Британците, британците! Кой плюл - плюл, не останаха. - тема 21

• 15 943
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ИК е изгледан отдавна, разтопих се по Ерик и все още не мога да се изстържа от пода (не казвайте на Трайкова), а вече мина половин година, че и повече...

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе да си призная, аз по снимки като съм го гледала, и хич не ми харесваше, бая съм го оплювала. Сега като се мърда по екрана насам-натам, му признавам- секси е, особено в тяло, ммм Heart Eyes Но не може да играе, ама хич, до татьо си да стигне пък е немислимо...

# 62
  • срещу двата комина :)))
Абе да си призная, аз по снимки като съм го гледала, и хич не ми харесваше, бая съм го оплювала. Сега като се мърда по екрана насам-натам, му признавам- секси е, особено в тяло, ммм Heart Eyes Но не може да играе, ама хич, до татьо си да стигне пък е немислимо...
мен пък си ме кефи Ерик , и как играе, и всичко станало #Crazy

# 63
Значи няма да драпаме за едни и същи територии, аз май искам да пощя бълхи Whistling

# 64
Значи няма да драпаме за едни и същи територии, аз май искам да пощя бълхи Whistling
то в тая тема аз съм си заплюла един, който още не се е появил  Wink

# 65
  • София
Аааа! Моля ви се! значи тези територии са в съседната тема... Сам и бълхите му моля ви да не ги прехвърляте върху горките британски момчета, че са много скокливи!  Mr. Green
Сашо не знам дали играе или не, но образът му е на дърво!

# 66
аххахахха, ти резервираш в адванс hahaha

Ване, да разбирам, че в случая си кучемразка Wink?

# 67
аххахахха, ти резервираш в адванс hahaha

Ване, да разбирам, че в случая си кучемразка Wink?
ми то иначе нямам шанс  Peace

# 68
Така е, един сериал, шепа актьори, а толкова много фенки Joy

Седми епизод се тегли, на кученцето май ще му вадят сърчицето Confused

# 69
  • КиТ
Вал стискам палцииииииии Flutter  Heart Eyes Flutter  Heart Eyes Flutter  Heart Eyes Flutter

Пуци ша вземеш като нищо и ти да станеш свръх нагла  Shocked,няма лошо де,но си беше толокова кротичка,днеска имаш някво изригване  Crazy

Аааа! Моля ви се! значи тези територии са в съседната тема... Сам и бълхите му моля ви да не ги прехвърляте върху горките британски момчета, че са много скокливи!  Mr. Green

Ване и тук Сам и неговите бълхи те застигна горка ти  Hug Hug Hug,Джой по-внимателно с Ването в това отношение  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 70
  • София
Такива средновековни мъчения съм му измислилА на кучето, че... само чакам собственичката му да ми го пусне!  Mr. Green

# 71
С какво е предизвикало горкото пале тези садистични уклони у една иначе толкова мила девойка като теб Rolling Eyes?

Юпиии, да се похваля, направих бройката и мога да пиша в "На път" newsm44

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 23:34 от joy_r

# 72
  • София
мила? аз? ух! Изчервих сЪ!
Ключовата дума е `пале`, а би трябвало това куче да бъде МЪЖ! Уххххх!!!

# 73
  • Разпиляна във въображението
Пак съм във филмова дупка и не знам какво ми се гледа!

Ваня, гледай Assassin's Creed. 35 минути е. Laughing

Мури, благодаря за споделянето.

Това е една от любимите ми снимки. Тя ми беше и аватара. Дори известно време си носих така колана

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 00:22 от Miriel

# 74
Добрутро

Общи условия

Активация на акаунт