Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 643
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
Тъй тъй - шоколадовите бисквити от страница 2 вече са във фурната - дотук снимах надлежно подготовката , а дано да станат и хубави   Simple Smile

ArhMih аз също не исках този път / демек откакто съм на поправка / да използвам подсладители - достатъчно ми аспартама в колата , който поглъщам - затова си взех Стевия - страхотно нещо - пък и здравословно !!!

# 736
  • Плевен
Щом има баби мераклийки - дръжте си ги тия  дъртухи за вас!  Joy Аз най-много онзи на Скарлет да взема, ама са ми добре тези младичките! Кака обича палави момчета! Да ми подложат с дюдючето!

Исаче, права си - ще се наложи да си купя стевия и аз! Не искам аспартам! Затова и кола не употребявам!
Чакам едно пране да се изцентруфугира, пък съм седнала и се кьора само на светлината от монитора...ама вече отивам да простирам! Лека! Ще хвърля после едно око за нова тема, белким се включа на първа страничка, че да почна да свалям  и по някой килограм, не по грам!

# 737
  • Испания
Щом има баби мераклийки - дръжте си ги тия  дъртухи за вас!  Joy Аз най-много онзи на Скарлет да взема, ама са ми добре тези младичките! Кака обича палави момчета! Да ми подложат с дюдючето!

[

Да се изясня.  Wink Аз агнешко си имам в къщи. Мъж ми Убав е 12 години по-млад от мен. Ама за чуждо, първите двама са ми тамън.  Wink

Ти простирай, аз готвя.  Simple Smile

# 738
  • Плевен
Нема лошо- дръж и чуждото, ама си пази твойто!
Айде, готви, аз прострях и си лягам! До утре!

# 739
  • София :(
               Ще ми докарате плочки на коремчето от смях  Hug Heart Eyes

# 740
И млечният хляб от трета страница вече е във фурната    chef

И двете смеси в сурово състояние станаха много вкусни - дано и като се изпекат пак да са така  Praynig

# 741
  • Испания
              Ще ми докарате плочки на коремчето от смях  Hug Heart Eyes

А така. ВидЕ ли ползата от файдата?  Joy

Исаче, дано, дано, даноооооооооооооооо...  Praynig

# 742
  • Лутаща се
Аз пък агнешкото го обичам на фурна.
За леглото трЕбе да е по понаучен  Mr. Green   Техникът ми е с 10 години по-голям от мен. Пък ако се появят понЕкога по-млади помощници - мииииииии ...........кво да кажа - нИ сЪ справят подобаващо  Thinking
Макар че като се позамислих някое наборче няма да ми дойде зле .........

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 00:11 от skarlet71

# 743
  • Испания
За леглото трЕбе да е по понаучен  Mr. Green   Техникът ми е с 10 години по-голям от мен. Пък ако се появят понЕкога по-млади помощници - мииииииии ...........кво да кажа - нИ сЪ справят подобаващо  Thinking

Аааааааа, за твоите - съчувствам искрено. Моят не е от тях, како Сийке!  hahaha Плюс това, аз съм доста по-голяма от теб. Т. е. мъж ми е година по-малък от теб.  Wink

Айде, че много се разприказвах.

# 744
  • София :(
За леглото трЕбе да е по понаучен  Mr. Green . Пък ако се появят понЕкога по-млади помощници - мииииииии ...........кво да кажа - нИ сЪ справят подобаващо  Thinking
      Peace
            Хайде на спама, стадооо  hahaha
           На педесета старница в петък вечер и Вещи даже не бие през пръстите  Wink

# 745
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ей, не мога да си легна от вас, скици такива. Пък не се стърпях и слязох от балкона.  Laughing
Мимс, утре да си изкарате весело в дивака, аз май няма да сколасам - нашите ще празнуват златна сватба. Да хапнете едни кИбапчета и за мен, че такива вкуснотии нийде няма.  Hug

# 746
Ура!Желираните ми тортички са готови.Не устоях и си хапнах една-чудесия!Хайде,лека нощ! Hug

# 747
  • Испания
Ей, не мога да си легна от вас, скици такива. Пък не се стърпях и слязох от балкона.  Laughing

Слезе или падна. Я,  си признай бъррррррррррзо!  Joy

Всяка вечер кеся по нощите и нЕма жива душа дюканска, а сега... Хммммммммммммммммм!  Thinking

Ура!Желираните ми тортички са готови.Не устоях и си хапнах една-чудесия!Хайде,лека нощ! Hug

Да са ти сладки!  Hug

# 748
  • Лутаща се

Всяка вечер кеся по нощите и нЕма жива душа дюканска, а сега... Хммммммммммммммммм!  Thinking

Ми нъл сме на режим. Тия протеинчета са по режимни и от пилешки пържолки мисля  Joy

smileys, направих чийзкейк с ягодова заливка. Утре Ша го видим какво чудо се е получило Simple Smile

# 749
  • Испания

smileys, направих чийзкейк с ягодова заливка. Утре Ша го видим какво чудо се е получило Simple Smile

Ще, ще! Сигурна съм и ще се похвалиш със сЛимки.

Аз сега пиша, за да ви помагам за по-бързото пускане на новата тема. После ви оставям да се вреждате пъррррррррви.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт