На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 239
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Тани, Мая е без пукнат зъб и ги хапва идеално тези бисквитки  Peace Само че й чупя парченца и й давам в устата, че ако хване сама, захапва много голямо парче и се задавя.

Бобче, Мая и тя е много трудна сутрин на ядене. Само дето тя, за разлика от Мила, си яде през нощта (уви!!). Но сутрин хапва добре само ако й направя кисело мляко с бисквитки (в момента това е любимата й храна), иначе за попара, каша, плодово пюре - хапва колкото да не е без хич.

Наде, по-добре звучиш, явно с лична карта в джоба си е друго, а?  Flutter Laughing

Взех кус-куса на Плазомон сутринта (излизахме на разходка от 8 до 10, че не мога да изтърпя жегите после  Crazy) и сега варя нещо като супа със зеленчуци и 1л от кус-куса. Да видим какво ще каже Мая по въпроса  Laughing

Иначе положението с нея ми става много тежко, сега е в един етап, в който иска, пък не може и е ууууууууужааааааас, само мрънкане и реване!  ooooh! Седи на земята да си играе, мине от седнало положение в такова на 4 крака и нататък не може да продължи, просва се по корем, вдига ръцете и краката нагоре (като обратна коремна преса  Laughing) и започва да квичи да я вдигна.
Ако е в кошарата пък, се хваща за едни висящи обръчи да се вдигне да става, обаче не й достига силата и дърпа и реве, после тупва и пак реве.
Менажерия е пълна, няма рев само на столчето за хранене и в количката на разходка.

# 361
  • Русе
Бърди за киселото мляко какви бисквити слагаш
Нашия пък докто си отвори очите и е гладен Mr. Green

# 362
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Честити месечинки!   bouquet

Зарат, веднагически гласувам за заглавието! Никой не може да се сети защо.  Mr. Green

За храните хич не мога да помогна, гледам да купувам от тези по стандарта, когато ги има и уж избирам по-качествените, ама колко са такива не се знае.

Малчо пък нещо се сополяви, подозирам, че съм го попростудила, ама не във водата, а на пода в стаята - плочки са и аз му бях постлала едно одеяло да си пълзи, ама явно пак си е било студено. Сега съм го вързала в столчето, а той протестира. Та по тоя повод да ви кажа, ако имате кошарки си ги взимайте, че мен вече всичко ме боли да го разнасям това бебе, никъде не мога да го оставя и за 2 мин., а той пък иска да пълзи и да се изправя.

За списъците - винаги пътувам със списък иначе 100% ще забравя нещо важно, така поне забравям само дребни неща.

Айде до после, ако успея, че Стоян е мноогоо недоволен вече! 

# 363
Лурдес, сега пие Панцеф, за първи път го чувам, но няма разстройство (малееее , с Аугментина какво беешее ooooh! ooooh! ), освен това е хубав на вкус, не се държи в хладилник и се дава 1 път на 24часа.

Ние си ни знаете, че сме много зле с яденето  Laughing . Но сега е в период на хапване между 1 и 4 през нощта, после към 5:30-7, през деня що-годе има режим, но вчера е ял в 7 кърма, 12 пюре, 17 кърма и 20:30 цока много малко, че много му се спеше и мрънкаше яко, но пак си е ядене.

За списъците - на майка ми близки приятели отиват на море, всичко си взимат, включително и 2бр деца Mr. Green . Пристигат на морето и установяват, че нямат пукната стотинка hahaha ooooh! . Та тази история ми е за пример - първо и най-важно: парите!

# 364
  • София
Бърди за киселото мляко какви бисквити слагаш

Същите  Peace

# 365
  • Русе
мерси Hug

# 366
Не съм, ама казвам ти аз, че ще ти го изям детето, само да ми падне утре, ако дойдете!  hahaha Голям чаровник!
бобче, най-накрая, честит пасаван! Дано оттук нататък да почне розовата ви серия:) За яденето: сутрин и вечер си хапва добре малчо, през деня (обедното и следобедното хранене) не ме отразява много. Пие доста вода, явно му е горещичко. Честит нов зъб на Мила! И това за "какакка" изобщо не е случайност!
Тани, не бих рискувала да дам джиджибебе бисквитки за ръбане на сухо!! Доста трошливи са и по-трудно омекват в слюнката. Страх ме е, че може да вдиша някоя трошичка. Препоръчвам тези за ръбане на Плазмон, и -да- знам, че са скъпи Tired, но съм много доволна от тях. Все пак, ти решаваш.
Мишанче, и ние тази седмица минахме процедурата за паспорт, доволна съм от малчо. Беше много добричък и усмихнат, въпреки че не беше спал сутринта. Изключително изненадана бях от концентрацията на мургави събратя с бебоци по тези гишета в МВР-то...  newsm78
ЗЪБИ - ЦЪК! какво е това чудо не знам! Скоро на кухня ще го запиша, а още няма зъби. Снощи се будеше през 2 часа миличкият, явно си го сърби, но нито е подуто, нито зачервено!
за анкетата, като Съни.. ooooh!

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 12:35 от bubolechence

# 367
  • София
Здравейте, не съм се разписвала 2-3 дни  Embarassed

Честити месечинки на Яничка на Полиглот, Борис на Облачето, Анна на Елебо и Борислава на Микка.
Кой на плажче, кой на басейнче, аз - с прахосмукачката и парцала в къщи - честно ли е, кажете  hahaha Изпратих Ева с баба си на разходка и се метнах да бачкам. Ама много ме ядосва тази баба - ПАК не си носи телефона  #Cussing out А е на 73 - ако и стане лошо в жегата и падне някъде бебка какво ще прави??? Следващият път ако пак дойде без телефон няма да и дам детето, то трябва да е подсигурено 300%. Ето закъсняват, а на мен ми се е свила душицата  Rolling Eyes

Нямам търпение да стане 12 юли и да тръгнем и ние към Варна, хич не ме свърта вече тук. И на планина ми се ходииииииииии........ В моя край (Троянският балкан) е толкова хубаво, ама ще пропуснем и тази година.

# 368
Каката ни е на АБ, нищо й нямаше като симптоми, само висока температура, и днес ходихме на лекар - пикочна инфекция, направиха бързо изследване на урината, а какво точно е - след 3-4 дена щяло да се разбере.
Само може ли някой да каже кога се даваха пробиотиците - по време на АБ приемът, или след него? Че май чета противоречива информация... Thinking Rolling Eyes

По време на приема и след него няколко дни докато се размине неразположението на стомаха, както и по-принцип може да се дават, ежедневно. Не са лекарство, а е хубаво за стомашно-чревната флора.  Peace

Аз бях в прословутите Октомврийки 2008,дето така се изпокарахме чеееее  ooooh!!Та една част се отделихме с големи молби и обяснения към модераторите,ама сме доволни че си пишем тия които наистина си станахме близки,без излишно заяждане (никой няма нужда от това).

Хаха, помня вашия случай. Цялата наша тема се пренесе да ви чете поразиите. Беше ми много забавно  hahaha

ОКТОМВРИЙСКОТО дете се плацика на море -  моля гласувайте за одобрение  
/ за всеки положителен глас по една бира с цаца на плажа ОБЕЩАВАМ/ newsm10
 Peace  hahaha за поста. Уникална си. Пишеш за болести, АБ и т.н и въпреки всичко падаме от смях.  Hug

Да се похваля от снощи имам самоличност вече  Mr. Green Mr. Green

Нова самоличност, нов късмет! А дано!  Hug И 9 зъба  Shocked завидях.....

Закуска незнам колко яде. Още не съм въвела и суче.

# 369
съни, няма проблем за герданчетата, кредитната карта е у мен.  Mr. Green

да попитам, мами, как процедирате със солта? тук има едни много хубави пюрета (ама не точно пюрета, ами по-скоро менюта) на хип в пластмасови кутии и в зависимост от месеците са по-едно или по-дребно смляни. много са вкусни, но в някои от тях има малко сол, пише, че е специална, ама колко специална може да бъде  newsm78 и се чудех дали сте въвели вече солта. една приятелка ми каза за някаква специална хималайска сол дето имало в бг и я ползва за бебето, та се чудя дали някой знае нещо...

