На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте и от мен за възпитанието какво да кажа
"Как очаквате децата да слушат родителите си.Тарзан живее полугол,Пепеляшка се връща вкъщи в полунощ, Пинокио лъже непрекъснато,Аладин е царят на крадците, Батман кара със 320 км/ч, Спящата красавица е мързелива,а Снежанка живее със 7 момчета.
 не трябва да се изненадваме, когато децата се държат зле!Те учат това от книгите."

За другите неща ще се повторя с писито и над,  и ние вече си имаме християнче, което обаче е с бронхит и цялото нахапано от комари . Все едно са го стреляли   със съчмички.  Утре ще се разбере дали  се оправя от домашния антибиотик, или ще ни приберат на пансион и столово хранене в болницата.

# 706
Привет мамита  bouquet

Не съм писала одавна ама все повече не остава време, днес седнах и съм поизчела повечето Laughing
Писето - честито христянче а и прием на баткото! Къде се кръщавахте? много е хубаво Grinning

Смехи мерси за споделеното и аз чета една книга и ми е доста полезно срванявам си..
 въпреки че и да чета както са казали ще видим какво ще е в действителност

Проходилка и ние нямаме, няма и да взимаме, мойта мома откак почна да се изправя самичка е пълна лудница навсякъде иска да се катери и да пипа а в къщи е пълно с ръбове и доста ме  е страх да не се фрасне някъде

# 707
Бебз, скорошно оздравяване. Същата като на батко й ли е шарката?

Зарат, и Митака бързо да се оправя. Много се измъчи и той. А, ушето оправи ли се? Да ти кажа може би ще е добре да си вземете като нас инхалатор за вкъщи, за да не се стига до болници. Ако искаш повече инфо пиши ми на лични.  Hug

Бобче, пристигна ли вече?

Аз май пак се разболявам и не мога да си намеря място от яд. До като бяхме на море нищо ни нямаше, какво правим тук у дома не както  трябва незнам.  Rolling Eyes

# 708
Беболе, Над, Зарад, Бебз,  Hug Hug Hug Дано се оправяте бързо вие и вашите съкровища! Praynig

Момичета, моля ви, кажете ми ако има обрив от храна може ли да се появи само по коремчето и гърдичките? Освен ужасните петна от жегата, сега е някакви пъпчици ooooh! . Днес дадох пъщърнак.

# 709
  • София
Хейли, на Йоси от жегата точно пъпчици му стават, по гръбчето и коремчето. Пъщърнака го дават за първа храна, така че едва ли е алерген  Thinking

# 710
  • София
Писеее, ЧЕСТИТО х 2   bouquet
приеха го значи младежа - браво!!! И Бубенцето вече е християнче - да са ти живи и здрави и двамата   bouquet

Наде, пак сте го закъсали  Sad Мислех утре да се видим, че имаш една шапка у мен...
Всички болнички - пожелавам ви да оздравявате бързо!

Ние днес бяхме на ортопед. ОК си е девойчето, но д-р Алексиев се изказа против проходилките и бънджито, а у нас те са много популярни  newsm78

# 711
  • Сливен
честито на писето,да ти е живо и здраво християнчето  Hug
бързо оздравяване на всички болнички
над Hug
красе на дени му излизат постоянно малки пъпчици като се изпотява и после изчезват ,най-често на свивките на ръчичките,по вратлето,по гърдичките,
 преди бяха коментирали в темата,че от храна първо се разбирало по дупето,наблюдавай Монката  Hug
аз съм много радостна  Party преди няколко часа приятелката ми е родила момиченце,нека е живо и здраво  cheers newsm44

# 712
Мириамс, честито! Да е живо и здраво!

Писе честито и на вас. По мое време НПМГ беше много престижно, дано и сега е така.

Наде, много ви се насъбра на вас!  Hug Незнам защо съм пропуснала поста ти, но и на теб ще кажа същото като на Зарат. Вземете си инхалатор вкъщи и при най-малката кашлица правете инхалации с физ раз, за да не се стига до усложнения. Вкъщи инхалациите Радо ги приема много по-добре отколкото в болницата. Само като видеше стаята и изпадаше в истерия, защото там му биеха и АБ и Урбазон в крачетата и много плака милото. Дано не стигате до бронхиолит.  Praynig

# 713
Писе, честито малко християнче!!!  bouquet

Миме, честито бебенце!!! Много радости за семейството! А за пъпчиците - и аз озадачих, защото тези "потините" излизат една до друга много и се комбинират на петна като екземки, но не е страшно, и са само по гърдичките в близост до вратлето, а сега целите гърдички и цялото коремче са в пъпчици, много страшно изглежда. Обаче го видях в 20ч ooooh! . И за това си помислих да не е от пъщърнака.
Илка, и аз знам, че не трябва да има реакция, ама нали съм малко паника Tired . Ей, такъм темерут бях преди да забременя. Ледено спокойствие, а сега... Ужас!!!
 Hug

И вместо виц, много ми стана смешно hahaha

Цитат
А аз да ви разкажа за най-странното предложение за брак което съм чувал.

