Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 15 123
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Втора серия на Борджиите изгледана, ама не знам дали ще ми стигнат силите за по-нататък. Отдавна не ме е хващал нито филм, нито сериал така за гърлото, когато убиха арабчето, направо ми се повдигна. А то колко им вярваше Confused. Не помня каква им беше историята на Борджиите точно, знам само,че Диего е със сигурност жестоко убит, ама се надявам до края на сезона да отровят, заколят или от всичко по малко и папата гнусен (ейй, как му пасват на Айрънс ролите на чудовища Crazy).

# 616
  • Ænima/Albuquerque
Хелоу, темата станала много "арт".
Бягам да спя, изчетох ви диагонално, ама не разбрах какъв е проблема Джуди да се развява из темата?

По тоя повод :

# 617
  • София
добро утроооо!!!!

Аз днес си пия кафето с него:

Поканих и нашата прекрасна Кейт. Не знам дали тази снимка сме я показвали, но мноооого ми харесва!

цък

И да почерпя с туй дето го наготвих за РД на законната ми половина на душата и сърцето!
моят крем
мъфини по рецепта от готварския подфорум
баницата на баба
кифличкитееееее!!!! - със сирене+малко кашкавал смесено и сладки … овече ми харесват

Да му е честит!

# 618
  • в сърцето на един мъж...
Сарки, нема проблем, бе Mr. Green
Леле, Ванеее, страшни неща Peace Да ти е жив и здрав  bouquet

# 619
Уоуоу!

Ване, ти си страшна направо! Браво! (Кажи бързо колко брашно тури на кифлите, че гледам чудесни са станали, по-хубави от моите)

Аз сега отпочнах 5-ти епизод на Борджиите и напълно влизам в положението на Лукреция - как няма да стане бездушна отровителка, баси, с такъв старт в сексуалния живот.  ooooh!

# 620
  • София
Мали... с тия Борджии... трябва и аз да ги подхвана!

Пуци, идея си нямам!   newsm78

Открих случайно снимки на Ани Лейбовиц от мой любим блог за филми! Темата в случая е Мария Антоанета.
http://enchantedserenityperiodfilms.blogspot.com/2010/02/annie-l … nette-photos.html

# 621
 hahaha Колкото поеме, значи.

Подхващай, подхващай, много добър сериал. И как красиво е снимано.  Heart Eyes

# 622
  • срещу двата комина :)))
Ване, честит да ти е мъжа  Hug аз ша са въздържа от почерпката, че още съм на препечен хляб и сирене  Tired

# 623
Хелоу, темата станала много "арт".
Пречи ли Wink? Тоз Джуди и той е творение на бабата, зле ли е да го поразмятаме и него Simple Smile...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит ден ден на половинката, Ване Hug Черпя се веднага с по много от всичко, страхотно изглеждат.

Това гардже откога не съм си го рекламирала Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 11:44 от joy_r

# 624
Чудех се как да включа Марио Тестино в арт-обсъждането, че той работи повече с модели,, ама се сетих, че Кралят беше модел доста дълго Mr. Green

Хайде, крайно време е да зачезвам за работа Confused

# 625
  • София
О! Кралят! О!  kiss

Къде сте  newsm78

Благодаря за поздравите   bouquet

# 626
Аз съм в Рим, като преди това сновах из Неапол, Флоренция, Милано, че и до Франция стигнах. Боже, колко е грозен актьора в ролята на френския крал, боже!  Sick В "Уасаби" не се натрапваше толкова грозотата му, ама тук е много подчертана.

# 627
  • София
Въх, нагазила си в блатото при жабарите... Аз излитам в Космоса след като едва не се стопих на пека отвън!

# 628
  • Ænima/Albuquerque
Оф, баси, изобщо не мога да се завъртя тука при вас, пак ви оставям.  ooooh!
Липсвате ми! Искам пък да спамя! Искам!  newsm45

# 629
  love001 И ти ни липсваш.

Общи условия

Активация на акаунт