Само че й чупя парченца и й давам в устата, че ако хване сама, захапва много голямо парче и се задавя.
) и сега варя нещо като супа със зеленчуци и 1л от кус-куса. Да видим какво ще каже Мая по въпроса
Седи на земята да си играе, мине от седнало положение в такова на 4 крака и нататък не може да продължи, просва се по корем, вдига ръцете и краката нагоре (като обратна коремна преса 

), освен това е хубав на вкус, не се държи в хладилник и се дава 1 път на 24часа.
. Та тази история ми е за пример - първо и най-важно: парите!
Голям чаровник!
, но съм много доволна от тях. Все пак, ти решаваш.
Изпратих Ева с баба си на разходка и се метнах да бачкам. Ама много ме ядосва тази баба - ПАК не си носи телефона
А е на 73 - ако и стане лошо в жегата и падне някъде бебка какво ще прави??? Следващият път ако пак дойде без телефон няма да и дам детето, то трябва да е подсигурено 300%. Ето закъсняват, а на мен ми се е свила душицата

!Та една част се отделихме с големи молби и обяснения към модераторите,ама сме доволни че си пишем тия които наистина си станахме близки,без излишно заяждане (никой няма нужда от това).

за поста. Уникална си. Пишеш за болести, АБ и т.н и въпреки всичко падаме от смях. 
И 9 зъба
и се чудех дали сте въвели вече солта. една приятелка ми каза за някаква специална хималайска сол дето имало в бг и я ползва за бебето, та се чудя дали някой знае нещо...
.

, браво, много се радвам, че документите ви са готови! Представям си каква еуфория те е обзела
Йони също отказваше да яде няколко дена сутрин, както и следобед. Нещо плодовите пюрета й омръзнаха (следва стъпките на Евичка - перличка) и се върнахме към кърмата до днес. Сутринта й направих малко попарка (1 сухарче) и после си хапна половин банан. Сега умувам за следобедното хранене какво да предложа. Може би пъпеш 
А кога станаха 9 зъбчетата?! Ако така продължават да никнат като гъбки, когато Даренце стане на 1 г., вече всички 20 ще са на лице

Препоръчани теми