# 370
Да кажа за пробиотика- с предния АБ не му давах веднага, защото пи още 3-4 неща и аптекарката ме посъветва да не го претоватвам, та започнах веднаха след Аб да давам, препоръча ми Линекс бейби, прахчета, 10бр в кутия за средно 6лв(в едната аптека бяха 6.20, в другата 5.70), много ги харесва. Сега обаче ги давам заедно с АБ - сутрин прахче, вечер АБ. Дали това е причината да няма р-во не знам newsm78 .

Блурмой, за солта четох онзи ден точно, че се въвежда след 1г., тъй като бъбречетата на бебетата не могат да обработват много сол , а и в зеленчуците така или иначе си има натурална. След 1г. вече възможностите им са повече и може да се дава по мъничко. За тази хималайската съм чувала само хубави неща и наистина била някаква специална, даже в На кафе само с нея готвят и много я хвалят.

А тези герданчета се слагат на вратлето така ли? А може ли като гривничка?? Хем да си чеше венците с нея?

# 371
хейли, мерси за инфото за солта. за герданчетата мисля, че може и на ръчичката, ако се увие 2 пъти. някъде мернах, че идеята е самият кехлибар да е в допир с кожата.

днес малкия каза "баба" ясно и отчетливо. това е втората му ясна дума, която казва след "тата". свеки много се кефи и аз също, защото тя направо умира за него и много хубаво ми го гледат тук, направо съм като на курорт - гледат ми бебето, готвят, перат, чистят, нищо не ми дават да правя само да съм си почивала.  Grinning

а да знаете колко различно пере персил сензитив течния тук, нямам думи. малкият има 1-2 памучни бели пеленки и тук направо грейнаха бели-беленички, иначе все засечени стояха. сега съм накупила 2-3 праха да си нося в бг, малко сложно със самолета, ама ще ги нагласим някак килограмите. но мислим август месец да идваме насам с колата и тогава ако някой иска ще му донеса от този прах, много ме накефи как лъснаха дрешките на малчо.

# 372
Бурмой Mr. Green , направо се записвам за един Персил сензитив, аз само с него пера всичко и съм доволна, има само 2-3 петна, които не ми е изкарал (без накисване), но го отдавам на материята. Иначе, отдавна съм на мнение, че козметиката и препаратите в БГ е на много лошо ниво, за съжаление няма шанс за подобрение. Tired
Много се радвам, че си изкарвате супер! А аз тръгвам да търся кехлибарена джиджавка, че положението става трагично при нас. Днес милото една го приспах, то не беше гушкане, люшкане, след 40 мин се събуди с рев, пак гушкане, цокане, ужас! Сега спинка, дано си отпочине.

# 373
Честити месечинки на сладурчетата, здравички и щастливи да растат!

Не съм - аз моржове и китове на снимката не видях! Много сте хубави двамата и как се забавлява малкия!
emi - честито зъбче   bouquet
nechovechka - стихчето е супер  Grinning
zarat - дано повече не ви спохождат болестите  Praynig
bob4enka -  Party, браво, много се радвам, че документите ви са готови! Представям си каква еуфория те е обзела  Grinning Йони също отказваше да яде няколко дена сутрин, както и следобед. Нещо плодовите пюрета й омръзнаха (следва стъпките на Евичка - перличка) и се върнахме към кърмата до днес. Сутринта й направих малко попарка (1 сухарче) и после си хапна половин банан. Сега умувам за следобедното хранене какво да предложа. Може би пъпеш  Wink
Наденце - дано започне и нов етап с новата "самоличност"  Hug А кога станаха 9 зъбчетата?! Ако така продължават да никнат като гъбки, когато Даренце стане на 1 г., вече всички 20 ще са на лице  Laughing
lina - в тази жега направо ми се е разтопил мозъка. Ще изчакам да захладнее довечера и ще пусна някоя главоблъсканица  Wink Hug

# 374
сега съм накупила 2-3 праха да си нося в бг, малко сложно със самолета, ама ще ги нагласим някак килограмите.
Проблема може да не е само в килограмите ами в това, че е течност. Провери с компанията с която ще летите преди да ги замъкнеш, да не стане фал.  Peace

Смехи, може ли да те цитирам в другата ни отчетна?

Общи условия

Активация на акаунт