идвам сиииииии 

егати, а така искам вече да си има...
. Но определено съм доволна, мисля още неща да си взема.

. 

радвам се, че ви е харесала гората!
. Вчера дадох на Нико кис.мляко с бисквити и банан и вече два пъти е оакан до ушите.
оправдания имаме всякакви даже и за съседите ако им трябват.
Преди ядях само Елена, но веднъж го бях забравила в хладилника на работа и стоя близо седмица и нищо му нямаше (дори не миришеше на вкиснало), та малко ме усъмни от тогава и го избягвам. За месна продукция от няколко дена пробвам Джиев (Костинбродските) и ми харесват.

!Абе момиче ти с колко пари си отишла в Германия,че ако изявим 20-30 момичета желание за такова герданче
!
!А какво с тана с твоя мъж,очертава ли се скоро да си дойде при вас???
,че с тая телефонна либоф нема как да направим четвъртото чаве!!!
!Та една част се отделихме с големи молби и обяснения към модераторите,ама сме доволни че си пишем тия които наистина си станахме близки,без излишно заяждане (никой няма нужда от това).Та в този ред на мисли МОЛЯ ВИ момичета не издребнявайте за такива дребни неща и не се сърдете!
)
За маслото за попарка купувам "Президент", за месата уж гледам да е по стандарт, но пък и те не са много нещата стандартизирани... и така...дано да успееш да откриеш нещата, които да са ти вкусни! 
... За багаж нямам никакви списъци и за това взимам почти всичко всеки път
Тъкмо започнах да слагам по-малко неща на баткото и сега като се появи бебелана почнах пак да нося целия гардероб ))))
, но пък калинчо си намери весела компания около блока тук и не му се ще да скучае при баба и дядо ... та май ще е 50/50 - 2 седмици тук, 2 седмици там... 
)!
Препоръчани теми