На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 240
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Мили мами, да се разпиша и аз! Simple Smile Hug

Разнообразието  и многообразието от хора, мнения и виждания за живота  гради смисъла на самата тема.
Много ми хареса това! Peace Димяни, Марвълъс,  Hug Hug

Каката ни е на АБ, нищо й нямаше като симптоми, само висока температура, и днес ходихме на лекар - пикочна инфекция, направиха бързо изследване на урината, а какво точно е - след 3-4 дена щяло да се разбере.
Само може ли някой да каже кога се даваха пробиотиците - по време на АБ приемът, или след него? Че май чета противоречива информация... Thinking Rolling Eyes

Константин никакви зъби не вади още, кога ще ги изкара това дете??  Crazy Не може да седи все още съвсем стабилно, но вече се изправя, не иска седнал!? Още не се научил да седи, вече иска прав! Mr. Green Crazy

Момичета, благодаря ви за препоръките, и аз чинно си записах какво да купувам, че идея нямам като Мила. Hug Само не разбрах за сухарите за попарата - кои бяха предпочитани от мамите? newsm78

ФлъфиHug
Честито на озъбилите се, приятни почивки на плажуващите или планинарите!  bouquet

Не съм, браво на момчето! Не плаче от водата,моят сигурно щеше да ореве всичко. Mr. Green

Секс - какво беше това? ooooh! Tired Twisted Evil

# 346
  • София
Didanka, подсети ме за ДМ - вчера ходих да регистрирам Мая за прИмоцията до 2 годинки и да си взема едни подаръци от ФБ игра тяхна, та напълних количката за без пари  Laughing Доста им се зачудих на тия подаръчни комплекти, ама съм се сложила малко на финансов режим, че много отпуснато го давах напоследък  Rolling Eyes
А ти кой ДМ "ползваш"?

# 347
добро утро!

Закуска?  Twisted Evil

Лурдес, и Мая не седи хич стабилно, но ако я закача за леглото/кошарата, може да си виси там бая време - изправена  newsm78 Бързо оздравяване на каката  Hug

Бърди, аз го взех, понеже Себамеда ни е на изчерпване, и не мисля да давам повече пари, пък в торбичката имаше от всичко. "ползвам" в Бизнес парка, много е голям и добре зареден!

# 348
Не съм ви чела! Имахме гости до четвъртък включително!
Ани от вчера е с температура-38,3. Бяхме на лекар изписа Нурофен и соли-3 и 4. Розово гърло, може да са зъби/нямаме още/, хрема липсва, кашлица няма, но той е отпаднал.
Мъжа ми го кръсти-Спайдермен-щом видел стена веднага тръгва да се изправя.
Колкото до анкетата-секс-0-изморен съпруг си имам. Може вече да не му харесвам, но с този предлог да  се измъква. Иначе все ми повтаря, че ме харесва и съм си добре, но ако знаете каква ставам около овулация/звяр/, но той ме отпраща.  Rolling Eyes
Лек ден! Честити месечинки!

# 349
Лина, наистина завидни мерки!

Саманта, в Холандия взимах с живи бактерии някакво и гръцко.
Мерси за идеите.

Аз ще отпрашвам за плажа, Нико обаче го оставям с мъжа ми вкъщи,
че не ми се занимава. Вчера  видях Цвети и Нани, с малките сладурковци.  Heart Eyes

# 350
Здравейте! Не съм писала от известно време, но ви изчетох!
Минавам днес да почерпя а нашата 8-ма месечинка:

Честито още и на наборите Борис, Анна и Борислава! Да си ни живи и здрави, да папкат и да растат щастливи малките ни слънца!
Ние няколко дни бяхме със сополки, но вече е добре. Имах големи притеснения с баткото. Оказа се, е прави нервни тикове с очите и сега сме в лечение и ни предстои разговор с психолог. Той е хиперактивно дете и е много емоционален и явно е реагирал на нещо. Надявам се да отшуми и повече да не се връща! Praynig
Оставям ви засега! Хубав и успешен ден! Hug

# 351
Добро утро!!!
Ние се наспахме, сега ще се оправяме и ще чакаме баща и да си дойде от работа.
Бобче, много се радвам, че така бързо ви се наредиха нещата и вече ви чакаме за среща Hug
Не съм, големи сте сладури и двамата във водата  Heart Eyes

Ние в четвъртък бяхме на консултация - 8850гр.  /+250гр./, 72,5см /+1,5 см/. Сложиха и първия инфанрикс. Добре я понесе, на следващата сутрин имаше лека температура. Вчера си поспа повече и то вкъщи, обикновено вкъщи не иска да спи. Отдавам го на ваксината, ще я видя днес как ще е.

