми стават твърди гърбите в интервала между 3-те кърмения ги облекчавах по малко с помпата - не ги цедях до край, а само по малко за да не ми е дискомфортно. Така за няколко дена млякото намаля. След това намалих кърменето от 3 на 2 и пак на същия принцип - облекчавах не доизцеждах. И по-малко течности. Когато спрях изцяло да го кърмя вече имах доста по-малко мляко и се цедих през ден, а след това и престанах и организма ми сам си се справи със ситуацията. Взе още си имам по малко кърма, но не е нужно да я цедя - гърдите сами си омекнаха и си възвръщат големината. Дано съм ви била полезна...

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 12:12 от Ely-st

# 309
Набързо се включвам...
Мила,кисело мляко на Руен,страхотно е ,в Бургас имат няколко фирмени магазина и единия е зад Краставицата ,да ти донеса ,ако искаш в неделя?
За срещата в неделя на ХЕПИ до Пантеона (до морската) предлагам,че има градина и е просторно ,а лесно може да влезем и в морската.За 15 часа!
После пак

# 310
  • София
.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 14:12 от ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥

# 311
Пашик, знам ги тези, то и до нас някъде май има.
Ок, в 3 часа сме там, на Хепи.

Момичета, благодаря за отзивите.  bouquet

# 312
Здравейте;) Тези дни нещо не съм в кондиция да пиша,само чета от време на време. И моят мъж ми е черен по причините на Бобчето и Съни, що караници имахме за 3 дни поне на море да отидем,не ми се говори. От работа на детето внимание не обръща,а тя милата като излиза и почва да реве,чак не ми се вярва,че така реагира Thinking Малката отказва да спи и това е! Вечер не спи а само се върти,опитва се да лази и да се изправя в кошарата и се удря и това по цяла нощ, през деня пак не спи и вече не знам къде съм. Знам,че само за това ви се оплаквам, ама така ми олеква.
И да задам ,малко по интимен въпро....Майчета,имате ли желание за секс след раждането? Мойто някъде съвсем е изчезнало,а на мъжо хич не му се нрави. Crazy

# 313
  • Бургас / Св. Влас
Пашик Hug Heart Eyes
Момичета не искам да се карам с никой и съжалявам ако по някакъв начин съм всяла смут в темата или пък ставам причина за разпри.
Благодаря на всички,които застанаха на моя страна! Hug
Повярвайте не искам да се карате заради мен!

Просто наистина ми стана криво,че всички дечица си получиха подаръците,а Ева няма подарък!
Димяни ми писа на лични,после аз и отговорих,но наистина не мислих,че толкова ще се забави.

И както Хейли каза още април месец,се тегли томболата всяка имаше достатъчно време,за да изпрати подаръка!Аз съм по цял ден на работа,само с един почивен ден,но намерих време и начин да си изпълня на време поетия ангажимент.

И Бърди не става дума за пари( повярвай ми имам достатъчно да купя на Ева всичко) или ПИКЛИВ ( както си се изказала) подарък - въпроса е принципен!!!
Разбирам много добре,че с 3 деца е турдно и може да нямат пари!
Но дори и нарисувана ръчно,картичка от Райън например щеше много да ни зарадва и впечатли!Защото щеше да е чакана с нетърпение и направена с желание!

Това беше всичко,което исках да кажа по темата! Наистина не се карайте заради нас,винаги е било толкова хубаво и приятно тук,нека не го разваляме!

П.С
Момичета в неделя съм в Бургас и се надявам да мога да дойда и да се запозная с всички.
Орхидейке - лек път и да се обадиш ей!

# 314
Мила, да ти метна и аз една две марки и да покрием що годе целия пазар.  Mr. Green
Ние взимаме к. мляко на Боженци или на Елена. Елена си я тачим много за всиките им продукти. Сирене/кашкавал или елена или на Олимпус (гръцко е). Като бяхме във Варна купувахме на Маджаров, но тук няма.

Герданче на Симона бях взела от кехлибар. В нейната отчетна се спрягаше, че кехлибара помагал при зъбоникненето и мисля, че имаше някакъв ефект, пък и много и отиваше. Добре, че ме подсетихте, да взема сега и на Радо. Във Варна го бях купила от уличката, която тръгва от Ню-Йоркъра към паркинга на Мусала. Там има едни магазини за бижута и джундурии, та там има и струваше от сорта на 10 лв.

Честити зъбчета. В бързината забравих (Аник май беше) и кой още.  ooooh!

Нас ни канят от всякъде на море и аз много се ядосвам. Тамън бяхме решили, че тази година с двете деца няма как да ходим и веднага заваляха оферти. Та май ще се ходи, само дано не станем пишман.

Общи условия

Активация на акаунт