Иначе аз не виждам нищо ненормално в режима, просто някои бебета спят по по-малко време. Моят син големия беше така. Абе излезем следобед с други майки на разходка, техните бебета къртят по 2 часа, моя след 30 мин. се ококори.
Щом детето е жизнено и здраво може само да се радваш! Защото ще ти дам друг пример с моя приятелка - нейното бебе до 3 месеца не можеха да го събудят да яде. Имало е дни, в които е спало 20 часа в денонощието. Майката се беше побъркала от притеснение.
Радвай се, че майка ти е до теб, защото представи си ако трябваше да вършиш и останалата работа.. Изтрай още някой месец, когато започне да яде пюрета, бебето ще се засища, ще спи по-добре и нощем няма да се буди толкова често.
Ако искаш да скъсиш интервала в нощното хранене, след 4-тия месец може да слагаш малко каша в млякото. Тя засища и ще го държи повече време.
Не може ли да измислиш някаква люлка от типа на хамака, там може би ще спи по-дълго, а и на теб ще ти е по-лесно с приспиването?
Моето бебе от няколко вечери е много кисело. Реших, че е по-добре да го къпя сутрин, защото тогава е най-весел. Вчера към 9 го изкъпах и после е спал цели 2 часа, нещо, което при нас се случва изключително рядко. Иначе и той си се буди нощем през 2-3 часа да яде, но понеже спи до мен ми е по-лесно и почти не усещам буденията.
Мен от няколко седмици насам ме боли главата всеки ден
Винаги можеш да търсиш подкрепа при мен срещу пушенето! 
Дано не пропуша отново, че така ми беше писнало от тях и тяхната зависимост! Все още когато някой пуши наоколо ми става супер лошо...както, когато бях бременна, явно хормоните си казват работата!