Зъби-няма. Долните два прозират през венеца, да видим и кога ще пробият newsm78

Анкетата- гласувах повече от 3 пъти в седмицата. Пропускаме само като съм цъфтяща или мъжа ми е наряд. Иначе сме редовни, без пропуски.

Честити месечинки на всички бебоци родени на днешната дата  bouquet

Болничките бързо да се оправят Praynig

Усмихнат съботен ден ви желая!!! Hug

# 352
Мами не се сърдете, по - добре всеки  да си каже какво мисли. И  аз като пиша никои не ме отразява , ама то и защото рядко пиша дееее./ newsm10
И аз съм на това мнение...Доста мами вече не пишат тук, защо ли???

# 353
Добро утро!

Момичета  Hug  bouquet

Да се похваля от снощи имам самоличност вече  Mr. Green Mr. Green Взех си най-накрая прословутата лична карта и от понеделник тръгвам по задачи!

Тези дни имахме още един проблем.Моята свекърва работи в Италия дълги години,сега и изтича договора и искаше да се прибере,съответно от другата страна отказаха да и прекратят договора,ами искаха автоматично подновяване ,тя отказа и оттам и беше заявено,че няма да и се изпалтят последните 2 заплати и обезщетението за невзетата годишна отпуска.Оттам едни мъки и притеснения 1 седмица,вчера изпратих нашата адвокатка дотам  ooooh! И ето 3 часа след това,разбрахме,че свекърва ми ще си пристигне в неделя.Ех кака се издразних само на тъпите италиянци,образуваха ни допълнително разходи и притеснения на всикото положение

Зарат,ще гласувам 2 пъти(ще ме черпиш ли 2 порциийки) Mr. Green hahaha Скорошно възстановяване на бебока!

Секс,от дъжд на вятър.Дария спи при нас и е малко сложно  Mr. Green

Зъби имаме и раздаваме,за тези, които желаят вече са 9  Mr. Green

Чудесни мерки и честити месечинки!

Хубав ден Simple Smile)   bouquet Hug

# 354
Добро утро, мили момичета!  Hug
Честити месечинки днес, да растат весели и палави деца!   bouquet
Диданка много апетитна закусчица, ммм
Не съм много сте готини в морето.
Най-чистосърдечно си признавам, че мъъъничко ви завиждам на всички, които ще видите морето, този моят мъж не мога да го убедя по никакъв начин  Crossing Arms а така ми се ходи...
Бобче ха честито! Лек път ви пожелавам и да имате една вълшебна ваканция на родна земя  Hug
Полиглот бързо да се оправя баткото  Praynig
И на всички болнички, скорошно оздравяване пожелавам  Praynig  Hug
Марви моля те да споделиш рецептата за солената торта, че съм обещала на брат ми, може и на ЛС  Blush
Зарат и аз, и аз гласувам за заглавието  Laughing
Над хвърли едно зъбче насам, две кофи с лиги мога да му събера днес, ама зъб неее  Crossing Arms И хайде да свършват тези проблеми при вас  ooooh!
Хейли много се радвам, че АБ помага, дано скоро всичко минава и да остане зад гърба ви.  Praynig
За млечните продукти взимам на местна мандра, много са хубави, но мисля, че само по София са разпространени, Могила се казва. За пилешкото също на Джиев взимаме, като се прибираме от Сф минаваме през Костинброд и там си има фирмени магазини. Хляб много рядко ям, но много ми харесва един царевичен в Кауфланд. 
Секс, отбелязах веднъж в седмицата, ама аз нямам особено желание  Crazy (нещо май се повредих), а мъжа ми само ме преследва.
Племениците ми вчера и двамата ги оперираха от сливици, нищо, че Бобче беше със стафилококи, милите ми те, добре са, днес трябва да ги изпишат. Наталия не разбира още милата, ама Боби като са ги завели онзи ден питал "Тате, защо ме доведохте тук, какво ще ми правят?"  Cry 
Много приятни разходки ви пожелавам.  Hug

# 355
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ейй ква анкета сте пуснали. аз съм си за първия отговор. Не паяжина, ами тухлена стена се е издигнала. Една година сух режим вече  ooooh!

