На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Брашно от Елда аз лично взех от Кауфланд - 6,70 лв за 500 гр.

П.П.

Бисквитите могат да се направят с каквото и да е брашно стига да сте въвели глутен!  Wink

# 286
  • Stavanger,Norway/ Varna
За конското и аз щях да пиша като Съни. В цял свят е познато като едно от най- здравословните меса, та и аз се зачудих на реакциите ви.

Съни ще го послушаш ли сега мъжът ти.Тези мъже хи не мислям малко и за нас. Аз с моя пак също си имах спор от този род тази вечер. Що на хотел, що не съм останела при нашите. Ама няли няма на него да му се налага да се мъкне с две деца по автобуси от Владиславово до плажа по няколко пъти на ден и да гледа д апазят тишина и ред и тн. Ама подивях. Няма никакво право да ми казва той как ще си подредя почивката, аз съм си я заслужила с пълно право и след като съм решила да дам пари за хотел, ще дам и край  Close А вие ще сте на гости даже  Rolling Eyes
Мъже, направо ми е черен последната седмица  Tired

# 287
Марвина, това за главогръда е от представлението "Дуенде".
Уффф, и аз кърмя Момчил само легнала, а ако сме навън се изкривявам да се гърбя над него. Ама така го свикнах още от 3-месечен. Мая пък не иска да суче легнала, признава само "люлката". Но навън се разсейва адски много, и да умира от глад, пак се върти във всички посоки  ooooh!
Хаха, веднъж само залягах по едни пейки в Сандански и ми влезе гущер в гащеризона докато го кърмех, от тогава не залягам  hahaha
айде лека нощ, викат ме  Mr. Green

Бобче, подкрепям! Вие двете със Съни, на ръце да виносят вашите мъже, и пак ще е малко, всичко е на ваш гръб и за почивката ви мрънкат! Я през едното ухо влязло, през другото излязло, не им се връзвайте!

# 288
Wafi, Anik, мерси момичета! Hug

За кърменето - навънка изобщо не се кърмим вече, вкъщи само вечер и сутрин малко. Даже някой път се и дърпа, но това е сигурно заради шишето, научи се, че там тече по много и е по-лесно. Затова викам, че май се отбива. Rolling Eyes

Блурмои,чувала съм за това герданче и аз, но не съм ползвала от тези магии. Mr. Green Peace

Лека вечер!  love001

# 289
.................

Блурмои,чувала съм за това герданче и аз, но не съм ползвала от тези магии. Mr. Green Peace
.....

И на мен ми казаха за тези герданчета и чакам отзиви дали стават и дали има ефект. Много ми е интересно!

Айде, приключвам с чата за днес и ви пожелавам спокойна нощ!

Честити месечинки на дечковците!!! Здрави, бодри и много усмихнати да бъдат!

# 290
   Мрънка за 100-те лева дето ще ги дам за пътя,иначе всичко друго си е като в къщи!То вярно,че ги нямаме и кредита ни изяжда почти всичките пари на месец,ама на гости ме канят егати.Няма да ходя по дискотеки,а децата му на море ще водя!Абе както и да е,ще си човъркам лека-полека и мисля да си го извоювам!Че аз там да не би по гръб да лежа,нали пак децата ще си гледам,няма друг да ми ги гледа  Crossing Arms.То и на него не му е лесно,сам да гърби в странство,ама аз какво нали съм 24 часа труд.
 Пък да ви кажа,тази дето я резервирах за Албена, стана с едни пари дето майка всяка година ни дава със сестра ми.И аз пак за децата,да ги заведа,а не съм хукнала в МОЛ-а дрехи на мен си да купувам.Свеки ми вика оня ден:"Я какви хубави панталони си си купила!"  Shocked Викам да,преди има-няма 10 години съм си ги купила  Joy.Ами добре,че сама си гледах децата,та нямах време да ям и съм се навряла в тях,иначе боса и голяа щях да ходя.
 Айде оплаках се,спирам с мрънкането че не ми е присъщо!Алек заминава на лагер на 27-ми юни за Китен и си мислех да отидем през това време ние с бебките в Бургас и после да си го вземем на връщанеИмам още малко време да го обработвам моя хубустник,само дано са здрави децата,че сама на път с двете кифли  Mr. Green!

# 291
Честити месечинковци! Да са здравички и да папкат!!!

Ани, няма да съм тази, дето ще поведе дружинката Mr. Green .Ц!

Съни, Бобче, Hug .

Я кажете за неделя къде ви се разхожда? Тъй като ще е много топло, предлагам в градинката зад НДК Flutter .

Добро утро!!!

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 07:06 от hailie

# 292
  • София
ох, помагайте! сецнах се!   #Cussing out не ме питайте как стана - нямам идея. както си бях с дечковците в магазина да пазаруваме след вечерната разходка и си говорех сладко по телефона се наведох да взема едни бадеми за каката и хоп - не мога да се изправя  ooooh!  отдавна не ми се беше случвало. на всичкото отгоре тая вечер чакаме гости и трябва да се мятам да готвя, дребното пък лази нон-стоп по земата и туку се налага да се навеждам да въдворявам ред и спокойствие, да не говорим, че кърменето е някакъв ад, едвам сядам, едвам се намествам, едвам ставам ... бабичка!  hahaha

# 293
Добро утро и честити месечинковци! Да са здравички и послушно да си хапват пюренцата!
Хейли, страшна закуска, особено палачинките. Party
Илка, много гадно е това, и на мен ни се случва чат пат, ако си вземеш топла вана дали пък няма да те поотпусне?! Аз използвам иначе една паста за всякакви такива оплаквания, но не знам дали я продават при вас Perskindol се казва.
Да се изкажа и аз за конското месо, тук е на голяма почит, и май е едно от най-скъпите меса, моя мъж му е голям фен, пък и много хора де.
Лурдес, дано се оправя бързо твоята кака. Беболе, и на вас скорошно оздравяване, стига вече сте боледували.
Наде, защо наистина не си запалиш свещичка, прекалено много неща ти се струпаха Hug
Бобче, Съни, напълно сте си заслужили почивките Hug
Блурмои, и тука ги има тези герданчета, но аз не съм ползвала.
Навънка ние рядко се кърмим, по-скоро в колата в движение, ама не ми се карайте, не шофирам аз.
Хайде лек ден, мами!

# 294
Добро утро  smile3507

Ох така ми се спииии.....кога ще се наспяяяяяя  smile3514

Варненки, ние що не си спретнем една среща днес в Морската, ааааа ???

А на всички пожелавам хубав и усмихнат ден  newsm10

# 295
  • София
Добро утро  Hug

Марвина, не мисля че голямото повръщане е било от пюрето банани с извара - не виждам нищо страшно в комбинацията. Аз дадох пюре с извара без да съм вкарала сирене и Ева го смля без проблем. Може просто да се е препълнило коремчето, да се е сгънало повечко сладурчето или кой знае какво...

Аничка, може ли да снимаш брашното от рожкови? Искам да го намеря някъде и да прочета по-подробно -иИнтересно ми е какво толкова било полезно за бебетата, че аз имам отсипано в пликче, но не смея да дам.

Съни миличка, кажи му на твоя мъж точно това изречение, което написа на нас - то е потресаващо и би трябвало да го остави без реплика  Hug

Бобче, само така! И двете със Съни сте си заслужили цяло лято да сте на почивка и то без деца  Heart Eyes И аз се преборих да пътуваме с Ева със самолет до Варна, нищо че излезе малко скъпичко  hahaha

Илка, дай ми тел. на лични. Ако имаш късмет, може и да ти помогна  Heart Eyes

# 296
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро, дами!  Hug

За среща може и аз да успея да се класирам, ама за Бургас!  Mr. Green Зависи дали мъжо е дошъл, ако не е, е почти сигурно, ако е ще трябва да му мрънкам.  Mr. Green Така, че моля за ясни координати къде точно да се явим, а може и някой да си даде тел. на лични, че ми куца ориентацията.
 Ясно стана, че сме на морето, нали!  Grinning Някой питаше за дългия път - пътувахме горе-долу добре, само дето понеже сутринта трябваше да обслужим колата и се забавихме доста, та Стоян накрая много се беше изнервил и го кърмих в движение в столчето, при това вързана, само си представям каква гледка сме били!  ooooh!

Бобче, Съни, да им теглите по една на вашите мъже и си правете каквото искате! Заслужили сте си почивката, няма какво да ви държат сметка!  Peace

Над, много ви се събра на вас, дано вече минава!  Hug

За герданчетата не бях чувала, ама сега ще следя отзивите.

За кърменето - кърмим се всякак - легнали, седнали, на кестерме, даже напоследък заема едни странни пози и тема мислех да пускам по въпроса, понеже Георги не ми е правил така. Иначе вече се кърмихме и на плажа вчера - и легнали и в поза люлка!  Mr. Green И в морето даже го изкъпах, на вълните го беше страх, но на плиткото, гушнат в мен нямаше нищо против!  Mr. Green

Хайде, стига за сега, по-късно пак. Hug

# 297
Не съм, браво, хайде ела на срещичката.

Бобче, лелее мъжа ти не да пита за хотела, ами направо трябва да ти букне нещо яко, да се поглезиш и да гледа децата. Аз съм няколко дни без татко и честно, въпреки бабите, луднах.

Съни, и теб те чакаме в Бургас. Морската ни е супер за разходки.  Laughing

Момичета, давайте съвети какво да купувам тук. Нищо не ми харесва.
Защо така? Сиренето не става, кашкавала  Sick. Вчера дадох на Нико кис.мляко с бисквити и банан и вече два пъти е оакан до ушите. Погледнах и пюретата, там пък да не ми се налага.
Аз тия холандските едва купувам, а тук като видях някои бурканчета, направо засъхнали отгоре.

Нутрилона като кутия поне, дори не съм виждала такава.
Дано съдържанието  да е същото. Кашите и те са различни.   Tired

Вчера пък купих надуваемо легло за Мила с вградена помпа.
Не можахме да го надуем посмъртно 3ма човека.  Laughing Ще го връщам.

# 298
Мила, гледам пуснали са БДС кис. мляко на Верея, оранжева опаковка, хубаво е, на Герма млякото също. Прясно мляко пия само и единствено на Герма 3.2% мисля беше. Сирене само Маклер, аз сирене попринцип не обичам, а това е стра'отно Laughing .

Това герданче не съм го чувала.

Не съм, приятна почивка!

# 299
Момичета, ако се чудите къде е добре за разходка - препоръчвам ви Борисовата - зад тенис кортовете е страхотно - гора, дебели сенки, много е прохладно! с метро се слиза на станция Жолио Кюри и после е на 10 мин пеша. Няма нищо общо с мелето в долния край на парка  Peace

Мила - кисело мляко "Бор Чвор" 2%, а пюрета - само от дрогерии ДМ. В Бургас е на адрес: жк. Изгрев, ул.Транспортна, Burgas plaza цък

Общи условия

Активация на акаунт