А вие ще сте на гости даже

.То и на него не му е лесно,сам да гърби в странство,ама аз какво нали съм 24 часа труд.
.Ами добре,че сама си гледах децата,та нямах време да ям и съм се навряла в тях,иначе боса и голяа щях да ходя.
не ме питайте как стана - нямам идея. както си бях с дечковците в магазина да пазаруваме след вечерната разходка и си говорех сладко по телефона се наведох да взема едни бадеми за каката и хоп - не мога да се изправя
отдавна не ми се беше случвало. на всичкото отгоре тая вечер чакаме гости и трябва да се мятам да готвя, дребното пък лази нон-стоп по земата и туку се налага да се навеждам да въдворявам ред и спокойствие, да не говорим, че кърменето е някакъв ад, едвам сядам, едвам се намествам, едвам ставам ... бабичка!

И аз се преборих да пътуваме с Ева със самолет до Варна, нищо че излезе малко скъпичко 

Някой питаше за дългия път - пътувахме горе-долу добре, само дето понеже сутринта трябваше да обслужим колата и се забавихме доста, та Стоян накрая много се беше изнервил и го кърмих в движение в столчето, при това вързана, само си представям каква гледка сме били! 

. Вчера дадох на Нико кис.мляко с бисквити и банан и вече два пъти е оакан до ушите. Погледнах и пюретата, там пък да не ми се налага.

Препоръчани теми