Снощи бяхме на рожден ден и домакините разказаха как са се запознали. Най-интересното беше, че историята беше разказана от гледните точки и на двамата:

Мъжът:

- Минавам край един малък магазин и влизам за нещо. И като ме погледна мацката зад щанда – направо ми се подкосиха краката казвам ви и загубвам ума и дума / жена му наистина е супер мацка / Стоя си аз , гледам я и си мисля “ ей такава мацка да си имам в къщи – нищо друго не ми трябва” и в един момент се хващам че не съм си го помислил а съм го казал на глас пред нея. Потънах в земята и си излязох.

Жената:
-Влиза един ден един мъж в магазина и изведнъж се облещва срещу мен. Гледа ама гледа все едно мъртвец е видял. Гледам го и аз 2-3 минути а той ни ума ни дума. Държи в ръка 20 лева и ми казва “ ей такава мацка да си имам в къщи – нищо друго не ми трябва”. Бе викам си тоя нормален ли е , пиян ли е що ?! По едно време се стресна и излезна .

Изпопадахме всички на масата от смях ! После не знам какво е станало ама момиченцето на което празнувахме рождения ден е дъщеря им.

# 714
За последен път днес обещавам Embarassed

Хейл и аз мисля, че по-скоро е от жега.  Hug

Мирче, ортопеда във Върна пък е много ЗА всякакви глезотийки, но в рамките на нормалното. Даже ги препоръчва против луксацията. Мен този вариант ми е по-приемлив от тоталното отричане. При нас проходилката е на почит, както и бънджито, и двете деца много им се радват.  Wink

# 715
  • Варна
Хейли, това беше мноооо добро  Joy hahaha
И аз чета в някакви теми супер забавни неща - луди хора, ей - не кат' нас  Joy
Пиши, пиши Оле - имаш да наваксваш! Grinning
Навън заваля.. Rolling Eyes .... и спря за няколко минутки.
Един сладур от мен http://www.vbox7.com/play:1b2aa492
Лека Simple Smile

# 716
Ще ти звънна утре Оле, че съм повече читател, отколкото писател  Laughing

# 717
д-р Алексиев се изказа против проходилките и бънджито, а у нас те са много популярни  newsm78
Много странно, на нас пък се изказа за, каза че неговото го слагали в бънджи доколкото си спомням. А защо е против?

Проходилка ние не ползваме, защото ни е много тясно, това е положението няма къде.

Честити християнчета на Писето и Зарат!

Писе на тебе честити и успехи на баткото! а Борянка е голяма красавица и сладурана  Peace

БебОле, какви са тия обещания я се разпиши пак  Peace Като те четох че пак се разболяваш ми то като мене. Не знам дали не са ни се изтощили организмите и аз пак почнах едни витамини, без тях няма ли да се размина, надявах се че поне лятото няма да ми трябват.

не трябва да се изненадваме, когато децата се държат зле!Те учат това от книгите."
Laughing не знам дали не се лъжа, но аз мисля че ми четяха друга версия на Червената шапчица например (различна от тези дето сега ми попадат), имам някакъв смътен спомен че на вълка докато си спял му разпориха корема и му го напълниха с камъни и му го зашиха а като се събудил вече не помня какво станало. Това ако не е садизъм! (сега животните трябва да се убиват хуманно)

# 718
  Ехоо, да се разпиша и аз да не ме забравите. При нас е весело, мамина глезана нали не може да седи сама...По цял ден сме на ръце и се катери по мене. Не иска проходилки, бърджита, люлки, шезлонги, активни гимнастики, надуваеми рингове и басейни с топчета, играчки-НИЩО! У нас е като склад за детски стоки, ама не и не. Направо лудите ме хващат. Днес се заигра за 5 мин с едно шише от кола и ние ахнахме, ама после рева 2 часа да не би да ни е хубаво. Иначе като я държа и си играем заедно няма по добро дете.
  hailie много свежа историйка  Grinning За обрива незнам, но дано мине бързо.

# 719
  • Сливен
честита месечинка на ЕВА на мирчето ,да е все така хубава и много здравичка,честита месечинка на МИНА на мунка и на АДИС на Мeli4ka
честити месечинки и на сладкия НИКИ  на аник и на септемврийчетата БРАЯН на рудка и БОРИС  на Popich
днес е видовден,честит празник на всички носещи имената Видо, Вида, Виден, Ви дена, Виделина, Видослав, Видослава, Видостин, Видостина, Видела.

Общи условия

Активация на акаунт