Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 15 129
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy Joy Joy, затова дадох линк, представи си да я бях пуснала директно в темата Joy Joy Joy

Соне, противно на разпространяваните тук легенди, аз по чуждо лазя само с разрешение, иначе просто отбелязвам добре гледания мъж hahaha. А ти за твоя се грижиш безупречно, разкошен е Heart Eyes
Чакам снимката на новата ти грива с нетърпение Wink

# 601
Малко Колин и другарче:

Знам, Джой Hug И ти твоите много добре ги гледаш, само как успяваш да ги обиколиш всичките, все още се чудя!  Grinning
А оня топ бежовкия с панделката, дето го показа, много сладък!

# 602
Как успявам ли, половината ги деля Wink. А най-впечатляващите- за тях напоследък Зиска ми помага много активно, тренира ги с голямо усърдие hahaha

А оня топ бежовкия с панделката, дето го показа, много сладък!
Благодаря, утре смятам да го дебютирам, ама малко ме е страх, че ме прави надарена там, където не съм, а колегите ми са с гладни очи Rolling Eyes

# 603
Ми да гледат, какво толкова Mr. Green Важното е ти да се чувстваш красива.  Hug

# 604
  • София
Едно не мога да разбера от къде ги вадите тези сърцеподпалващи снимки просто... аз колкото и да ровя...!!!

Сонче, честито! ш` чакам и аз!

# 605
Аа, аз не се оплаквам, с колежката сме си разпределили бремето на жадните погледи- тя се мъчи студените месеци, защото е с два размера пред мен, аз лятото, понеже в жегите не трая сутиен Laughing А с този топ няма как да не се чувствам прекрасно, разкошен е, отдавна не бях попадала на нещо толкова красиво Heart Eyes

Антиспам  Whistling

Ване, аз ровя с имена на фотографи, или конкретни списания- Vanity Fair, Vogue, GQ... Ето какво излиза за бабата  Wink http://www.google.bg/search?tbm=isch&hl=bg&source=hp& … l270l1034l1.5.1l7 Матю пък изрових от ето този блог http://www.camillereads.com

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:51 от joy_r

# 606
  • София
Да, това обяснява много неща... Ха, Лейбовиц е снимала известната снимка на Деми Мур бременна, след която всички взеха да се снимат бременни.

# 607
Да, нейна е и прочутата снимка на Ленън и Йоко Оно

В общи линии и тя е била доста предизвикателен творец в миналото, сега работи основно за VF и техните красиви захаросани филмови колажи Flutter Ето нейна работа отпреди 20 години

и скорошна (Никол Кидман)

# 608
  • София
Страшни снимки има тази жена.
А точно на това издание снимките са ми изключително фантазни, интересни, с много детайли... уникални.

Ето един брит... ма май няма филми зад гърба си! Пак сниман от лейбовиц

Тази на Никол Кидман я гледах и се чудих дълго време коя е дамата на снимката. Прекрасна! Добре, че не се вижда лицето  Mr. Green

# 609
Ааааа, Бекъм Heart Eyes.

Ето и един разкошен Сашо от Ани, пусках го и в другата тема

# 610
  • в сърцето на един мъж...
Джой, аз този мъж трудно бих го върнала, ма виж как дискретно е сниман, без да си развява подмишичието Mr. Green А и толкова е прекрасен, че не мога да си затворя очите и да не го гледам, ако и да е обрасъл Laughing Ама верно не му ходи да рекламира чай Crossing Arms
П.С. Таз снимка с парфюма... добре, че съм сама Joy

Много й харесвам на Ани ей тая серия
http://www.fanpop.com/spots/classic-disney/images/7494512/title/ … sney-dreams-photo

# 611
  • София
О, Сашо!!!! *припад*!!!

Гея  hahaha Аз не съм сама, че и е на една ръка разстояние съпружието!

# 612
Ххахахха, да, парфюмната кампания е велика, и е била по страниците на списанията Joy

Сашо има уникални снимки, а аз колко съм му се смяла, преди да му поопозная изявите по списанията, от аватари някак не ме впечатляваше Joy

Heart Eyes

Дисни-серията е прекрасна, страшно харесвам Аладин и русалката Simple Smile

# 613
  • София
Много интересно, но на парфюмната кампания нещата изглеждат толкова естествено - еротично, но всъщност може и да не забележиш, че мъжът е гол. Акцентът не пада върху това.  Фотографът е велик просто...

# 614
Това е идеята на рекламните кампании- привличат вниманието, възбуждат, но не прекалено, за да не се забрави в цялото опиянение парфюмът или дрешката, или чантата от крокодилска кожа Mr. Green Може би единствените модни къщи, които правят крещящо-провокативни кампании, са Том Форд, Сисли и Бенетон, останалите залагат на дискретността.
Ето една типична Армани-реклама на парфюм

с чисто гола и прекрасна Даян Крюгер

Общи условия

Активация на акаунт