Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 680
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
skarlet71,ти пък намерила си от какво да се озадачиш  Joy.Сори ама се чудя . Flutter
Я споко,карай си по схема и си свиркай. Heart Eyes Party Party

# 76
  • София
...карай си по схема и си свиркай. Heart Eyes Party Party

И аз смятам, че трябва да си спазваш схемата, която си избрала... П не се прави само или след всеки плюс, а по схемата, която си си избрала. Аз лично си правя П всеки понеделник, + още 1 ден в седмицата, в зависимост от лунната фаза, че се мени, но горе долу се пада сряда/четвъртък/петък...

Успешна седмица на всички!!!

# 77
  • Лутаща се
tonnny_bg, аз просто не искам да отслабвам повече от това. Като съм по-слаба вече е грозно, не ми харесва.
Искам просто да задържа постигнатите килограми.  Rolling Eyes

desitka*, аз карам по твоята схема. "Заех" я от теб.

# 78
  • Варна
tonnny_bg, аз просто не искам да отслабвам повече от това. Като съм по-слаба вече е грозно, не ми харесва.
Искам просто да задържа постигнатите килограми.  Rolling Eyes

Добро утро на всички. Приятен и усмихнат ден. Карай си мила по устав. Точно там беше моята грешка през 2009 год. Влязох в 3-та след като си бях постигнала желаните кг. Първи ВХ ден - ставам сутринта минус. Гала вечеря - ставам пак минус. Реших, че ще стана болезнено слаба и почнах да пропускам П дни. Започнах да ям все по безразборно и продължавах да слабея. Чак се бях уплашила.  Естествено това продължи не повече от седмица и посетепено започнаха да се трупат отначало грамчета, после килограмчета. И ето ме на - сега с 5- кг за сваляне  Peace

# 79
  • Плевен
Чудех се точка или запетайка да публикувам, защото на всички вече е отговорено и обяснено по всички въпроси! Но все пак - привет и от мен в новата тема! Благодаря и аз на Вещи!
Боже как се кахърите - един за слабеене в трета, един уж за неслабеене във втора!
Скарлет, моето мнение е същото - карай си по избраната схема - нали знаеш - ще има и дни на покачване...
Рii, стига вече мрънкане, де! 6 кг за месец си е отлично постижение! Така като недоволстваш си спираш и слабеенето. То трябва положителна нагласа! Аз като карам по 2-3 кг на месец...какво да кажа! Даже от февруари почнах режима и при пълна стриктност съм сваляла по 1 кг на месец - до април! Но си знам, че това е единственият режим на правилно хранене!
Видях и красивото "дередже" на ...как беше, че немога да хвана копи-пейст - девойката на ~25 г, 170 см, 60 кг и ...вече неискаща да стига до 48 кг! Дай, боже, всекиму такова дередже!
Аз три дни си спадам по точно 100 грама! Няма лошо - при това на ПЗ! Вече съм доволна от темповете!
И пак да кажа за кока колата - http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=0&b=239

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 11:08 от ArhMih

# 80
Eто и rosska ти каза  Heart Eyes.
П денят си е задължителен ,той не е да ти сваля ,то и това ама по-скоро мисля че е организма да си свикне ,че има схема на хранене ,че не се яде безразборно. Heart Eyes

# 81
  • Лутаща се
Благодаря за отговорите, момичета!  Hug
Ще си карам по схемата. Тези краставици в чантата ще ги ям утре.
Сега към на фалшива шкембе чорба от пилешки воденички, без чесън, че съм на работа.
А за после - вчера си правих солен "крем-карамел"   chef

# 82
 Оппп , скоро не съм ви навестявала .... за всички  Heart Eyes  bouquet Hug

Пиите много вода  baby_neutral

ПП Смайлис , Дорче  Hug Heart Eyes  , добре съм , ходя си на работа , за сега всичко е леко и спокойно , вече почти влизам във 8 месец и съм качила 10 кг до момента  Crazy ... единственото оплакване, е че ми отичат краката , но това е от седенето прид компа в офиса.  Бебчо ще е мъж със сигурност и го чакаме в средата на август , рита доста  Crazy

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 12:54 от mmmshushy80

# 83
  • Испания
Шуши,   love001 preggo  love001 preggo  love001

Как си? Добре ли се чувстваш?

Момичета, малко по малко прибавям нови рецепти от испанския форум в темата, която отворих. Все още нищо не съм изпробвала. Ако някой изпълни някоя рецепта и я снима, може да ми прати линк на снимката си и ще я вмъкна към съответната рецепта, като напиша чия е.

ЕДИТ: Дорчеsmile3501  love001

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 12:53 от smileys

# 84
  • Варна
Здравей, сладка Шуши!  Heart Eyes
Здравейте и всички останали сладури!
  Hug
На заядливите няма да им кажа здрасти пък  Whistling Дано в тази тема всички са по-уравновесени, че замалко да се откажа да чета...  

Аз да споделя, още половин кило паднало ей-тъй неусетно и вече станаха 6,5 кг от 25 май (т.е. 20 дни) - това ми се струва  
у д и в и т е л н о !!!

Случих на овцата-късметлийка май  Joy Joy Joy

# 85
Дорчее-стър ,поздравления за падналите килца!  bouquet Ша ги сбориш бе,знам си аз . Heart Eyes Heart Eyes
Шушкааа,ама то не останало бе /Сякаш вчера каза ,че си бременна ,пък ето скоро и с бебче на ръце .А за отеклите крака -дигай ги вечер на едни мъжки рамене де  Joy Joy.Идеално помага да ЗнаЙш. Joy
Скарлет,и как е на вкус тоз 'солен крем карамел'?Нещо ми е съмнително  newsm78 newsm78.

# 86
  • Испания
Ей, Шуши, страхотно! 10 кг за 7 месеца! Ти си герой!

Неприятно е това отичане, ама няма как да не стане, като си в седнало положение. Поне вкъщи ги вдигай на високо или мъж ти да го прави.  Wink /Да вдига твоите, не неговите  Wink/
Значи, мъъъж!  newsm30 Чудесно!

# 87
  • Лутаща се
Скарлет,и как е на вкус тоз 'солен крем карамел'?Нещо ми е съмнително  newsm78 newsm78.
Супер се получи. Че и дъщеря ми грабна лъжицата и ме "подяде".   Crossing Arms
Направих го както се прави обикновен крем-карамел. Вместо подсладител сложих 300 гр. извара и зелени подправки. Това е за 1 л прясно мляко + 6 яйца.

# 88
  • Плевен
Малии, колко сте изобретателни, дюканки такива! И на Смайлс благомерси за новоотворената рецептурна тема!
Ще пробвам на Скарлет първо соления крем-карамел! На мV ще го врътна май за по-бързо...

# 89
Здравейте, момичета! Позволете ми да се присъединя към вашите редици! Grinning След 4 бременности, последната от които изкарах изцяло на легло, имам доста килограми за сваляне. Тъй като малкият ми син е кърмен дълго/все още суче за заспиване/ все не започвах режима. Сега дойде и този момент. Изкарах първия ударен етап - 7 дни и от днес започвам втората фаза. Предварително се извинявам, ако в старите теми е обсъждан въпроса, но няма как да прочета всичките теми, а в тази и в малкото, което съм чела от предишните не намерих отговор на чуденката си. Не мога да преценя какво количество зеленчук е допустимо. За пример - днес хапнах 1 краставица и 1 домат , разеделени на две хранения. Много ли е зеленчукът до момента?

Общи условия

Активация на акаунт