Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 15 129
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • в сърцето на един мъж...
Мнем, пиле, не съм, просто знам, че има тук почитатели, да не се вее само Джуди и да разсеем спора за дамите Wink

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, как пък само Джуди, я виж колко Матю съм размятала на предната страница Heart Eyes

И един спам, вдъхновен от "Борджиите", уникално красива е тази холандка Heart Eyes

# 587
Много, много хубава! Аз до вдругиден мисля да приключа Борджиите и да видя тия ми ти Тронове, дето са ви обсебили мащабно.

# 588
Изключително красива, като порцеланова статуетка Flutter

Гея, вдъхнови ме да потърся дали Франко е работил с Лейбовиц, но намерих само това, пак за VF

За сметка на това има изключително сътрудничество с другият ми любимец, Тери Ричардсън

Ето тези двете излизат в един и същ месец в две различни списания, едното символ на мачовщина, другото прочуто гей-издание, и са обект на много дискусии. Тери обича винаги да изненадва Mr. Green

Общо взето, Тери Ричардсън е абсолютната противоположност на Ани Лейбовиц, той поставя знаменитостите в скандална рамка, тя обича да ги обгражда в ореол на божественост. Аз лично харесвам работата и на двамата Heart Eyes

# 589
Разрешете да доложа-много добре си живеех преди да дойде сесията.  Confused Не мога да вдигна глава от учебниците и да ви прочета вас. Много хубави снимки обаче, пускайте още мнооого, карсота за окото и радост за душата  Hug

Анти-спам:

# 590
Ох, първата снимка е прекрасна Heart Eyes Другите не ме вдъхновяват Embarassed Особено там дето се виждат космарлаците Embarassed

# 591
  • София
Ох, първата снимка е прекрасна Heart Eyes Другите не ме вдъхновяват Embarassed Особено там дето се виждат космарлаците Embarassed

Да... модно било казват... ама пък и обръснати там мъже са ми странни  Joy Joy Joy

# 592
Вал, уникално красива е Наоми на тази снимка Heart Eyes. Стискам палци за сесията, разбирам те напълно, още пазя бледи спомени Hug Слава богу, моите редовни ги минах, остана само големият Rolling Eyes

Гея, разбирам те, Ричардсън не е за всеки вкус, и на мен понякога ми идва много брутален, особено с последната кампания на Sisley Whistling

Настоящият ми антиспам е от друг скандален фотограф, Стивън Мейзъл, и една изненадващо перверзна Кейт Blush

Ване, аз харесвам гладки младежи, но пък най-любимата ми снимка въобще е тази, с доволно космат мъж на нея  Mr. Green

Не мога да обясня защо, просто ми въздейства, и то адски много, разтапям се чак Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:03 от joy_r

# 593
Бе модно, модно, ма така директно снимано ни мъ кефи Confused

# 594
Подчертано мъжествено е, търсен ефект Wink. На много дами им харесва, а на колко гейове да не говорим Laughing

# 595
Може, не споря Wink Ама и гей не съм, че да припадам Mr. Green

# 596
  • София
Трябва нещата да са балансирани - ни да е гладък, ни да е много космат. И за мен баланса е при русите мъже - хем не е много, хем не е твърде забележимо... ама таз ода съм я пяла вече.

Джой, кой е тоз момък. Има защо да ти действа - всико си му е точно колкото трябва... дори и погледа!

Вал, стискам палци. Разбирам те... и като знам, че мисля да записвам втора магистратура ми настръхва всичкото косъм, което имам.

Ах, да! Щях да пропусна да отбележа Кейт... малииии, тя могла да бъде и с такава визия! Страшно готина е!

# 597
Гея, този ще го върнеш ли зарад недобра епилация hahaha

Ване, френски шампион по ръгби, в действителност не е чак толкова красив, но тази снимка е просто убийствена. А за този парфюм той има и по-нецензурно участие Blush http://www.parfum24.lt/goods/2n8yofr.jpg

п.п. да, да, да, русите мъже, особено със слънчев загар и златисти косъмчета, ммм...

# 598
Джой, благодаря за развяването на Матю!  bouquet Само за възхищение отдалеч, нъл тъй Twisted Evil
Обичам гооо!!! Особено денди-снимката е невероятна!

В момента по БТв - Tigerland http://www.imdb.com/title/tt0170691/ - Колин Фарел и оня пич, дето играе Аларик от Дневниците.

Пък аз съм с нов цвят на косата, фръц Flutter, утре ще ви представя снимка на новата ми грива Flutter

П.П. Тъкмо мярнах рекламата на Джакман и Липтън Айс Тий... Ми не му подхожда да рекламира чай! Смешно е.

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:24 от Red Sonja

# 599
  • София
Леле Джо! Ако знаеш как ме стреснА!
Чак законният се уплаши  Joy
Ох, майкоу!

Общи условия

Активация на акаунт