Днес ме събудиха с ухапване по носа, още ми е пред очите отворената бебешка паст с два зъба на 2 милиметра от лицето ми  Laughing. Избило е още едно зъбче отгоре.

Мила обожава сестра си, много, ама много се радвам. Направо грейва като я види, а като наближим градината вдига ръчички започва да крещи какакакакака (въобразявам си, че казва кака, ама може и наситина да е така, щото не е прецедент). Сутрин като стане, веднага пропълзява в нейната стая да я буди и постоянно пълзи след сестра си да си играят. Голяма любов.

Да попитам нещо, хапват ли ви децата добре сутрин. Мила от известно време, сутрин след като стане, хем цяла нощ не е яла, не иска много да яде с охота. Едва я карам да хапне 100 гр. Що така  Thinking

# 356
Еееееееее, страОтна анкета ха ха ха Simple Smile Ха добро утро и от мен Simple Smile

Ние сме от правещите често секс, само както казва Нинка ако цъфтя и вържа тогава не. Мъжа ми по всяко време е готов и все ме гони хи хи хи Simple Smile

Зарат, готино заглавие и аз гласувам ЗА, ама ще се черпим двете във вторник Wink нали ?

Нинка, страхотни мерки на Лидия, браво, аз нямам си на идея колко е моя Чочко, от 03.05. не сме били на мерки и теглилки и....сега чак на 28.06. ще го видим колко е качил за два месеца почти.

За подаръчето на Евито и за сръдните, няма да коментирам, не ме засяга, не се намесвам  Peace

Бобчеееее, айде чакаме те на Варненско  Hug

Не съм, страхотни сте бе жена, а малчо е невероятен, как сладко се е засмял  Heart Eyes

Айде, аз ще ставам, че ще се стягам днес съм на ТАЕ БО маратон, нямам търпениееееее  Crazy мойто мъж ще се гледат днес с малчо а аз ще отида да поспортувам и да науча някое ново упражнение Simple Smile
Напоследък съм се развихрила много със спорта  bowuu аз обожавам да спортувам а ТАЕ Бо-то ми е любимотооооо Simple Smile

Хайде, до скиф Wink

# 357
Добро утро!

Анкетата е супер Grinning отбелязах 2 пъти седмично, но е много относително. Има периоди на маратони, има и периоди , в които никой не се сеща да предложи Laughing .

Наде, дано се раздухват вече облаците при вас!  Честита самоличност Mr. Green . Ама как имате 9 зъбчета Crossing Arms . Искам и ние да имаме поне 1 :xarms1 Laughing Crazy

Лина, много тъжно ми стана за Боби Cry . Аз за това не искам да чакам, а да минаваме през това докато е малък. То емоционалната травма няма как да я предотвратя, но поне да не помни...

Бобче, честито зъбче!

Полиглот, дано всичко мине бързо и да забравите!!!

Диданке, много хубава закуска! Hug

Честити месечинковци! Да са здрави, весели и да радват мама, тати, бате и кака!

# 358
  • Русе
Добро утро момичета  Hug
Над и аз се нареждам на опашката за зъбчета  Mr. Green
Вчера купихме най-после сухари ,взехме на ЧИЧИБЕБЕ  някой беше споменал че ставали ,взех му и едни бисквитки пак от тази марка с бананче ама дали стават да му ги давам като няма зъбчета  newsm78
Гласувах в анкетата ,за съжаление с първия отговор ми то ние с мъжа ми неможем да се видим само чат пат се разминаваме на врата и това е ,водим телефонна любов  hahaha
Зарат и аз гласувам за заглавието и идвам за цацата с биричка  Mr. Green
Бобче приятно пътуване и дано си починеш хубаво  Hug
Честити месечинки на днешните малки сладурчовци  Hug

# 359
Добро утро!
Честити месечинковци днес! Hug

Хайли, какъв АБ пие сега малчо? Да се оправят всички болнични, в това число и ние! Praynig Hug
Диданка,  Hug

Нина, много хубави мерки на адашката сладка! Simple Smile

Бобче, моят също имаше такъв период - баща му се беше видял в чудо, не иска сутрин да яде, докато тръгна за работа опитвам да го кърмя - дърпа се, от шише - дърпа се, пюре да не говорим. И точно бяхме тогава на преглед и педито вика, че май не е качил много този път и се сдухах. Tired Но добре че премина, че бях  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт