На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бебз, картичката направо ми оправи деня  Laughing

Хейли, можеш да дадеш макарони спокойно   Peace

Аз давам такъв кус кусв, който пак е някаква зърнена култура, но не е макаронен тип. Само се слага в топла вода да набъбне до 3, 4 минути е готов и е страшно ситен, като главичка на топлийка.

Попара не давам, давам хлебче, обикновенни бисквити, кифлички, които правя за нас, стафиди сама си ги яде и тн.

Над няма край черната серия при вас, много ги мразя такива периоди. Айде да се свършва вече  Rolling Eyes

# 271
  • София
Кус-кус-а, за който говори Бобченка, го има в Пикадили, арабски ли, марокански ли, нещо такова. Доста по-различен е на вкус, но е вкусен и до колкото аз знам, това е истинския кус-кус, това макароненото, което ние знаем е някаква "измишльотина".

# 272
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да много е вкусен, аз за нас го правя с булъон и зеленчуци, леща много му отива и по принцип зеленчуци, които си отиват с ориз. Много му слагат шафран, но аз тази подправка не я понасям на вкус  Sick
Става страхотно в лозови сърмички,както и на кюфтенца  Grinning

# 273
  • София
Надееее, ужасно е това!  ooooh! Поредната идоитщина! Ама как така на твоята фактура е едно, а при тях друго!!?!??! Ужас! А пък коя е тази болница дето иска допълнително пари? Дано да свръшва тази черна серия при вас!
Тини, Бебз, изключително забавна картичка!  Party

А аз съм такъв ИДИОТ!!! Не знам защо реших, че след като бебелана яде попара, в която има сирене и яде и банани (и сурови и на пюре) мога да й дам направо така споменаваното тук пюре от банани с извара!!!  ooooh! ooooh! ooooh! и то навън в градинката пред блока - изяде си сладко сладко цялото бурканче и точно след 5 минути като започна да повръща  ooooh! изкара ми акъла, не знаех какво да направя! ужас! Няколко пъти върна, гушнах я и се прибрахме бързо в къщи, освежих я малко и й дадох да си цокне ... Вече нищо й няма, съвсем си е в кондиция, но ми идва да се гръмна  #2gunfire Никога вече няма да давам така смело нови пюрета  Naughty

# 274
Смехи, дай ни тема за размисъл, че изтрещехме нещо!  Wink

илка нашия грис наподобавя на този кус-кус. От него се прави табуле  Laughing

Наде, незнам каквото и да кажа дали ще има смисъл. Време е вече да се промени нещо при вас.  Искрено се надявам скоро всичко да е само спомен и да се хвалиш само с хубави неща Hug

# 275
Този "кус-кус" на Плазмон не е точно като обикновения, защото е много, много ситен, точно за бебченце направен и се приготвя за няколко минутки. Много бързо става и с масълце и сиренце е идеален за закуска. Пък и не мисля, че е чак толкова скъп - 3 лева и нещо е.

# 276
Мила, да някои части на града ни станаха много красиви...
Я бързо, 1 брой, който няма да идва на срещата да си признае кой е без бой!!  Hug

Наде, нямам думи какви неща ви се случиха напоследък. Нещо урочасани да не сте бе хора newsm78. То пък да свършва вече значи!!

бобченце, шафран слагам миниатюрно количество за цвят по-скоро, не за вкус, че и аз не го понасям. Гледам, гледам и това от снимката ми прилича на някакъв вид булгур.  newsm78
Домашен кус-кус правеше баба ми.. утрепвахме се да ядем Heart Eyes

На моя мъник му отказаха детската кухня днес. До 10.07, когато щял да навърши 10 месеца. Важно било.  Преди това съм можела да взема само няколко менюта за проба. Не питах точно колко са "няколко", но по тона на служителката не ми се стори чак толкова разтегливо понятие Crazy

# 277
Здравейте, момичета!

Първо да кажа едно голяяяяяяяяяяяямо  Hug на Wafi за супер рецептата за безглутенови бисквитки! Simple Smile Днес я направих и станаха супер! Даже моето момче подобаващо ги уважи:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150210699632087&set … ype=1&theater

До колкото разбирам проблемът с БЛУ не е какво му давам, а кога му го давам. Преди обед въобще не е в настроение за парчета (мързи го да дъвче явно)  hahaha, но привечер направо омита всичко... Simple Smile

Ще потърся аз този авганистански  Mr. Green кус-кус в Пикадили, щом казвате, че там го има.

Марвина, не се обвинявай! Дано Марти е добре, може нещо изварата да не й е понесла нещо...

Бебз, Тини, направо супер картичка е това! Толкова мило ми стана и на мен, като я прочетох...  Heart Eyes

Наде, Наде.... то докато ти дадат личната карта, всичко де = що трябва да се свърши с нея ще изникне... Направо на мен ми става супер криво, а за теб не искам и да си помислям! Дано утре най-после ти я дадат, че да можеш да си свършиш работата!  Hug Hug

Laughing И аз си мислех колко време мина, а никоя не се е похвалила, че още поне 9м. няма да й идва Mr. Green . Време е вече някой да се похвали Crazy .

................

Краси, ами хайде, поведи дружинката...  Mr. Green Rolling Eyes А между другото, как е Монката? Как понася новите АБ?

Ох, това конско направо ме зашливи... Crazy Аз сърна, заек не мога да си представя да ям...  Sick

Мишанка,  smile3501 на Нестор! Голямо момче вече! Simple Smile

Хайде, спокойна вечер от мен!

# 278
Мамчета  Hug
Над, много кофти направо, дано скоро отмине този гаден период, кой така ви завидя?
Ще има ли среща в Борисовата, иска ми се да дойда и дано да успея.
Страхотна е картичката от Ванеса )))
Днес сестричката ми беше на гости, сега ми е мъчно, много за кратко беше тук, ама няма как.
Лека вечер!!!

# 279
Мамчета, привет! Hug
Каката нещо ми вдига температура и утре ще я водя на лекар, взех я от яслата след работа, нищо й нямало цял ден и в 5 часа вдигнала 39 градуса! #Crazy Докато се приберем я беше посвалила, егати, сега я дебна през час с термометъра.  Rolling Eyes Никакви симптоми няма други, да видим утре какво ще каже лекарката.

Момичета, ще пробвам и аз живот и здраве този Плазмон, че само ви чета, чак на мен ми се дояде. Mr. Green

И аз се присъединявам към питането на Бърди за тези бисквитки - откъде се взима брашно от елда в Сф? newsm78

Много, ама много красиви снимки разгледах, да не изброявам поименно!!! Heart Eyes Hug Hug

Моят попара не иска, хич не ми харесва това!  Crossing Arms Дано да прояде скоро време.

Наде, ох много ти се насъбра мила. Hug Каква е тая серия? Sad

# 280
.......
И аз се присъединявам към питането на Бърди за тези бисквитки - откъде се взима брашно от елда в Сф? newsm78

...........

Прощавайте, че забравих да кажа. Брашно от елда, киноа, рожкови и подобни има в един био магазин на Витошка (близо до входа на Южния парк откъм Витошка). Намира се под Фантастико (преди няколко дена пак бях писала за него). Аз от там си взимам.  Peace Ако някой не може да се ориентира, нека ми драсне и ще обясня по-подробно.

bouquet

# 281
Здравейте мамчета и бебчета,
Отказах се да наваксвам със старата тема, започвам да ви чета от новата. Някой ден ако остане време ще се върна да чета.

Честити рождени дни!
Честити месечинки!
Честити зъбчета!

Ние се позагубихме, ама сме в Германия при свекитата и от разходки и мероприятия почти няма време. Преди това бяхме на Обзор за 3-4 дни, че имаше семинар. След това водихме малкия с нас във Франция, че имахме работа. Самолетът малчо въобще не го отрази, само му давах да цока като излитаме и оттам нататък двигателите на самолета свършиха работа за заспиването. Много добре му се отразява на малкия да е на път и да сменя обстановките, аз малко се притеснявах, ама явно вече е свикнал с нашето темпо на пътуване.

Отчет от нас: във Франция ни излезнаха първите 2 зъбчета наведнъж. Нямаше особена промяна в поведението преди да извади зъбчетата, освен може би си върна едно ядене през нощта заради това. Вече се обръща навсякъде и пак от раз започна. Не лази, само назад се смъква като гъсеничка. Постоянно иска да е изправен и да ходи. От вчера махаме от количката на хората все едно приемаме парада, много му се радват хората тук.

Да попитам, някой чувал ли е за герданче за бебета bernsteinkette? И във Франция и в Германия и в Швейцария ни говориха за това герданче, действало успокоително на бебетата като им никнат зъбки и като са неразположени. Та взехме на малко едно, продават ги тук в аптеките, днес му го сложих, но исках да попитам дали някой е чувал за такова нещо. Тук са много популярни, ама не знам дали ще има ефект.

Връщам се да чета и ще пиша после по обсъжданите теми.  Peace

# 282
  Привет милички!
 Аз да кажа,че си предадох чертежите и вече мога да драсна някой ред!Ама си ви следях редовно та почвам като някоя бъдеща свекърва с изказванията  Joy.
 Наде  Hug,иди си запали свещичка!Стискам палци да свърши тая черна серия при теб и дано не ти спрат тока!Аман от тъпа бюрокращина в нашта мила Родина!
 Момичета на Тони хич не и е лесно в момента,тя не пише и не се оплаква,ама.....Аз да ви кажа затова не се включих в това начинание,защото нямах представа дали ще успея да купя подарък,а и да го изпратя,иначе идеята беше супер!
 Хайде и болничките да оздравяват вече!Лято е,топло е,само за плаж и разходки!!И Марви,ддали пък Бебелана не е започнала да повръща от изварата в комбинация с жегата навън???
 Свекърва ми я оперираха,в сряда я изписах и сега седи при нас.Още не смея да я оставя сама на село,нека поседи малко,пък и децата и се радват нали им е баба.
  Да ви кажа много ме озадачавате с тази си реакция към конското месо.Отдавам го на психологичната бариера към това домашно животно.Но коня е най-чистото животно и се храни най-чисто и само с тревичка.Весела беше захранена с кюфтенца от конско домашно месо (така се случи че имаше на село,защото е рядкост някой да си заколи коня за месо).Та не съм знаела за тези пюренца,но ако ги видя аз самата с удоволствие ще купя на Цветето.А тя е толкова дива и сладка,надига се,изправя се,подскача,цвърчи от кеф,ще я изям ви казвам  Heart Eyes.
  Да ви се оплача,мойта приятелка си отива в Бургас за лятото с децата и ме покани на гости,те имат голяма къща с много стаи.Пък моя мъж веднага ме попари,че много щяло да ми стане морето нали имаме резервация с децата за 22 август на Албена  Sad.А когато 7 месеца сама гледах 3 деца,че и с майка му по болници се разправях не ми беше много  Cry.......
  За неделя може и ние да се класираме в общата разходка!

# 283
Абе Наде.... вземи направи един курбан и да се свършва вече- нерви не ти останаха  Hug  Hug Hug

Марвина, много ми е познато това с драйфането  Hug важно е, че Марти е добре  Hug другия път за навънка ползвай  лесното ядене (цица)  bowuu

ха, и аз чакам някой да се похвали с  EFP
аз май съм от малкото, които искат да им дойде най-сетне, че да ми намалее кърмата  Tired при наличие на две кърмачета, пак ми се запушват канали и сутрин тека като чешма  ooooh! както казва Т. Лолова: "главогръд и обувки", това е останало от мене  hahaha

# 284
  • София
... както казва Т. Лолова: "главогръд и обувки", това е останало от мене  hahaha
не го бях чувала това, паднах от стола!!!  Joy  hahaha
А цицоренето навън отдавна е мираж при нас - не ще диването да суче по никакъв друг начин освен като сме легнали... а някак си не ми е удобно да легна на пейките в градинката  Joy ще си изръбя сланинките )))
Съни, шапка ти свалям - с три деца, болна свеки, че и чертежите си си направила!!!  ooooh!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт