На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 240
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Хахаха и ние се заглеждаме по какичките и им се усмихваме  Mr. Green
И ние още нямаме зъбки  Crossing Arms само ни мъчат а не избиват #Cussing out

# 331
А нас дори не ни и мъчат.. май.. Т.е. не намирам особена разлика в поведението, верно има дни, в които е по-кисел, но то това си е било винаги така и не го свързвам със зъборастеж  Mr. Green
Да не говорим, че обичайните симптоми си ги има от 3-месечен и вече дори и да тръгне някой зъб сигурно няма да ми направи впечатление и хич няма да се усетя, че е това  Mr. Green
Абе да ми е жив и здрав, пък когато тогава.. Просто ми е много сладко бебче с 2-3 зъбчета в устата само.. Като зайченца малки сладки са  Heart Eyes
Момичета, днес съм на някаква такава.. романтично-меланхолична вълна и чета тука едни стихове, та да споделя един с вас:

ПАРЧЕНЦЕ УСМИВКА
Във плик от брезови листа ,
увих ти част от моята усмивка -
от ъгълчето точно...Точно там,
където свършва нейната извивка.
Заръчах и да бъде топла.
По - топла даже и от юлските лъчи.
Помолих я да се запази дълго
във крайчето на твоите очи.
И и напомних също, да ти каже
да ми я върнеш, даже да е късно.
С една целувка. Точно там -
във ъгълчето на смутените ми устни.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 17:29 от nechovechka

# 332
  • Бургас / Св. Влас
Димяни точно това пък не искам да става!!!
Не се отказвай да пишеш тук,ти си една от първите записали се в темата,твоите бебки са ни талисманчета,не можеш да се откажеш.
Никой не те осъжда и никой няма право да го прави,просто реших,че трябва да кажа каквото мисля!!!
Сигурна съм,че всяка от вас останала без подарък дори и ти,щеше да направи същото!

# 333
  • Stavanger,Norway/ Varna
Варна, морето, сините вълни  Party идвам сиииииии  Mr. Green. Днес си получих пасавана, да похваля посолството, направо ме оставих шашната. Във вторник подадох заявлението и в сряда вече са ми го пратили, дататая пише на плика, а днес го получих  Shocked. Много експресни, пу да не им се надяваш  Crazy
Билетите купени, хотела резервиран, остава само да не забравя децата както посъветва Легео  Laughing

Блурмой, не ви ли е страх да оставите бебчо да спи с герданче. Аз на Йована даже ги свалям, голяма параноя съм да не се удошат  Shocked

# 334
Привет момичета!   bouquet
Много моля никой да не напуска темата  Praynig
Много благодаря, момичета за споделеното за попарите, мисля от тази седмица да почна да му давам... пък да видим дали ще му хареса. И за кус-куса и макароните се замислих...
Хейли  Laughing да 77см, много расте на височина и аз много му се радвам, че винаги съм имала комплекс, че съм ниска и се надявам да се е метнал на родата на мъжо, че те са все високи  Simple Smile
Честити зъбчета на всички, да са белички и здравички.
Смехи и аз се присъединявам към молбата на Олето да ни пуснеш някоя тема за размисъл  Grinning
Нечовечка мнго мило стихотворение  Grinning
И ние си нямаме зъб  Crossing Arms егати, а така искам вече да си има...
Днес му дадох каша от готовите на Ганчев, много му хареса, нахвърляше се на лъжичката.  Laughing
Хайде лека и усмихната вечер ви пожелавам, ние отиваме малко при наште.  Hug

# 335
бобче, разбира се, че се притеснявам за герданчето докато спи и аз му го свалям, ама на дядо му не му направило впечатление и така го приспал. слава богу то е малко дългичко и нищо не е станало.  Crazy

нечовечка, много хубаво стихотворение.  Heart Eyes

# 336
Блурмой, аз ползвам тоалетно мляко за тяло и термална вода за тяло, доволна съм, много му е хубава кожата, но от жегите е с много пъпчици. Ангелова ни изписа водата, за да го пръскам през деня като сме навън, за да почиствам порите и кожата да е чиста, но аз забравям ooooh! . Но определено съм доволна, мисля още неща да си взема.

Нечовечка, страхотно стихче Party Heart Eyes

Новия АБ му понася много добре Praynig .

# 337
Здравейте мамчета  Hug
Аник, честито зъбче и благодаря за телефона  Simple Smile
Днес бяхме в Борисовата и то зад тенис кортовете, наистина там беше прохладно и спокойно.
За въпросните герданчета - едно момченце в квартала има такова, ще разпитам майка му има ли някакъв ефект и ще пиша.
Лека вечер!!!

# 338
Днес бяхме в Борисовата и то зад тенис кортовете, наистина там беше прохладно и спокойно.
smile3501 радвам се, че ви е харесала гората!

анкетата - средно по 2 пъти седмично. за повече нЕмаме Пауър  Tired

за почитателите на дрогерии ДМ - днес набарах някакъв бебешки Бейбилов  подаръчен комплект за 16лв, вътре има 8-9 неща - бебешки олио за тяло, мляко за тяло, душ гел, постелка за преповиване, комплект лъжички за хранене, кремче за дупе, кремче за лице и малка играчка за бебешор  Crazy

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 23:34 от didanka

# 339
Момичета, давайте съвети какво да купувам тук. Нищо не ми харесва.
Защо така? Сиренето не става, кашкавала  Sick. Вчера дадох на Нико кис.мляко с бисквити и банан и вече два пъти е оакан до ушите.
За киселото мляко си мислех - Нико захранила ли си го с такова като нашето дето уж трябва да има живи бактерии? че те нали не виреели навсякъде, доколкото чуваме тука в европейските йогурти не са живи, та в тази връзка може Данон и производните им да ви допаднат най-много, а момичетата са те пратили към тези дето ние си ги харесваме.
Обаче положението с хляба наистина мисля че е много зле. Аз вече два пъти намерих този по стандарта (в Пикадили) и когато мога ще притичвам да го взимам. Ето картинката реших да я пусна ако не я знаете, че е ново и много не се намира:

Мирче, има и сирене по БДС взимаме доста отдавна - в Билата има едно, оня ден и в Метро имаше - но друга марка, не мога да ти кажа какви точно.

Ами според мене добре че ги въведоха тези стандарти, все пак има някакъв напредък и човек някак си се надява...

# 340
Мами не се сърдете, по - добре всеки  да си каже какво мисли. И  аз като пиша никои не ме отразява , ама то и защото рядко пиша дееее.  Но ето не се сърдя пак си досаждам. Няколко мами къде по тихомълком , къде не   поизчезнаха. Разнообразието  и многообразието от хора, мнения и виждания за живота  гради смисъла на самата тема.
Наш малчо също е в графата на болните, по едно време с мъжо организирахме залагане откъде ще изкара повече, драйфаше, акаше все едно на олипида по дисциплината се е явил и се бори за медал. Честно ви казвам  щеше да я спечели. Единия ден пощурях и го тикнах в коритото, че след него направих основно почистване на апартамента. Наложи се да изпера и килими и дамаски, завивки , дюшеци .... Сега нещата са почти добре, пооправя се момчето педиатърката каза, че сме справили добре и не е обезводнено, но стомахчето му  е позчистено от ензими и се връщме почти на стартова позиция със захранването.
Зъби  - няма никакви но се белее ченето му и това явление не му се отразява хич положително на поведението. Така , че казвайте за тези гердани да му ги мятам и тях на врата, може един и за мен, че и мойте нерви да успокои.

За списъци имам  на РС то готови комплектовани за различни случай  и само ги принтирам / какво да правя мързелива съм за да пиша всеки път/ интересното е че имам графа да отмятам по списъка и за като тръгна да се прибирам. Виж колко практично да не забравиш детето някъде из планината.  

Ей Олеееееее страхотна анкетка си спретнала .... ми коментар нямам щото моя отговор е в горната полвина  така както си ги подредила...   smile3511 оправдания имаме всякакви даже и за съседите ако им трябват.
Не съм  с твоята снимка ме вдъхнови , изкарах музата от банята, дадох и задание  и  измислих заглавие за следващата тема...
ОКТОМВРИЙСКОТО дете се плацика на море -  моля гласувайте за одобрение  
/ за всеки положителен глас по една бира с цаца на плажа ОБЕЩАВАМ/ newsm10

# 341
Здравейте, момичета!

За марките продукти, които ние консумираме: кис.мляко на Верея хапваме, но за мен най-доброто наистина е Боженци!  Peace Преди ядях само Елена, но веднъж го бях забравила в хладилника на работа и стоя близо седмица и нищо му нямаше (дори не миришеше на вкиснало), та малко ме усъмни от тогава и го избягвам. За месна продукция от няколко дена пробвам Джиев (Костинбродските) и ми харесват.

Тези по БДС не съм ги пробвала, а и съм леко скептична, че да не е нещо направено през пръсти... Много се надявам да не е така!

Благодаря ви за милите думи за моето момче!!!  Hug

Бобченкааааа,
алилуя!!! Едни хубави новини да има днес!!! Браво на тези от посолството! Лек път ви пожелавам и много приятна ваканция тук!!! Дано си отпочинеш и се заредиш с нови сили и енергия!  Hug Peace

Нечовечка, много красиво стихотворение!!!  Hug

Не съм, ах какъв е бонбон Стоянчоооооо!!!! Такъв веселяк, смехурко!!!  Heart Eyes

Смехи, днес ти звънях (от глобулски номер), ама не успях да те намеря! Sad

Хубава вечер на всички! Нека е спокойна и тиха!  Party

# 342
Аз не съм участвала в това с подаръците и затова досега не съм взимала отношение по въпроса. Не участвах именно, защото знаех, че ще станат някакви гафове, ще има сърдити и недоволни поради една или друга причина. Но вие си знаете.
Не сте малки деца и не се сърдете за глупости. Хора сме, за да си влизаме в положение и да си прощаваме.
Това е тема за взаимопомощ, за споделяне на несгоди и вълнения, а понякога дори само да си побъбрим празни приказки. Нека не разваляме предназначението й!

За намаляването на кърмата много благодаря на тези, които взеха отношение по въпроса. Ще опитам, защото още в ранния следобед усещам иглички в зърната и кърмата ми потича. Може би е в голямо количество понеже Ева суче и през нощта, суче и "на сухо", въобще много обича да си суче с повод и без повод.  Mr. Green hahaha

Блазе на тези, които са на морето или отиват натам. И ние ще ходим август.

За секса - правим и то много. Това е едно от основните занимания в нашето семейство.  Mr. Green Не сме спирали откакто сме заедно вече 6 години. Бременности, работа, деца, никога нищо не ни е спирало.

# 343
   Леле zarat,къде го пипнахте туй чудо,горкото детенце!!!А накрая на поста ти съм се смяла с глас,щях да събудя чаветата барабар със свеки,която здраво хърка в другата стая  Mr. Green!Ама виж Blurmoi каква чиста и добра душа има,ще метне едно герданче и за твойта изтерзана душичка  Hug!Абе момиче ти с колко пари си отишла в Германия,че ако изявим 20-30 момичета желание за такова герданче  hahaha!
  И Цвети няма зъбче,ама не я и мъчат все още!Дано не започне да ги изкарва по 5 наведнъж като как си,че тогава мое чудо!
 Ехаааа Бобчееее,много се радвам за теб!Хубаво да си починеш (доколкото е възможно с дечицата),та да събереш сили за зимата  Hug!А какво с тана с твоя мъж,очертава ли се скоро да си дойде при вас???
  А с тая анкета....трябваше да има опция толкова често колкото успеем да се уцелим по едно и също време,на едно и също място  hahaha,че с тая телефонна либоф нема как да направим четвъртото чаве!!!
  Благодаря за идеите,купих днес бебешки кус-кус и намерих пюренцето от конско месо.Мойто Цвете макар и  бавничко почна да хапва малко повечко и разнообразно.Още са много малки количества,но все пак ги увеличаваме.А с тия сантиметри от рода на 77 ме убивате.Мойта миньонка (незнайно на кой се е метнала) последно беше 65  Shocked.
  Да ви кажа, с времето като почнем работа и съвсем ще намалеем и разредим писанията.Сега още ни е широко около врата.Аз бях в прословутите Октомврийки 2008,дето така се изпокарахме чеееее  ooooh!!Та една част се отделихме с големи молби и обяснения към модераторите,ама сме доволни че си пишем тия които наистина си станахме близки,без излишно заяждане (никой няма нужда от това).Та в този ред на мисли МОЛЯ ВИ момичета не издребнявайте за такива дребни неща и не се сърдете!

# 344
  • София
zarat, много яко заглавие - гласувам "ЗА" Mr. Green (та какво казваш за бирата с цацка  hahaha)
Milla Elaine, не мога да ти препоръчам много неща от "родното производство", че и аз нямам много ориентация за киселото мляко например. За сиренето и кашкавала определено си имам фаворити и ги препоръчвам с двете ръце - на първо място "Сердика", на второ "Роса". Особено сиренето Сердика е абсолютно същия вкус от "едно време", направо съм пристрастена към него, а и който го е опитал не се е отказал от него  Laughing Жалко, че не е много разпространено и се налага да обикалям фантастико и била, където го намеря  ooooh! За маслото за попарка купувам "Президент", за месата уж гледам да е по стандарт, но пък и те не са много нещата стандартизирани... и така...дано да успееш да откриеш нещата, които да са ти вкусни!  Peace
Айде, Бобченкааааа, стягай багажа Wink

Ние вероятно ще сме в Китен в края на юли, не знам дали ще мога да убедя мъжо да направим почивка по-дългичка в Бургас и да ви срещна на разходките  Sunglasses ... За багаж нямам никакви списъци и за това взимам почти всичко всеки път  Joy Тъкмо започнах да слагам по-малко неща на баткото и сега като се появи бебелана почнах пак да нося целия гардероб ))))

Чудя се дали да не се запътя пак "на село" при мама и татко заради бебелани, че там си е чист въздух уж и сме все навън, а и заради мен де, нали мама все ми готви  Blush, но пък калинчо си намери весела компания около блока тук и не му се ще да скучае при баба и дядо ... та май ще е 50/50 - 2 седмици тук, 2 седмици там... newsm78

Анкетката е супер и се надявам някой да вкара малко весели коментари (в леко сдуханата тема Whistling)! 
Съни, току що прочетох твоя - "колкото успеем да се уцелим по едно и също време,на едно и също място " много се смях за ентусиазма ти за четвъртото чаве )))))))

Спокойна нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт