48-ма Канадска Празнична и Лятна

• 30 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Vaudreuil Canada
Минавам да си изкажа възмущението от едни патки - ясно ми е че никой не отстъпва място и бременните не са с предимство ама отварям вратата на едно магазинче да влизам и от вътре тръгват да излизат двете патки с 3 деца на възраст между 10 и 15 години ... явно очакваха и вратата да им държа (не е като да не ми личи пък и вратата беше прозрачна .... ) как не халосах някоя от тях не ми е ясно ... сигурно се дължи само и единствено на собствената ми изненада.

# 601
  • Canada
shemet_neveroiaten, по-спокойно, не им се връзвай толкова. Hug Явно вече са забравили какво е.
Да, наистина, не е да не ти личи Simple Smile, все пак остават само 79 дни! Иееей, вълнувам се за бебето. Simple Smile

Момичета, май не съм писала от цяла вечност, та да започна отдалече.

Тета-бета, честит Кристиан!  bouquet
Камбанка, честита Александра!  bouquet
Да са живи и здрави, много обичани и щастливи деца!

Честита бременност на Рони, лека и безпроблемна да е!
Добре дошла на Елена!

Нали живеем на ново място и преди известно време отидохме с Раян да си изкараме читателски карти за библиотеката. Той беше развълнуван, а и Сара беше с нас, разбира се. Оказа се, че има някаква инициатива за насърчаване на младите "читатели" Laughing - под 1 г. Жената ни предложи да направи читателска карта и за Сара Joy, като за това бебето получи подарък книжка с твърди корици и кукла. Sunglasses

# 602
Хm, ние пък няmахmе кукла, саmо книжка в една чантичка за mногократна употреба  newsm78 Картата на София пъл вече а вкарахmе в упортеба, защото се оказа, че иmаmе право саmо на 3 книги с коmикси, а ние бяхmе награбили 7 (по една за всяка вачер) та и тя си взе 3  Mr. Green

# 603
Ето линк към снимките http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150190360398239.27397 … 623238&type=1 ако ви се разглежда.

# 604
Ако все още има желаещи за среща, заповядайте в неделя (7 август) в 16.30ч на киното, което се намира в старото пристанище, ето го адреса:
333 de la Commune St. West
Montréal, QC H2Y 2E2
Ще се радваме да се запознаем лично Hug

# 605
Здравейте  Simple Smile
Искам да замина за Канада (Winnipeg, Manitoba) със семейството ми. Имам дъщеричка на 1 година и 3 месеца. Бихте ли ми дали съвети? Как са яслите там? Колко струват? Колко време трябва да се чака след записване? Как е работното време?
Благодаря предварително, момичета  Simple Smile

# 606
Елито, от Уинипег не мисля, че има мама, която пише в тази тема!  Wink

Разкошни снимки на николова

Радвам се да видя Новембър Рейн!  Hug

На кака дора да й е живо и здраво християнчето и цялото семейство!   bouquet

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 22:06 от Jennie

# 607
  • Под кленовите дървета
Елито, виж в Бг Канада и Уики Бг Канада,, има доста инфо. Наясно си, че процедурата по заминаване е сложничка, нали?
А защо точно Уинипег? Ние също подадохме документи и посочихме Монреал, от гледна точка на първоначално установяване. После ми се иска по-спокоен град, по-малък. Сега четох за Троа Ривер. На мен ми е любопитно да чуя още инфо за по-малки градове, ама още не а настанали студените дълги дни, в които освен да висиш във форума, няма какво да правиш. Та съм си запазила въпросите за когато има по-голямо и силно присъствие тук. Сега си е ваканция, лятро, време за джин с тоник, ей такива неща Whistling Embarassed Embarassed

# 608
Само да напиша, че мястото на срещата за утре се променя на обедно барбекю в парк Агриньон /паркинга до метрото/ Hug

# 609
  • Лавал-Пловдив
За мамите, ходили на Магог - победи ли Петър Стойчев???

# 610
За мамите, ходили на Магог - победи ли Петър Стойчев???

Тъкмо влязох и аз това да питам?

# 611
П. Стойчев шаmпион!!!  bg bg bg

# 612
Ехаааа, супер!
Страхотен е и така съжалявам, че не можах да отида!

# 613
jasmin_veni, на връщане от нашето пътуване минахме през Викториавил (Victoriaville), чудно малко градче за да го разгледаме. Едното семейство с което бяхме не иска да остава в Монреал и са в процес на избиране на тихо и спокойно градче. Викториявил е страхотно, дори звъняха на обява и питаха за наема - на центъра, 4 и половина е 440 долара! Града е на 170км от Монреал. Просто ти давам тема за размисъл Simple Smile.

Браво на Петър Стойчев! Гордеем се с него!

Галче, на обед не мога да дойда да се видим, съжалявам  Hug

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 18:36 от nikolova

# 614
здравейте момичета,
чета ви от известно време, тъй като и нашето семейство се реши най-после да емигрира, а ми е интересен живота на българите в Канада  Blush. Е, ние все още подготвяме документите за Виена, до седмица-две вече трябва да сме ги изпратили, а и процедурата е дълга... но се надявам някой ден да стана пълноправен член на вашата темичка. Praynig

Браво на Петър Стойчев  newsm44 От вас научавам Whistling, не съм гледала новините още.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 21:45 от lilyrose

Общи условия

Активация на акаунт