На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Мишана,аз съм давала кисело мляко с бисквитки,със кайсии,череши,банан,ягодки.Малкия е очарован и всеки път папка с удоволствие.
Ники,отказва тези дни яденето от кухнята,не яде и моите манджи и давам предимно плодове.Незнам дали е от жегите или заради зъбчетата,които все още нямаме,но не иска готвено.Иначе давам банан,пасирани кайсии,черешки-всичко си хапва.
Днес бяхме на плаж и му давах парченца от моя сандвич и сладко,сладко си хапваше.
Заради тези зъби сме ужас,от кротко бебе Ники се превърна в постоянно мрънкащ,но си представям какво му е и колко го боли милото.
По въпросите на Смехи,миналия ден купих кош за играчки,изсипах всички Ники да си играе и след това започнах да събирам една по една играчките,като на всяка пусната играчка казвах "туп" и Ники падаше от смях,така няколко пъти и после му подадох коша и той да пуска играчките вътре.Под формата на игра мисля да го възпитам да си подрежда нещата.
А за филмчето,зависи на каква възраст са децата,но бих ги оставила да гледат Peace
Честита месечинка на Далия.
Бобче,най-накрая прекрасни новини над вашия хоризонт.Много е хубаво,че Йована и Мила така се обичат,ние със сестра ми бяхме същите и до ден днешен не мога без да я чуя 100 пъти на ден.Прекрасно е да имаш сестричка Heart Eyes
Айде лека и спокойна вечер от мен,че след днешното плицкане сме много изморени.

# 406
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Хайде всички на снимкитеееееее!

Mr. Green

Срещата беше супер, радвам се, че се видяхме, но съжалявам, че не можах да нагушкам сладките бебоци, но ме беше страх да се навирам в тях, че Стоян е малко сополив и не знам от какво е. Не съм надписвала снимките, не съм ги и подбирала много, че ме мързи.  Mr. Green

Получихме страхотни подаръци, Стоян веднага захапа играчката, а после пробва и книжката, момичета супер сте!  Hug

Не съм и чела, та честито на всички с поводи!

# 407
Пу, да се похваля с готината бургаска срещичка дето си спретнахме! Не съм, радвам се че успя да дойдеш; Стоянчо е много по-сладък отколкото изглежда на снимките!  Heart Eyes А снимките ти са страхотниии! А пък моя как се е опулил към бирата самооо Crazy Crazy
Марвел, забравих да ти кажа, че изглеждаш страхотно за млада мама!
Мила, Нико барабар със зъбките му ще го изпапам!
Pashic, мерси мила, ама то ако ще е така, да се виждаме по-честичко Mr. Green
Цвети, според мен много добре се държа щерката ти; даже поспа детето Heart Eyes
Ние с нани продължихме с една дъъългичка разходка и много сладки приказки. Hug
Честити месечинки на Далия и Мишелка!

илка, от 11 до 2 все на слънце ли?! Аз онзи ден бях от 10 до 11.30 навън и съм изгоряла по раменцата, а като тренирано морско чадо по принцип не изгарям. Та лично аз бебок на слънце в това време не бих държала. Иначе и аз често оставям малкип по пишле Peace Честито зъбченце!

# 408
Ехеее,ние се разписахме наред... Heart Eyes срещата беше супер,масата бе дълга та не успях със всички да поприказвам.
Децата са ни прекрасни всичките  Hug
Снимките са страхотни и мн интересни!Хайде и Мила да добави и нейните!
Благодарности на отзовалите се на поканата ,страхотни сте!

# 409
Не съм, страхотни снимки. Е, аз съм излязла тройна и зле, ама нищо.  Laughing

Благодаря на всички за хубавата среща и на Пашик, Цвети и Буболеченце за подаръците!  bouquet Hug

Снимки ще се опитам още утре да сложа, че тук много бавно стават нещата с нета.

Спи ми се много и утре ще ви чета. Лека на всички!

# 410
  • Stavanger,Norway/ Varna
Страхотни снимки видях,как ми се ходи и на мен на среща.
Компютърът ми сдаде багажа и съм като болна. Мъча се с телефона,ужас. Че и време нямам да го дам на сервиз преди пътуването. Мрън....
Лина,можеш спокойно да дадеш пъстърва.

# 411
Не е честно да не ги надписвате снимките и само да гадаем. Разпознах Цвети, Пашик, Не Съм и Мила (благодарение на дъщеря й). Буболечето благодарение на коментара с бирата разбрах коя е, а Марвелос и Нани според пола на децата схванах коя коя е.  Crazy

Много сладки снимки. Не Съм, големия ти син е много красив. Това в подписа ти за него ли се отнася?  Thinking

Лейди, пак си барнала екстра   bouquet

# 412
  • София

илка, от 11 до 2 все на слънце ли?! Аз онзи ден бях от 10 до 11.30 навън и съм изгоряла по раменцата, а като тренирано морско чадо по принцип не изгарям. Та лично аз бебок на слънце в това време не бих държала. Иначе и аз често оставям малкип по пишле Peace Честито зъбченце!

не са били през цялото време на слънце. каката нон-стоп търчеше по някакви нейни си занимания. първия един час си се плацикаше в локвата, но после й писна. кара си тротинетката, къпа си куклите, храни врабчетата с трохички, накрая се ската на едно одеалце под тентата, явно й стана топличко и ръфа хляб с домати, беше си истински пикник за нея.
дребното спа до 12 и нещо, разсънва се половин час и после си пълзеше и той напред-назад, но с тениска и шапка.
всъщност от четирима ни май аз най се зачервих, защото един час прах с маркуча килима от детската стая, голям кеф ми беше, но съм изгоряла на потник  ooooh! дребните въобще не ги е хванало слънцето.
иначе ние с каката от слънце не се плашим, миналото лято цялото го изкарахме навън, аз с корема до нея заровена в пясъчника, прибирахме се само от 2 до 5 за хапване и дрямка и после пак.
а и това не ни е първи досег със слънцето, още май месец поизгоряхме и се пообелихме, всичките. Mr. Green

# 413
Здравейте, страхотни снимки видях, само как са пораснали мъниците, много са хубави пу пу  Simple Smile
Барбалетка, честито християнче!!!

# 414
  • Sofia
Много са ви хубави снимките!

По повод питането за играчките: Това в къщи е ежедневен проблем. В крайна сметка с много мрънкане от нейна страна си ги събира, но ако се заинати ги събирам аз и следва наказание да не вади повече от 1 играчка. Ако и омръзне прибира я и вади друга. така няколко дена, след това отпускам 2-3 и така до следващата разправия...

С филмите в късните часове е лесно. Моята си има вечерен час - не за друго ами трудно става сутрин за градина, а на есен и за училище едва ли ще е по-розово положението. Затова хареса ли нещо и е в неподходящ за нея час го записвам на хард диска на телевизора и на другия ден го гледа в удобно за нея време.

# 415
Здравейте, момичетаааа!!!

Ехаааааааа, ама срещичката в Бургас е била трепач направо!!! (завижд, завижд)!!! Колко е интересно да видиш на снимки хора, с които си пише човек толкова време.... Аз там само Не съм, Цвети и Мила разпознах (Мила заради Нико), а май и Марвелъс (нея от профилната снимка във ФБ).  Mr. Green Но другите, нека ме извинят! Ще ми е много интересно да ви видя и на живо....  Flutter

И ние днес (както Краси вече е отбелязала) направихме едно бебешко кафенце с вкусни палачинки и после разходчица...  Party Ама жегата си е направоооо...

Смехи, ама каква сладуранка е Йони и как добре си е хапнала черешки. Моят Шишко и той намаза първите си "живи" плодове.  Mr. Green Сам се почерпи с половин черешка. Така хубаво я стисна с менгеменцето, че после изплю само щлюпичката. Simple Smile А да ви питам, за сурови кайсии не му е рано на моето момче, нали?  newsm78 Те са от мъхестите, ама май ги даваха да са подходящи в суров вид за консумация...  Thinking

По въпросите на Смехи аз само ще плагиатствам и ще черпя идеи.  Twisted Evil Все пак за човек без практически опит мога да се оприлича като мека Мара, ама дано не бъда наистина така. Това с чувала за боклук е супер идея.  newsm10

Ииии, честити месечинки на всички сладки бебчовци!!! На нашата близначка от различна мама и тати много прегръдки и да е жива и здрава и все такава чаровница!!! Hug  love001

Честити новопоникнали зъбчета на всички! Simple Smile

По предишните теми:

хималайска сол - на мен ми я каза съседката и ходих да си взема. Не знам колко по-полезна (или по-малко вредна е), но определено няма нужда да изсипвам половин пакет, за да посоля едно ядене (с много малко става). За 1 кг сол дадох 7 лв и нещо. А също така сме си взели и нощна лампа от хималайска сол (казват, че била много полезна пак). Много приятно свети и много ми харесва идеята за изработка.  Peace

като си идем и ние у "село" моето момче ще го пускам голичък да щъка. Чакам вече с нетърпение времето, когато тръгваме (чак август месец). Та тогава може и с някои варненски мамчета да се видим (ако успеем да се вредим за там).  Party Чакайте нииии! Simple Smile Титка, да оставите малко рибка и за нас!  Whistling

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. (явно съм се забавила с писането)  Laughing

Приятна вечер на всичкиииии!!!  Hug  bouquet

# 416
  • Бургас
Привет  Simple Smile
и аз да се разпиша след срещата. Сладки бебоци и страхотни мами, това си е  Simple Smile Огромно благодаря на момичетата за подаръците, трогната съм и засрамена  Embarassed
Не съм , снимките са супер  smile3521 Сигурно не знаеш, но след като видях как Георги прикова вниманието на моята лудетина му предложих да идва да живее вкъщи. Твоят син има само едно условие "Да ми се принесат всички играчки" Laughing и допълнение "Ама те са много"  Joy
Не съм чела назад, но сега ще прехвърля страничките бързичко. Честито на всички с поводи и на месечинковците!

# 417
  • София
Браво, мами бургазлийки!  Heart Eyes
Много хубави снимки!  Hug А те са хубави, защото и бебетата и мамите са хубави!  Hug За каките и батковците да не говорим пък изобщо! Сладури!  Heart Eyes
Покрай вашата срещичка сега се нахъсвам да се присъединя към разходката в сряда, която hailie е предложила  Peace (Днес добре че не тръгнах по далечни разходки, че нещо не ми беше мн. добре...)

# 418
Добро утро!

# 419
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утроооо,

hailie , точно навреме идва кафенцето ти  Hug А, относно млеката и бисквитите избистрих си в главата комбинациите и ще пробваме. Нестор си похапва бисквити ''Роден край'' и то с апетит. След като и татко му снощи ги одобри сега купувам по 2 опаковки и за 2-мата  hahaha  Crazy

Хей морските мамиииии, имате прекрасни пораснали сладурчетааа! Много хубави снимки! Искаааам и аз при ваааааааааассссс на моренцеее!

За солта- на майка ми й правиха програма за хранене тъй като развиваше алергии към храните в един период и гледам,че оттогава ползва въпросната хималайска сол. Разликата й с обикновената е,че тази се води най-чиста, като начин на добиване и богата на ценни минерали и енергия.Но честно казано в нашето семейство нито аз, нито мъжа ми я консумираме. Имам в предвид,че не слагам допълнително от това,което има в подправките и съставките на храната, та въобще не ни прави впечатление.  Mr. Green

Честито на всички месечинковци!

Общи условия

Активация на акаунт