48-ма Канадска Празнична и Лятна

• 30 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Vaudreuil Canada
Дензълче ти май още мъчиш часовата разлика или тя теб  Mr. Green

# 151
Дензъл, размисли пак!  Wink Франция е чудесна страна за туризъм! Simple Smile

Мамамия, просто ти се възхищавам за организаторските умения и желания! Така, както ги описваш нещата всичко ще мине по вода! Simple Smile Ще чакам с нетърпение подробният пътепис, току-виж наистина сме се възползвали някой ден! Peace
А какво е PEI? Embarassed

# 152
  • Калгари, Канада
Prince Edward Island, една от провинциите на Канада

"По вода" и "с деца" не се връзва  Wink

# 153
  • Canada
Хайде да ви пожелая весело и слънчево лято! Днес и ние потегляме към БГ и вече нямам търпение. Ще се включа с впечатления при първа възможност, макар че моите ще са предимно от София.
В мен имам 240$ (20$ от които ми изпрати mamamia още преди месеци  Hug) и на място ще преценя какво да закупя за децата от домовете.

# 154
Sneji, лек път и весело лято.
Mamamia,

"По вода" и "с деца" не се връзва  Wink това ми звучи като "с деца на море" Grinning
Сега чета и се чудя колко са големи тия басинетчета щом на Жени момиченцето е на 1.5 год. и е спало там в самолета , а на Pepcheto_77  е на 6 месеца и му е било тясно  newsm78.
Моя фъстък ще е на около 8 месеца и ще видя как ще се чувства той (не че има голям избор Laughing)

# 155
  • Vaudreuil Canada
Снежи лек път и хубаво да си изкарате.
По принцип басинетите са за до 70 см височина на детето и до 10 килограма така че и от гледна точка на сигурността не е препоръчително да се слагат по-големи деца в тях.

# 156
Мани, мани, Шемет часовата разлика бори яко, макар вече да се понормализират нещатата лека-полека. Аз лично съм на автопилот Simple Smile....То ако не едното, ще мрънка другото... направо съм луднала.

Снежи, и аз съм в София. Макар още да не съм излязла от Младост3 Simple Smile.... успях да се разходя до тукашният магазин. Цените са си като в Канада на храната. Ако слушаш местните направо човек може да се метне от някъде. Аз пък виждам че и улиците метат, и в магазина ме попитаха дали съм намерила всичко в магазина и дали съм доволна (макар и проформа изречение, важното че е на място). Засега много впечтления нямам, но като се впусна по централните улици и тръгна по общини ще информирам своевременно Simple Smile

# 157
На 15.06 teta beta e родила момченце с прекрасното име Кристиян
Раждането е протекло нормално и бебето се е родилo със следните мерки: 50см и 3,232 кг. На 16-ти са изписани от болницата и сега се кърмят в къщи

Честито мила приятелко, да ти е живо и здраво бебчето и много да ви радва newsm51   bouquet smile3525

# 158
  • Калгари, Канада
teta beta, честито бебче! Да е здраво и добричко!  Hug

Аз пък мернах,че сме пропуснали рождения ден на Ясен.
Вери, честито ти пораснало момче! Много радост да ви носи!
 bigdance2 newsm59   bigdance2

Sneji , приятно изкарване (още веднъж) и ще чакаме впечатленията ти  Hug

# 159
Teta beta, Честита ви радост! Да ви е живо и здраво детенцето!   bouquet

Да наистина сме пропуснали на Ясен РД! Видях прекрасни снимки във фейсбук! Да е живо и здраво момчето!  newsm59
Вери, рожденият ден изглежда е бил повече от разкошен. Много лъчезарни деца имаш! Да сте живи и здрави цялото семейство! А аз красотите на празничната ви трапеза не знам какво да кажа!   chef  Hug

hifito, Мишел е 10 кг. и над 85 см. Събра се отлично в поза жабче и спа така около 6 часа на презокеанския полет! Wink

Дензъл, ти сигурно за Билла говориш. Поне на мен там ми направи впечатление, че питат дали всичко е Ок с пазаруването. А за цените казваш, че ти се струва като тези в Канада. Ако ти остане време, моля те пиши по конкретно. За мен всичко беше по-евтино от тук. Не казвам, че е евтино на база на доходите в БГ, а по-принцип, че цените са по-ниски от тези в Торонто примерно!

Снежи, приятно прекарване в БГ и ведро настроение!

# 160
Влизаm за честитките...

Снежи, приятно изкарване в Бг-то!

чрд на патерица на Ясен! Вери, нещо ново около теб  Wink

И честита радост на Тета Бета!!!

Аз се възползваm от престоящото заmинаване на mаmа да посвърша някои неща, естествено в последния mоmент... Tired

# 161
Вери, честито голямо момченце  ura newsm67   newsm59  ura  Party Time  costumed034 Tada

Пожелавам да расте здраво, усмихнато дете и много палави и весели игри  football

# 162
  • Vaudreuil Canada
teta beta честито бебче да е много здравичко и да ви радва и слуша Simple Smile Вече я чаках тази новина  Wink

Вери да ти е здрав и усмихнат младежа. Честито на патерица.

# 163
Тета бета, да ви е жив и здрав Кристиян и да ви носи само радост!

# 164
  • Монреал
Да е жив и здрав малкият Кристиян на тета бета и да расте умно и послушно дете!

Вери, да ти е жив и здрав сладура Ясен - с новата прическа е направо копие на баща си!

Общи условия

Активация на акаунт